Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. para avcısı ve gösteriş meraklısı olmamalı
ilk konuşmada meslek kariyer ev araba gibi maddi sorgu yapmamalı
makyaj ile değil gerçek bakımın kavramını anlayacak şekilde bakımlı ve temiz olmalı, güzel kokmalı
İnsan olmanın bilincinde olmalı
fiziksel özellikler arkası yarın03 Yorumla- +1 yıl
Yaa çok haklısın bu konuda görüşüne saygı duyuyorum ama bütün kadınlarda aynı olmuyor zaten erkekler de öyle bu biraz karakterle alakalı bir durum beni parayla olan hiç bir şey mutlu etmiyor mesela lüks araba ya da yaşam tarzı samimiyetimle söylüyorum ki hiç ilgimi çekmiyor doğallıktan yanayım doğal olan şeyler daha çok hoşuma gidiyor gidip Starbucks ta kahve icnekmi ya da bir dere kenarında çay icmekmi desen dere kenarında çay içmek isterdim. Herşeyin fazlası zarardır zaten bugün mesela bir çocuğun sorusuna denk geldim kız buna sürekli para harcattiriyormus hesabı odettiriyirmus vss birde eski erkek arkadaşlarıyla kiyasliyormuş çocuğu sen cimrisin eski erkek arkadaşlarımı aratır oldun vss gibi cümleler kullanıyormuş bende ona bir büyüğü ve ablası olarak elimden geldiğince nasihat ta bulundum bilmiyorum dinlermi ben bu tip kızlara acayip ayar oluyirum erkekleri para cüzdanı gibi görmeleri ve sürekli beklenti içinde olmaları çok yanlış bir tutum bunlar rahata kolay paraya alışmışlar bunları bu hale getirende sizlersiniz kendinizi kullandirtmayin heleki ciddi bir ilişki değilse giden paranız olur yazık günah para kolay kazanılmıyor ki ben öyle bir insanla karşılaşsam hemen uzak dururum. Çünkü ondan ne köy olur ne kasaba
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🖐️
- +1 yıl
Ben bu tarz insanlara çok denk geldim başlamadan bitiriyorum. O yüzden benim dikkat ettiğim bir konu. Kadın vazgeçilmez değildir. Erkekler bu konuda bilinçli olmalı. Yurt dışındaki kızlar bu kadar kasıntı ve çelişkili olmuyor. Kadınlar sürekli ağlar sızlar eşitlikten bahseder ama sürekli kadınlığını ön plana sürer ayrıştırıcı yaklaşır. Kadınlar çok çelişkili 😂
Rica ederim kibar insan
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Kıvrımlı hatlar her zaman dikkatimi çekmiştir. Kişilik olarak ise toksik maskülinitesi değerlerinin minimum olması tercihimdir.
023 Yorumla- +1 yıl
Kıvrımlı hatları anladım da diğerini anlamadim cahilliğime ver artık zeka seviyem okadar üst sınırlarda değil 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ee bunu söylemek için neden afilli cümleler kuruyorsun ki 😂😂😂 bunu türkce diliyle de tercüme edebilirdin şöyle dersin mesela kısa ve öz. Beni sıkmayan davranışlarıyla bogymayan bir ilişki istemiyorum... Söyleyeceğin şey bu kadar basit 😂😂😂 ya ne adamsın sen beyin hucrelerimle oynadın resmen kendimi bir ara canım gibi hissettim acaba burada ne anlatmak istedi diye düşündüm 😂😂😂 böyle afilli sözler kullanma bebişşşş bizim Türkcemiz herşeyi anlatmaya uygun bir dil biliyorsun 😂🤣 yorumun için çok teşekkür ederim bebişşş Allah'a emanet ol 🙋🙋🙋
- +1 yıl
Bebişş bana her yorum yazdığında parantez içinde Türkçe mealini de yaz kurban olurum uğraştırma beni 🤣🤣🤣.
