Turk-hollanda melezi biriyle beraberim. Yakışıklı cocuk ama cok bakımlı. Yani bizim turk erkekleri gibi degil. Her gun duş alıyor. Sabah erken kalkip spora gidiyor, yüzmeyi cok seviyor. Agiz bakimi cok iyi dilini falan da temizliyor.
Vücudunda kıl yok adamin. Nasıl boyle pürüzsüzsün diye sormuslugum var😅 cok kıllari olan biri degilim olanı da alıyorum dedi.
Yuzunde bir tane siyah nokta yok. Cilt bakimi yapiyor, maske yapıyor. Vucuduna nemlendirici sürüyor. Vücuduna peeling yapıyor.
Ayaklarini her gun aksam yataga yatmadan önce yıkıyor. Adam mis gibi kokuyor her zaman. Bir kere ter koktuguna sahit olmadim. Agiz kokusu vs de yok. Ayak kokusu yok. Tertemiz adam.
Yani kadin olarak onu gördükçe ben bakımsızım galiba diye düşünmeye başladım. Yani ya da bizim ulkenin erkeklerinden aliskin degilim, olmasi gereken seyler bunlar aslinda o yuzden fazlaymis gibi geliyor bana.(bakimli olan, dikkat eden erkeklerimiz var ama bizim ulkenin bakim anlayışı farkli biraz) Erkegin boyle bakimli olmasi guzel mi sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer