AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
Bir erkeğin bskimli temiz olmasi sizi niye bukadar rahatsız ettiki çok güzel bir şey değil bu
bende öyleyim ama kıl konusunda göğüs kıllarım felan varda çokta pürürzsüz olmayı sevmem
Bizde bakımlıyız ya her sabah kalktığımda elimi yüzümü yıkıyorum.
Ne güzel bulmuşsun. Ben o kadar detaylı olmasa da temizimdir.
Maşallah diyelim nazar değmesin
Tam tersi olan erkeklere örnek teşkil etsin bu durum
Al başının üstüne koy bizimkiler de erkek adam kıllarını alır mı derler
Ne güzel tebrik ederim sen de öyle ol hatta olmalısın.
Tabi ki oradaki bütün erkekler öyle değil o sana denk gelmiştir. burada da öyle tek tük vardır artık kime düşerse
Sen de var sorun net.. :)
Senin için daha ne yapsın :D
"Bu kadar bakım iyi mi" kisvesi altında sevgilini övdüğüne göre bir plaket kazandın bravo
Bunu yapan çok fazla Türk var. Sana biraz ayıları denk gelmiş bence.
Ayrıca bakımlı olmak tabiki iyidir. Karşındaki insanıda mutlu eder.
Çok güzel bir şey tabiki bakımlı olmanın neresi kötü olsun ki
öyle ballandıra ballandıra anlattın ki benim bile canım çekti sdfslaokdflşsdf
çok kötü ayrıl hemen sonra daha çok üzülürsün
Bakımsız ve düzensiz erkekle uğraşmak daha zor. Ne güzel bakıyor kendine işte daha ne.
Olması gereken o. Kokuşmuş insanlardan tiksiniyorum
Turkiyede kizlar önce bi tipine baksin
@Morfeo sus lan. Damladı yine
bakımlı olması daha güzel tr dekiler gibi dağ ayısı değil en azından
kötü mü ne güzel işte bizimkilerin parası yok ondan bakım yapamıyorlardır jsjsjsj
Kaçırma yoksa bizim gibi ayılara kalırsın hasdhasfh
bakimli olasi iyi ama kadin gibi olmasi sakincali bir erkegin bu kadar bakimli olmasi normal degil
kanka kardeşi falan varsa banada postala kıllı ve göbekli Türk erkeklerinden bıktım
Bence çok iyi bir şey. Adam nimet gibi😃
Çok bakımlı değil! Öz saygısı var. böyle adamları elinizde tutması zor. Kısacası sönük kalırsın yanında.
Bakımlı erkek iyidir, candır, nimettir. Bakımlı erkekleri koruyalım lütfen 😂
Çok iyi bir şey ya bakımlı olmak kadar güzel bir şey mi var
Anormal olmadıktan sonra her insan kendine bakmalıdır.
oranın yerli. bnelerindendir normaldir.
bu kadar bakım öve öve bitirememişsin 😁
Allahım tam hayalimdeki erkek mükemmel🤌🏻👌🏻
Bende hayalimdekiyim beklerm
Hayalindeki
Ahh muazzam adam bulmussun. Olması gereken elbette bu kendini seven kendine bakımınıda bilir
Bana gelll
@kurnaz11 hayrola sana niye gelem
Anlarsın o zaman
@kurnaz11 nikinin hakkını veriyon aga
Eee olsun o kadar
Bizim ülkede erkekler burnundan kıl aldırmaz ama erkeğe kıl yakışıyor der
bizim ülkedede kadınlarda bi ego var başka ülkede bulamazsın.
Hay sizin genellemenize
Onu biz demiyoruz. Kadınlar diyor. Az tutarlı olun artık.
Adam seni nerden bulmuş ya böyleleride nasıl birini buluyor
İyi de bunlar zaten normal şeyler bakım yapan bir erkek bu uygulamaları yapar. Siz kadınlar sürekli hanzolar ile sevgili olduğunuz için bakımlı erkeğe denk gelince şaşırıyorsunuz.