- +1 yıl
Yukarıdaki bir kelime değiştirilmiş sanırım kendimi g@rizek@lı gibi hissettim diye yazmıştım 🤣🤣🤣
- +1 yıl
🤣🤣 bu engin tecrübelerinle beni aydınlattığın için teşekkürler 😂😂😂 selvi boylu beyefendi 😂
- +1 yıl
Selvi boylu beyefendi sizinle en son burada konuşmusuz 🤣🤣 duygulandım leynn 😂
- +1 yıl
Kıyamam bize 😂😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣 ya birisi bu soruya yorum yapmış kendimi burada buldum baktım seninle konuşmalarımız var duygulandım selvi boylu beyefendi 😂
- +1 yıl
🤣🤣 öyle oldu
- +1 yıl
Ama ben hep burdayım zaten
- +1 yıl
Sen yoksun
- +1 yıl
Burayı çok sık kullaniyorum ben seksi beyefendi 😂😂
- +1 yıl
Evet selvi boylu beyefendi 😂 ben hep burdayım ama sen sık kullanmiyorsun sanırım ben sana hiç denk gelmiyorum
- +1 yıl
Yaa böyle duygusal konuşma benide ağlatacaksın şimdi 😂 kıyamam lann 😂 bize
- +1 yıl
Teşekkür ederim selvi boylu beyefendi o senin nezaketinden kaynaklanıyor 🙏🙏🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılZeka, sevgi , gözleri, bakışları
03 Yorumla- +1 yıl
Ablasının gülü 🌹 birde sen gibi sempatik ve saygılı olursa. Oh miss bundan iyisi can sağlığı olur... Yorumun için çok teşekkür ederim gülüm 🙋🙋🙋
- +1 yıl
Rica ederim abla 🌹🌹
- +1 yıl
🙋🙋
Dürüst olması guzel bir aile terbiyesi kişisel gelişimi olması bir erkek gibi argo konusmasını sevmem ve ses evet sesi biraz tatlı olursa harika olur vucut güzelligi cok önemlş degil sporla halledilir
00 YorumlaDuygusal, merhametli sağduyulu düşünen anı sinirleriyle hareket etmeyen.. birazda olsa olgun düşünen..
03 Yorumla- +1 yıl
İnşallah aradığın gibi birini bulursun her şey gönlünce olsun inşallah yorumun için çok teşekkür ederim 🙋
- +1 yıl
🙋🙋🙋🙋
+1 yılkişisel : zeki ve beyin olması
fiziksel : göğüssüz kadın balkonsuz evdir her zaman demişimdir :)
018 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 ilahi sen bir kadının göğüssüz olma ihtimali yoktur zaten sadece küçük ya da büyük olması kavramı vardır. .. engin tecrübe ve fikirlerini bizimle paylaşıp aydınlattığın için teşekkür ederim... saygılar efendim ✋✋✋
- +1 yıl
ya evet küçük büyük farklılıkları var tercihen erkekler iri olmasını ister tabi ama birde dümdüz olanlar var maalesef ben aslında onları kast ettim saygı bizden :)
- +1 yıl
Birde beyninin olmasi demişsin 🤣🤣 beyni olmadan nasıl yaşasın laaa 🤣🤣🤣 herkesin beyni vardır bu fıtratla doğar zaten ama herkesin beynini kullanma şekli farklılık gösterir. Mesela bazı insanın beyni seytanliğa çalışır , bazılarının ticarete , bazılarının sanata önemli olan o beyni nerde ve ne şekilde kullanabildiğimiz dir 😂😂 söyleyeceklerim bu kadardı teşekkürler... Yorumun için çok teşekkür ederim saygılar 🖐️🖐️
- +1 yıl
beyin olması derken kullanılmasını kast ettim zaten yoksa haşa yaradılışla ilgili bir eleştiri olamaz rica ederim iyi günler
- +1 yıl
Ozaman düşünceni şu şekilde dile getirebilirdiniz göğsününün büyük olması tercihimdir diyebilirdiniz ... Göğsü olsun ne laaa 🤣🤣 hınzır şeyyy seni benide güldürdün...
