Güzellik & Bakım Çirkin olduğum için bana güzel denmesinden rahatsız oluyorum. Normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Normal mi Çirkin olduğum için bana güzel denmesinden rahatsız oluyorum. Normal mi? Görüş Yaz 15 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Onlygirl_ Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 50% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 360 görüş paylaştı. Özgüveni eksik insanlar iltifat kabul etmekte zorlanır. 0 0 Yorumla
Paten34 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eig 100% 5 ay kime göre güzelsiniz kime göre çirkinsiniz bu kişiden kişiye değişebilen bir kavram. 0 0 Yorumla
Abdullah_24 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 100% 5 ay İnsanların sana yalan konuşmasını sevmiyorsunBu sözler yapmacık geliyor yani öyleimu 0 2 Yorumla Soran 5 ay Evet : ) Yorumla Abdullah_24 5 ay Yorum yok😂 Yorumla
Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 20 , eig 98% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 441 görüş paylaştı. Sendeki psikoloji başka bir boyut tebrik ederim 0 0 Yorumla
smirnoffRed Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eig 100% 5 ay Bir şeyleri hak etmeme düşüncesi. Yorucu. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
11Görüş
Güzel görüp güzel diyorlar takılma bence
Özgüveni eksik insanlar iltifat kabul etmekte zorlanır.
kime göre güzelsiniz kime göre çirkinsiniz bu kişiden kişiye değişebilen bir kavram.
İnsanların sana yalan konuşmasını sevmiyorsun
Bu sözler yapmacık geliyor yani öyleimu
Evet : )
Yorum yok😂
Normal. Ama kendinde iyi özellikler ara
Sendeki psikoloji başka bir boyut tebrik ederim
Demek ki egoist bir yapın var
At bi foto da bakalım :)
Bir şeyleri hak etmeme düşüncesi. Yorucu.
Güzelsin
Neyin varda çirkin diyon kendine
nereni beğenmiyorsun
Normal
Demek ki senin goremedigin güzelliği görüyor 😉
* seni