Başta Türk hava yolları ile ilgili bir soru sandım. Bu kadar bakımlı olması doğru değil
Sende bakimlisindir tr de kızlar gibi ter kokan tırnak içi pislik olan kadınlardan değilsindir
Bunu kadın erkekten değil de bence her insan bakımlı olmalı diye düşünüyorum
Hiç kusura bakma çok çapkın olduğu aşikar 🤣🤣🤣🤣🤣
cok iyi bi ozellik bence ama hala kendine ceki duzen vermeyip asagidaki gibi kadinlara bok atan var hala biraz ornek alin mk
Onlari takan kim? Eski turk sevgililerim pislikmis gercekten bu erkekle cikinca anladim. Bizimkiler diş fircalamaz. Haftada yaptığı ya da sevismeden sevismeye aldigi duşu yeterli sanir.
Pis pis ter kokarlar. Bunun sebebi de killarini almamalarindan kaynakli. O yuzden yogun ter kokusu oluyor killarla birlikte. Genital ve koltuk algi killarini alsalarda kokten de almazlar. Canlari yanar paşalarin. Jiletle ya da tiras makinesiyle kısaltırar sadece.
Diger yerlere hic dokunmazlar, maymun gibi gezerler. Agiz bakimlarina zaten dikkat etmezler. Bir de bizim turk milleti ağır beslenir. Sucuk, yumurta, et, mangal. Bu agir beslenmeye karşı diş bakimina da dikkat etmezler. Sonra çürükler, agiz kokusu. Dişçiye de gitmeye korkarlar, gitmezler.
Gercekten kendine bakmayan, en basta kendisine saygisi olmayan, sonra kadina ve cevresindekilere saygisi olmayan cok erkek var. Turkiyede en bakımlı sayilan erkek bile bakimsiz aslinda.
Bir de bakim yapınca bizimkiler kendilerini kadin gibi hissediyorlar. Killarini alınca seylerinden cm eksiliyor. Cilt bakimi yapınca feminen oluyorlar. Bu kafayla daha cok maymun gibi gezerler. Kendileri puruzsuz, bebek gibi kadin istiyorlar, ayni imkani bize sunmuyorlar. Bizimde gözümüz gönlümüz acilmasin mi? Bizimde yanimizda mis gibi kokan erkek olmasin mi? Bizimde elimizi attigimizda kil yumagiyla karşilaşmaktansa tenine degmesin mi elimiz?
Bundan sonra da turk erkeğiyle olmam zaten. Yabanci erkekle evlenen akrabalarim, yabanci erkekle sevgili olan arkadaşlarım bunlarla iliski yaşayınca bizim erkeklere dönemiyorsun, kendine hakaret ediyormussun gibi oluyor demişlerdi. Haklililarmis gercekten.
baya dolmussun sen sakin ol lshaosbsjs
cok azi killarink aliyor cidden ama bazi canım kadinlae kilsiz erkek mi olur killi olmasi lazim dedikleri icin aslinda cogu tiras olmuyor
Dolmuşsun demissin ama yapilan yorumlara bak. Bizim erkekler boyle işte. Daha neler yazanlar oldu da sinirlendim yorumlari kaldırdım. Yani bizim erkekler boyleler. Kadin biblo gibi olsun ama ben pasakli olayim sorun degil, ben erkegim. Yok öyle bir dunya. Bir de ben bu adamda şunu da farkettim. Bizim erkekler cok şekilci. Bu adam o kadar rahat ki. Beni o kadar baski altinda birakmiyor ki bedenim konusunda. Kendime özguvenim yerine geldi. Bizim erkeklerde yok kadin şoyle olmali boyle olmali, senin şuran böyle, yok zayifsin, yok sismansin, goguslerin yok/var. Ne istediklerini kendileri bile bilmiyor. Oturup sabahtan aksama kadar seks muhabbeti yapip kari kizi kesip, kadin bedeni hakkinda konusmaktan, eksi sozluk
Ya da kizlarsoruyor gibi yerlere girip klavyede kadin bedenini asagilamaktan baska bir is yaptıkları yok. Sabah aksam kadin kadin kadin. Kadin soyle olmali boyle olmali. burada acılan sorulara da bakarsan kadin gogsu su kadar olmali, foto koyup kadin dedigin boyle olmalı, kadin dedigin puruzsuz olmali, kadinda kol kılı gorunce iyy demeler falan, dogum yapan kadina iyy, daha zayiflamadin mi, zayiflasan mi diyen hanzolar var. Yani bu ulkede kadinlar olarak bu kadar baski altinda kalma, bu kadar bedenin hakkinda konusulmasi, bu kadar şekilcilik insani cileden cikariyor. Şu sorumda bile kendilerine donup bakacaklari halde, bende bakimli olabilirim olmaliyim diyecekleri halde savunmaya gecip yorum atiyorlar. Yine ne yapip edip bakimin, killarin kadinin uzerine atmaya çalışıyorlar.
