Cilt bakımının iyisi dışarıda yaptırılan mıdır evde uygulanılan mı?

Kesinlikle evde kendi yaptığım bakımı tercih ederim
Bence en güzeli dışarıda yaptırılan bakım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cilt bakımının iyisi dışarıda yaptırılan mıdır evde uygulanılan mı?

Merhaba Müge uzun zamandır yoktun seni gördüğüme sevindim. 😍 cilt bakımı yapılacak yer daha önceden araştırılmalı dolandırıcı ve güvenilir, sağlıklı ürün kullanmayan çok fazla işletme var maalesef. Araştırıp öyle gidilmeli. Evde de cilt bakımı uygularken kullanılan ürünlerin sıralamasına dikkat edilmeli içeriği kontrol edilmeli.
Dışarıda yaptırılan: Evde yapabileceğin cilt bakımının son noktası "Foreo" ürünleri, onlar bile iyi bir dermatoloğun/estetik cerrahın son teknolojiyi kullanarak yaptığı bakım kadar etkili olmayabiliyor. Bir de sülük tedavisi gibi yöntemler var. Onları da babam doktor olduğu için evde ona yaptırırım, kendim yapmam. O olmasaydı da sülük uygulayan uzman birine giderdim. Deneyimlerimden yola çıkarak; bu tür geleneksel yöntemlerin de son teknoloji kadar etkili olduğunu söyleyebilirim.
Cevap
4Cevap
Tabii ki dışarda yapılan ama çok pahalıya geldiği için çok sık yapamıyoruz. Evde güzel ürünlerle de cilt bakımı yapmak mümkün.
Dışarıda yapılan
Kesinlikle bence dışarda profesyonel ellerin yapması çok daha iyi oluyor evde de yapıyorum dışarda da yaptırmıştım dışarda yaptırdığımın etkisi bayağı sürdü evde yaptığım 2 dakika gitmiyor.
Şimdi dışarısı var dışarısı var. Iyi bir güzellik salonuysa okey. Ama kötüyse evdekini tercih ederim.
Dışarıda yapılan daha çok etkilidir tabii ki.
Ben de ev yapılan cilt bakımını tercih ederim. Bana daha hijyenik geliyor.
Hiçbir şeyi evde yaptırmam.
Mutlaka kazık yemem gerekir benim.
evde yapıyorum elimi yüzümü yıkıyorum hoop geliyorum tek seansta :D
Kaliteli ürünlerde marifet, dışarda her zaman güzel olmaz.
Ben evde kendim tertemiz yaparım dışarda yapsam eve gelir tekara yaparım çünkü karşıdakinin elinin temizmi değilmi ona içim ısınmıyor ve hayatım boyunca hiçbir zaman kimse bana cilt bakımı yapmadı
Güvenilir yerde yaptırmak tercihim
Evde, dışarıda bana yaramıyor.
Dışarda yapılıp evde devam ettirilen.
Dışarıda
evde
Kendim yapıyorum
Evde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?