O kadar eleştiriyorsunuz, kıyaslıyorsunuz falan ama biz çirkin falan değiliz genleriniz kötü jsjs
Yabancı erkeklerle karışsak nasıl olurduk düşünemiyorum dkfkfk

dünyanın en güzel kadınları bizde, erkeklerimiz için aynı şey söylenemez bunlar doğru ama erkeklerin içinde en azından çok fazla çirkin yok oran olarak, geneli vasat, fakat kadınların içinde bu oran çok daha yüksek. bi kere zaten yüzde 80 i fizikten kaybediyor direk. ya bi toplumdaki bütün kadınlar geniş kalçalı olabilir mi? bu vücut yapısı ülkemizin normali olmuş tamamen. yani biz erkekler olarak artık yüzü güzelse tamam diyoruz, fiziğe falan bakmıyoruz kilolu mu, kısa mı diye. yani yalansam yalan diyin şimdi
Amacın senin çatışma çıkarmak.
Bu arada koyduğun resimdeki kişi umurumda olmayan birisi. Bütün Türkiye’deki kadınlar aynı resimdeki gibi demek istiyorsun. Hayatta işim olmaz. Yabancı erkekler derken Ermeni’yi mi kastediyorsun. Suriyeliyimi Afrikalıyımı. Onlarda yabancıda kafan basmadığı İçin hatırlatıyorum.
Türk erkeğine rağmen mi? 😂😂 ben de tam tersini düşünüyordum ama ötekileştirmek olduğu için konuyu açmıyordum. Bence bu konuyu fazla deşmeyelim. Sonuç olarak yaratılış👍
Eğer armenoid yüz hatları ağır basmadıysa gayet yakışıklı oluyor erkeklerimiz.
Doğru traş, doğru saç, doğru giyim, doğru yürüyüş/duruş ile gayet de karizmatikler.
Problem şu:
Çoğunun zevki yok. O yüzden de 'çirkin' gibiler.
Bir saç bile çok fark atıyor.
Cevap
64Cevap
Tuba Büyüküstün bakışlara güç yetmez x ışını atıyor mübarek 🤣🤣
Eskiden de paylaşımlarına denk geliyordum fakat son dönemde gördüğüm paylaşımların hep Türk erkeklerini karalamaya veya aşağılamaya yönelik postlar.
Yani belli ki birileriyle sorun yaşamışsın şimdi tüm erkeklere saldırma eğilimindesin.
Bizim ülkemizde güzel olan kadında yakışıklı olan erkekte oldukça fazla ki zaten güzellik de göreceli bir kavramdır yani eğer Türk genlerini beğenmiyorsan aşağılamaya yönelik soru sormak yerine kendine daha uygun bir ülke bulabilirsin.
Katılıyorum
@Sadperri777 Teşekkürler.
Ne demek bence haklısın
erkekler kızları sürekli kıyaslar ve kıyaslamayı sever, ancak görünüyor ki kıyaslanmaya zerre tahammülleri yok!:) erkekler'in kıyaslanmasında bile yine kızları kıyaslamış erkekler:)
kıyaslamanın nasıl olduğunu öğrenirler ve empati yetenekleri gelişir umarım:)
Tipim ve fiziğim o kadar kötü değil kanka bunu da çirkin olup laf edenler düşünsün. Genimi genine karıştıracağım insan bence gayet şanslı. 😂
Türk geninin kötü o yanı ne? Ayrıca her Türk vatandaşı olanında genlerinde saf Türklük geni yok. Soy ağacından çıkar belki Kürt belki Rus. Eğer kıllılık falan diyorsan evet Türk geninde fazla Kürt geninde daha fazla gibi hatta
Biz Kürtler kılı değiliz 😃
@CharlieChaplin21 kılsız Kürt müsünüz:d
Kılıyım ama tahmin ettiğin orman değiliz xd
Ayrıca bu kıl bir kürde türkemi özel 😂
Genelde bu genlerde var diye dedim.
Yüzünüzde 1 kilo boya, gözünüzde rimel, dudagınızda ruj, tırnağınız da oje bumu güzellik anlayışı? Filtreden ibaretken büyük konuşuyorsunuz...
Neyse Tilkide kendini kusursuz zanneder ama sonunda bir avcının kucağına düşer. :)
Ben erkek olupta olagaüstü yakisiklisini gordum Ki cirkin bi millete yer almiyoz kiyaslaman o kadar sacma ki
Kivanc tatlitug burak ozcivit cagatay ulusoy
Berk atan ekin mert daymaz burak celik tolga saritas
Gokhan alkan gibi adamlar cikmis halktan emin misin erkeklerin cok cirkin olmasina
Saydigim kisileein olağanüstü yakisikli oldugu dormu sayamadigim nice efsane tipler var
Bu kafayla yasaman sen
İnşallah 1 haftaya kalmaz bir İtalyan bulur evlenirsin...
3 hafta sonrada burada şunu sorduğunu görürüz nasıl olsa "hanginiz bana beddua etti de Türk yerine bunu seçtim?"...
Türk erkeğine rağmen derken dünde buna benzer soru attın karşı cinse kin mi besliyorsun
Bizim ülkenin iki eksiğinden birine denk geldik. Yabancı hayranlığı ve kendimizden olanı aşağılamak. Bence bizim olan herkesten daha güzel ve daha değerlidir.
