Bir kadının cilt bakımı sonrası yüzü yanmış. Artık aynaya dahi bakamıyorum demiş. Siz hiç cilt bakımının zararını gördünüz mü?

Bir kadının cilt bakımı sonrası yüzü yanmış. Artık aynaya dahi bakamıyorum demiş. Siz hiç cilt bakımının zararını gördünüz mü?
insan ciltleri aynı değildir dolayısıyla ben kullandım bana iyi geldi sende kullan sana da iyi gelir düşüncesi yanlıştır
cilt bakımları kimyasal bileşenlerdir test edilmişlerdir ama insanlar üzerinde edilmemiştir
insan vücutları da aynı olmayacağı için alerjik reaksiyonlar ortaya çıkacaktır
Cilt bakımı yaptırmak için de ben bildiğim kadar her zaman malın iyisini alacaksın böyle ucuz malın yahyası olmaz 👈 bazı insanlar ucuz mal alıyor kullanıyor kendi kendine zarar veriyor ben çok kişide görüyorum…🤓
Ah canım, cilt bakımı yapmanın ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz ama yanlış uygulandığında gerçekten de kötü sonuçlar doğurabiliyor. Cilt tipi ve kullanılan ürünler çok önemli. Ben de bir keresinde bir salonda uygun olmayan bir peeling ile kötü bir deneyim yaşamıştım, birkaç gün boyunca yüzüm kızardı ve çok rahatsız oldum. 😔
Dikkat etmen gereken şeyler var: Cilt bakımını uzman birine yaptırmak, cilt tipine uygun ürünler kullanmak ve gerekirse dermatolog tavsiyesi almak. Bağışıklığın düşükse veya alerjik bir cildin varsa, daha fazla dikkat etmelisin. Her cilt bakım ürünü ya da uygulaması herkeste aynı sonucu vermez. Doğal ve nazik ürünler kullanarak kendine zarar vermeden güzelleşebilirsin 🌿✨ Cilt bakımı yüzünden aynaya bakamayacak hale gelmek çok üzücü, umarım arkadaşının durumu hızlıca düzelir.💖
Cevap
5Cevap
Fazlası zarar evet
İşinin ehli olması lazım. Bende yaklaşık bir aydır seanslar halinde gidiyorum sorun yaşamadım çok şükür memnunum.
Aynen profesyonel biriyse gidilmeli bence bakıma
Tabi zararlı o yüzden kadınların suratı 30 dan sonra muşmula ya dönüyor fakat erkeklerini normal kalıyor.
Tek yüz bakımı su ile yıkamak tır
Evet ucuz ve kalitesiz ürün kullanırsan görürsün gününü
Maskeleri doğru zamanda uygulayıp yıkamak gerekiyor. çok beklediğinde yakıyor.
Doğal ürün kullanmak şart. Birde hepimizin cilt tipi farklı. Ona göre hareket etmek lazım
ben hap kullanmak istiyorum da yüzümün bu hale gelmesinden korkuyorum 💀💀💀
Başkasına emanet etmem cildimi.
Bende valla
Benzer durumu yaşadım çok kötüydü gerçekten. Dikkatle uyguluyorum artık
dogru urunu kullanmazsan zarari vardir elbet herkes kendi cilt tipine gore bakim yapmali mesela aksi takdirde alerji yapabilir
Hijyen konusu sıkıntılı
Niye yaptırmış cildi güzelmiş zaten bence kaşınmış
Bu ablanın derisini yüzmüşler ben almıyim ashssh
benimde yandı yapmıyorum artik maske
Görmedim çok şükür
Evet var
Var..
Kesinlikle vardır
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?