- +1 yıl
Aman efendim o saygı bize ait estafurullah 🖐️✋
- +1 yıl
biraz kabaca olup sizi ve hemcinslerinizi kırdıysam sorry ama hınzır değilim ya bide rica etsem özelden mesaj atar mısın burada millet böyle görüşleri görsün istemem :)
- +1 yıl
🤣🤣 demekki içinde tuttuğun daha ne cevherler var burdan görülmesini istemediğine göre 🤣🤣 sende az değilsin hee 😂🤣
- +1 yıl
Çıkar o cevheri :)))
- +1 yıl
Özeldende yazılmıyor ki size hay aksi :)
- +1 yıl
Halbu ki kendimi göstermek istiyorum cevherlerimi :)
- +1 yıl
Ben özelden kimseyle konuşmuyorum gülüm oyuzden kimseyi de eklemiyorum ne konuşuyorsam burada konuşuyorum gayet açık ve net biriyim burayida o yüzden bu şekilde kullanmayı tercih ediyorum
- +1 yıl
Niye cevherlerini sadece ve bana gösteriyorsun ki 😂😂 burdan göster herkes görsün hemm reklamını yapmış olursun 😂😂😂 millet oooo adamda da ne cevherler varmış derler 😂😂😂
- +1 yıl
reklam yapmayı sevmiyorum belki olamaz mı :) sende tam pazarlamacı çıktın he beni teşvik ediyosun baya :)
- +1 yıl
🤣🤣🤣 pazarlamacı değilim ben muhasebeciyim
- +1 yıl
Ben burada senin için uğraşıyorum çünkü sen bizim gurur kaynağımizsin🤣🤣
- +1 yıl
muhasebecilik olsa bilirim benimde iş hayatına giriş mesleğimdir :)
- +1 yıl
alla alla hiç öyle bir görev yüklendiğimi bilmiyordum nerden geldi bu fikir size :)
Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı. Saygılı kendinden emin asil duruşu olup güzel gülüyorsa hele birde gamzesi varsa oyyy allahım nereye düştüm derim 😀☺️
078 Yorumla- +1 yıl
Vuuu çok etkileyici bir açıklama olmuş inşallah bir gün gönlüne göre birini bulursun 🙋
- +1 yıl
Varsa kısmetin de o bulur seni merak etme aslan parçası
- +1 yıl
Aynen öyle yiğidim ne kadar koşarsan koş varacağın tek yer nasibindir derler
- +1 yıl
Bak bu söze düştüm ama ne tarafa düşeceğime karar veremedim sağa mı düşüyüm yoksa solamı 😂😂 senin fikrin nedir bu konuda yüreği güzel adam
- +1 yıl
Sen bırakırsın işte ben bırakmazdim ben arkamda beni tutacak koruyacak guvenebileceğim bir insan olduğunu bilirsem bırakırdım kendimi sağı solu, önü, arkası hiç farketmez yeterki , beni her düştüğümde tutabilecegini hissettiğim bir insan olsun ozaman kendimi birakirdim işte , bilirdim ki beni koruyacak tutabilecek guvenebilcegim birisi var derdim. ve hiç düşünmeden bırakırdım kendimi...
- +1 yıl
Öyle olmuyor işte her arkanda duran insan seni tutacak diye düşünenezsin düşünmemelisinde nedemis atalarımız " ağaca yaslanma çürür insana güvenme ölür ' bu hayat birisine guvenebilmek için fazla acımasız çünkü öyle degilmi kayınço 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Her yanımızda olana guveneceksek kaybederiz bazen de cesaret dediğin akıl işi değildir zaten
- +1 yıl
Seni bilnem de beni ezip geçerler valla 😂😂 kendimide koruyamam zaten beni parça pincik ederler 😂😂 oyuzden bana zarar verecek herkesten uzak durmaya ve dik durmaya mecburum ben anladinmi ... Yüregi güzel adam
- +1 yıl
Sen kendini bana mı bırakmak istiyorsun ben seni tutamamki gücüm yetmez ki ama tutuyormuş gibi yapabilirim düşersek te ikimiz düşeriz 😂😂😂 paşammm
- +1 yıl
Ne farkettim biliyormusun şu an seni nekadar yordugumu ve ugrastirdığımı vicdanen de rahatsız oldum çünkü çalışan bir insansın bir oraya yazıyorum bir buraya nereye yazdığım belli değil oyuzden seni ugrastirdığımı farkettim ama nedense seni uğraştırmakta hoşuma gidiyor açıkçası 🙈🙈🙈 çünkü uğraşmayıda ugrastirmayida severim çünkü emek verilmeden elde edilen her şey değersiz dir
- +1 yıl
😂😂😂evet tutuyormuş gibi yapabilirim 😂😂 birde sen gülme 😂😂 hep ben gülüyüm 😂
- +1 yıl
Seni uğraştırmaktan gerçekten keyif alıyorum ama bunu kötü olarak algılama lütfen ben herşeyi yaptırırım peşimde kostururum tarzında asla değil. Sadece seni uğraştırmak beni mutlu ediyor ve aynı uğraşı dikkat edersen ben de veriyorum o sorudan çıkıyorum o soruya giriyorum senin ismini arıyorum ne demek istediğimi anladinmi ben uğraşmayıda severim ugrastirmayi da bunu yaparkan aldığım ve gösterdiğim değeri belirlerim içimde bunu da herkese yapanam zaten içimden böyle yapmak geliyor ve öyle yapıyorum ...