İsinin hakkıni veriyon ha. Ama sadece türk erkeklerine karşı. Kız dur motorun soğusun😅😂
Umarım yabancı bir sevgili bulur evlenirsin, ülkenin bu gen sorununa ufak da olsa bir katkıda bulunursun. Arkandayım destekliyorum seni.
Bence yabancı erkeklerin genlerini bozmuş olursunuz. Bizde ne kadar çirkin varsa sizde de o kadar çirkin var
Türk erkeklerinin de kadınlarının da içinde çok güzel ve yakışıklı olanları var. Kimsenin hakkını yememek lazım.
O kadar boya badanaya ebemde güzel olur, her yer estetik merkezi dolu hepside dolup taşıyor. 😄
O kadın gibi erkeklerde var ama genetiği bozuk diyorsunuz😄
bizim gözümüzle bakınca evet güzelsiniz.
misal iran ve hint kadınları bana güzel gelmez ama hintliler ve iranlılar bayılıyo
zamanında kivi de çok popülerdi, memlekette yetişmeye başlayınca havası söndü.
ya bamyadır, bakladır bunları da seven var.
Türk erkeklerine bu kadar laf edip, sonunda bir türk erkeğine aşık olup, onunla evleneceğin gerçeği...
Biz Türk erkekleri, hiç bir kadını haketmiyoruz zaten efendim... 🙂
Türk erkeklerine göre çok mu güzelsiniz biraz yurt dışındaki kızlara bakın çirkin yok sizde hem çoğusu çirkin hemde çoğusu egolu yani illa bunu dedittirdiniz
Evet valla
Ben senin soruda bi booook anlamadım. Ne demle istiyorsun
un kurabiyeleri dile gelmiş bayrak kaldırmış
:)
Güzel ama saçlarını kestirdiği için beslemelere benziyor😀
Türk erkekleri yüzünden boyunuz kısa yoksa güzellik desen var rus kızlarından bi farkı yok 😃
Çoğu kız makyajsız güzel değil ama kendini çok güzel zannediyor. Bunu nedeni de abaza erkekler
Hadi yabancı ülkeye canım. ben Almanya'da büyüdüm buradaki Alman kızların çoğu Türklerle çıkıyor Avrupalı erkeklerin hiçbiri sizin nazınızı çekmez tipinizin de hastası olmaz dolu Rus , Ukraynalı var ben bile biriyle çıktım sizi kim ne yapsın Avrupada. Bence elinizdekinin kıymetini bilin Avrupada kimse kadınsınız diye ayrıcalık göstermez bunu da unutma hiçbir erkek hava soğuk olduğunda ceketini vermez burada. Bunlar Türk erkeklerine has özellikler hatta tip olarak da bir çok ırka beş basarız
Çingeneye beylik vermişler, gitmiş ilk babasını kesmiş. Seninki de o misal. Yeter sal artık bizi
karışmış hali zaten bu
orta asyadaki türklere bir bak
ırkçılık mı yapıyorsun ayrımcılık mı henüz karar veremedim.
Bende diyordum nerde kaldı soru ki i bakayım dedim gordum agresif bizimde türk kızlara rağmen sinirlerimiz iyi
Ne güzeli yaa Baksana sen bile riski minimize etmek için Yüzünün yarısını koymuşsun 😂
Ne güvenliği yaa, CIA başkanı mısın 😂
Senin haricinde evet bazıları güzel , mejeje bide kendini de dahil ediyo ya hdbeheje
Ne mal kizsin sen la anne geni diye bir sey var biz kotuysek sizin sucunuzdur
Sen rus arvadı görmedin heralde sonra birezilya, colombia, kore diye liste uzuyor kendinizi bir nane sanmayın.
Şöyle düşündüm de haklısın lan valla
türk kadınlarının genlerine rağmen yakışıklıyız yine :D
Tuğba güzel evet ama bu ait olduğunuz popülasyonu o seviyeye çıkarmaz. Dediğin doğru olsa bile çok şık bir beyan olmadığı aşikar.
Siz varken damacana siqtiklerine göre ne kadar güzelsiniz düşünün.
Makyajla güzelsiniz. Doğal halinizle sokağa çıkın bakalım
şu an mevcut IQ na rağmen bu yazıyı yazabilmenin, fikrini belirtebilmenin, köle gibi birileri tarafından kullanılmamanın, oy verebilmenin sebebi bir TÜRK ERKEĞİ
Ben Türküm ve komuştuğum ve evleneceğim bayanın Türk olmasını tercih ederim
Kabuğunu beğenmemek bu galiba, ne varmış genimizde.
sen git yabancı genlerine karış, her erkekten bi gen al 😅
Türk kadınları herşeyin en iyisini hak ediyor
PP'deki sensen değilsin, üzgünüm.
Bu soruyu çocuk sormaz. Sanki hepinizin tipi böyle. Bizde Kıvanç Tatlıtuğ fotosu koyup soru soralım. Ruslar varken Türk kızlarına bakmam
oha çok mantıklı aslında ha
Ben Türk değilim ama Türkler kızları da güzel
Türk erkeği görmemişsiniz demekki
Ben türk kadını diyorum. Her zaman ve her daim✌
türk kadınları gerçekten çok güzel ♥️
Görünse sanki devşirme 😅
"Avuturken kendimi ben"
Ahahaha seni seviyorum ya
Evvvveet çok güzeliz...
kurban ol sen Türk erkeklerine..
Bu düşmanlık niye onu anlamadım
Ne zaman bitecek bu düşmanlık :D