Yüzümde sivilce gibi minik kırmızı noktalar çıkmaya başladı ve bu kendime olan güvenimi etkiliyor Kötü hissediyorum. Cilt problemleri sizin öz güveninizi etkiliyor mu?

Yüzümde sivilce gibi minik kırmızı noktalar çıkmaya başladı ve bu kendime olan güvenimi etkiliyor Kötü hissediyorum. Cilt problemleri sizin öz güveninizi etkiliyor mu?

Eskden suratım yarı kırmızı yarı beyaz olurdu hala biraz var ama eskiden bariz belli oluyordu ve bu bende müthiş bir özgüven eksikliğine yol açmıştı o yaşlarda
ya evet öylede denebilir birde yaş ilerledikçe çözüm araman daha kolay oluyor dermatoloğa gittim krem falan verdi bana bir müddet kullandım yüzde 90 azaldı çözümü var yani ama biz genç yaşlarda bir çoğumuz bu çözüme ulaşamıyoruz ailede bu konuda ilgisiz olunca maalesef birde tabi ergenken başkalarının düşüncelerini daha çok önemsiyorsun ilerleyen yaşlarda kendini daha çok önemsemeye başlıyorsun :)
Kuzum benim the Purest mavi tonik al cilt bakımına iki kat dikkat et. İnan ki beni cok etkiliyor ve cildim cok kötü. Şu an tüm paramı cilt bakımına yatırdım. Günes kremi tonik yıkama jeli günlük rutininde mutlaka bulundur gecer
Bende sivilce falan çıkınca hiç özgüven sorunu olmuyor. Kilo alınca oluyor biraz
Özgüvenliysen etkilemez. Kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle takıl. Başkalarının faydama olmayan düşünceleri beni etkilemez
Sen kendinden eminsen başkasının ne düşündüğünün bir önemi olmaz. Umursamamayı öğren
thanks for EİG
Cevap
5Cevap
Evet oldu ya örnek ben ne yaptıysam yaptım bir türlü cildimi düzeltemedim
Bende de öz güveni biraz etkiliyor
Hayır olmuyor kendimi olduğum gibi seviyorum her ne olursa olsun insan kendini olduğu gibi sevmeli özgüvenim de düşmüyor hiç bir zaman
Çok teşekkür ederim
bende de sivilceler çıkıp duruyor içleri iltihaplı yıllardır kurtulamadım
Terramycin var sivilceler için belki işine yarar reçetesiz satılıyor
@Hofland7075 teşekkür ederim
Rica ederim ne demek. İnşallah sorunundan kurtulursun
@Hofland7075 inşallah
Şu an ufak tefek sorunlar var (küçük kırmızı noktalara nazaran büyük) gram etkilemiyor.
Şahsen ufak tefek şeylere ben çok takılmıyorum..
Günlük gereken yüz temizliğimi yapıyorum, bu bir çok cilt sorununun önüne geçiyor aslında..
Doktora görün montecarlo kumar masasında olduğu unutma
Ve tüm paranı yatır
Etkiliyor tabi ki bı ara cildim çok kötü oldu sırf bu yüzden dışarı çıkamadiğim için ağladığımi hatırlıyorum çok kötü zamanlardı :/
Evet oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?