- +1 yıl
Birde sana bir şey daha diyim mi ; senin gibi adamlar az öz konuşur az güler ler senin gibi adamlar gözleriyle konuşmayı sever bakışlarıyla anlatır herşeyi seninle Birlikte olan birinin seni çok iyi tanıması ve çözmesi gerekir çünkü senin gözlerine baktığı zaman nedemek istediğini anlayabilmeli neye kızarsın neyi seversin bunları bakışlarından anlayabilmeli anllayabilirse ne mutlu ona işi kolaylaşır ama anlayamazsa işte o kötü olur bir kaos ortamı oluşur senin gibi adamlar aslında zor görünür ama aslinda bir okadar da çok kolaydır sadece iyi tanımak ve ona göre davranmak yeterlidir
- +1 yıl
Bunu ankatacak bir benzetme bulamadınmı 😂😂😂 ya kıyamam sana böyle duygusal konuşma benide ağlatacaksın şimdi 😂🤣 yavru ceylanım benim 🤣😂
- +1 yıl
Ben evdeyim zaten geç kahvaltı ettik şimdi keyif çayı içiyorum seninle konuşuyorum daha ne olsun bundan iyisi can sağlığı
- +1 yıl
Ben geldim mm 🤗
- +1 yıl
Sızıp niye kalıyım şarapçımıyım ben😂😂
- +1 yıl
Doğru tespit yapmışsin ablam geldi misafirliğe ben memletten yeni geldim ona köyden birşeyler getirmiştim babam yolladı ablamda hem hoş geldine hemde emanetlerin almaya geldi onunla oturuyordum çok bilmiş seni 😂
- +1 yıl
Çayla kafa bulmayan da ne biliyim 😂😂
- +1 yıl
Senin 7. Hissini sevsinler
- +1 yıl
Birde niye inşallah misafirin gelmiştir dedin ki tertip
- +1 yıl
Belki 4. Hissin de sevilesidir nerden biliyorsun 😂
- +1 yıl
6 iyidir 7 yi boş ver insan bazen yüreğinin de sesini dinlemeli tertip bazen akışına bırakmak lazım 😂
- +1 yıl
Tertip bir oraya geçiyorum bir buraya başım döndü yemin ederim 😂😂😂
- +1 yıl
Tertip noldu biliyormusun?
- +1 yıl
tamam peki sıkıntı yok sen işini aksatma benim yüzümden kıyamam sana
- +1 yıl
Tertip madem ısrar ettin anlatıyorum 😂😂 rezil oldum nolucak 😂😂 bir adama yorum yazacaktim yorumu başka adama yazmışım 🤣 silmesinide bilmiyorum öyle kaldı yorum alakasız bir şey oldu rezil oldum hee 😂😂
- +1 yıl
Ne kusuru estafurullah olur mu öyle şey herkesin işi gücü özel hayatı var sonuçta sıkıntı yok devrem asıl sen kusura bakma geç döndügüm için sana kendine çok iyi bak olur mu Allah'a emanetsin 🙋🙋🙋
- +1 yıl
Niye böyle dedin ki şimdi
- +1 yıl
Kimle
- +1 yıl
Sanada kocaman günaydın yüreği güzel adam 🤗 hoş buldummm
- +1 yıl
Yorumu yanlış mı okumuşsun 😂😂😂 tamam birdaha olmasın 😂😂
- +1 yıl
Bak sabah sabah gunahimida aldın birde yavrum kelimesi kötü bir cümle değil ki çok samimi Doğal masum bir cümle bence ben gülüm yavrum kelimelerini çok kullanırım mesela bana çünkü samimiyeti seviyorum
- +1 yıl
Birde benim en cokkkk hoşuma giden hitap şekli yavrum denmesidir en nefret ettiğimde yaşı küçük büyük hiç farketmez bir bayana kız diye hitap edip konuşmasıdır... Şöyleyeceklerim bu kadar dı teşekkürler 🤗🤗🤗
- +1 yıl
Kızarım benim günahımı aldın bana gereksiz yere atarlandığın için seni şiddetle kınıyorum al işte kınadım 😂😂😂
- +1 yıl
🤗🤗🤗
