Bazı siyah noktalar çok inatçı, bir türlü temizlenmek bilmiyorlar. Kendimi çok güzel hissettiğim anlarda bile yakından aynaya baktığımda siyah noktaları görünce moralim bozuluyor.

Bazı siyah noktalar çok inatçı, bir türlü temizlenmek bilmiyorlar. Kendimi çok güzel hissettiğim anlarda bile yakından aynaya baktığımda siyah noktaları görünce moralim bozuluyor.

Kesinlikle gölgeler. BEni çok mutsuz ediyor siyah noktalar. Burnumun üstünde duruyorlar öyle. Hiç hoş bir görüntü değil. Bu yüzden düzenli bakım yaparım.
Gölgeler ya bence...🥲 Düzenli peeling ve maske yapmak gerekiyor siyah noktaları engellemek için, ben çok hassasım bu konuda
Bence etkiliyor, pek zararı yokmuş geliyor ilk başlarda insana ama sürekli görmeye başlayınca sinirini bozuyor
Teşekkür ederim
Cevap
9Cevap
Yani gölgeler diyemem ama kötü bir görüntü oluşturduğu kesin. Kirli ve pis duruyor bir kere. Kötü bir görüntü.
Çok belli olan bir detay degl bence
Gölgelemez bence
Ben neden bir insanın burnuna didik didik bakıp siyah noktası var diye puanını düşüreyim. Abi siyah noktadan ne olur yani?
Hoş gözükmüyor. Fazlasıyla olumsuz yönde etkiliyor.
Siyah noktalar çok can sıkıcı gördüğümde canını okuyorum 😀
Tam bi baş belası… gölgeliyor bence cilt içinde kötü düzenli cilt bakımına gitmek lazım…
Kötü görünüyor tabii ki
magnesie calcinee? kullandın mı
tek kullanımlık bu! bu tozdan bir tatlı kaşığı tozu su ile karıştırarak macun kıvamına getirip, siyah nokta bulunan yerlere (burun) sürün, biraz kurumasını bekleyin... daha sonra elinize hafif su alıp, cildinizi çok fazla yıpratmadan yavaş yavaş ovun... siyah noktaların anında kaybolduğunu göreceksiniz...
maalesef evet, hoş bir görüntü değil.
Tabikide ne yazıkki😌
Gölgeleyemez çünkü tedavisi var
o kadar ayırtıntıya takılmıyorum
Bende yok sevgılım ahzıyla vakımladı yok etti
iğrnç
Maalesef gölgeler ama çaresi çok
Guzelligi golgelenez
Evet etkiliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?