cok haklisin bebek turk erkeklerinin cogu boyle ama bunu yabancilar yapmiyor diye bir sey yok. ben yabancilarla da tanistim her milletin iyisi kotusu var. yorumlara daha bakmadim ama canım canım yorum yapmislar diye dusunuyorum kaldiramiyolar gercegi cunku ozguvensiz olduklari icin
Dilime kadar her sabah dusuma kadar alır. Ve sabah spora bende giderim. Ne alaka ya? Sen hayatında temiz insan gormemissin ozaman
Davul bile dengi dengine demişler sen ne isen karşına öyle birisi çıkar
Knk bende benzerim her aksam gül suyu tonik onun disinda ayak bakim kremi ve vucut killarimi alirim bakimlii olmakkk iyidirrr benceeeee
Bulmuşsun da bunuyorsun derler buna. Ter mi koksun, duş mu almasın, kıllı mı olsun. Beklentim ne acaba
Her erkek bakımsız değildir. Bazı erkekler vardır kadınlardan daha bakımlı 🤣
Bunlar kişisel bakım cinsiyet farketmeksizin herkes yapmalı yapmayan pistir NET.
Ee daha ne istiyorsun gitt 40 yılda bir yiknana orman ayısı al jsvns
öyle erkek mi olur la toptur kesin uzak dur bence
Bence sen bizim Türkler gibi deme her Türk bakımsız degil günde 3 duşum var 😂😂
makyaj yapmadıktan sonra gerisi iyidir diye düşünüyorum.
Yani sonucta 5 parmak bir degil elbette temiz olmak gerekir ki bu insanlik adabı
Sen böyle yazdıkça Türk erkeklerinden iyice soğudum bak
Bunu idrak edemeyecek kadar düşüncesiz isen ben ne desem bilemedim
bizdekiler erkek mi be
Allahım nasip et 😂
😅😅amin
Hayalimdeki kadından bahsetmissin
Bakımlı olsa dert olmasa dert size iyilik yaramaz
Bakımlı olsun tabi sende ol
Ee benim erkek kardesim de böyle
Ne alaka. Abim de böyle.
tüysüz şeftali puhahaha
SDF:SDF:SDF:FDS
MK öyle anlatmış ki sanki Türk erkeği boz ayı …
evet ayı sen sahile git bakayım temiz erkek mi var kılları yorgan görevi görüyor
@xPsychopath 😂
Ben sahilde kıllı adam görmedim ya nerenin sahili orası bütün erkekler kıllıymış 😆
oo her yerde var
Adana sahilinden falan bahsediyorsun bence 😅 tek tük çıkıyordur ama üstsüz gezenlerin ezici çoğunluğu vücut kıllarını alıyor gittiğim her yerde böyleydi.
foça da
çok var öyle be
gözüm kanadı
Kol kıllarından mi bahsediyorsun yoksa cidden vücutlarında belirgin kıllar mı var
baya yani yorgan gibi her yerinde
Geçmiş olsun ne diyeyim denk gelmiş herhalde :D
Desene bir Koreliyle asla evlenemezsin 😂
Taharet aliyor mu , taharet.. gerisi onemli degil