+1 yılKişisel olarak konuşabileceğimiz şeylere bakarım, eğer sohbeti sarıyorsa (ve göğüsleri büyükse) ben okeyim, tak yüzüğü. 😂
00 Yorumla
+1 yılKalçalar göğüsler etkiler fiziksel olarak kişisel olarak sempatik neşeli hayat dolu olursa pozitif enerjiyi almam lazım anlatabildim mi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gülüşü, elleri, ayakları, espri kabiliyeti, içtenliği, samimiyeti, mimikleri✌
011 Yorumla- +1 yıl
Paşam sen çok şey istiyorsun bu özelliklerin hepsini bir arada bulman biraz zor çıtayı biraz alçak tut derim az olsun öz olsun ama senin olsun .. inşallah her şey gönlünce olur aradığını bulursun 🙋
- +1 yıl
tamam öyle olmasında hepsini bir arada bulamaya bilirsin dedim
- +1 yıl
Mutluluğun sapı olsa sapı elimizde kalırdı aslan parçası 🤣🤣🤣 biz burada benim mutluluğumu değil senin mutluluğunu konuşuyoruz öyle degilmi?
- +1 yıl
Mutluluğun sapı senin değil benim elimde kalıyor 🤣🤣🤣 sapı ben senin elinde bırakırmyım ben bee 🤣🤣 gerekirse hep ben tutarım... Sen yeterki mutlu ol 🤣🤣
- +1 yıl
Sana çirkin diyenin varyaaa eşek arısı soksun emii Allah tepesinden baktırsın inşallah 😄😄😄
- +1 yıl
🤣🤣 ha ha hatim demiş Ken sana küçükken kuran kursunda öğrendiğim bedduayı okuyum mu hee 😂😂😂 çılgın şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
Madem ki ısrar ediyorsun okuyum bari 😂😂😂
Her zaman Karakteri etkiler beni fiziksel olarak fit vücut yüz güzelligi
09 Yorumla- +1 yıl
Hımm güzelmiş Allah gönlüne göre versin insallah yorumun için çok teşekkür... saygılar 🖐️
- +1 yıl
Aman efendim estafurullah o saygı bize ait 🤣🤣 🙋🙋🙋
- +1 yıl
Gülme 😂😂😂.
- +1 yıl
Aman efendim estafurullah o şeref bize ait 🤣😂🤣
- +1 yıl
Sen geçen gün çok eğlenceli birisin muhabbetini çok sevdim takip isteği at diyen hınzır uşak 😂 değilmisin 😂😂
+1 yılİnce bel dik çıkık kalkıp göğüs ve kalçalar ve güzel yüz , dayanılmaz oluyor
023 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣 Deme yaaa öylemi oluyormuş
- +1 yıl
oluyor tabi. seninki öyle değilse başkasında da olmayacak diye bir şey mi var 😅
- +1 yıl
Sen öyle diyorsan öyledir tabiki sonuçta herkes sen gibi tecrübeli değil bu konuda sen bu işin uzmanı olmuşsun artık 😂
- +1 yıl
bu arada tecrübeli olmaman çok hoşuma gitti 😊
- +1 yıl
Bilir kişi konuştu 😂😂
- +1 yıl
Neden peki hoşuna giden kısmı nedir üstadım 😂
- +1 yıl
burdan söyleyemem. takip edersen söylerim 😊
- +1 yıl
Özele gerek yok aslan parçası burdan söyleye bilirsin
- +1 yıl
korkma yemem seni minik kız 😊
- +1 yıl
Özelden Gizli söyleyipte ne söyliycen davincinin şifresini vericek değilsin yaa burdan söyle gitsin çok bilmiş seni 😂🤣🤣
- +1 yıl
neyse vaz geçtim. her şey her yerde söylenmez. hala öğrenenmişsin bazı şeyleri. büyüyünce anlarsın ufaklık 😊
- +1 yıl
Bana böyle laf sokman beni duygulandırdı gerçekten
- +1 yıl
o zaman daha çok laf sokayım 😊duygulanman hoşuma gitti çünkü 😊
- +1 yıl
Öyle ölmem füze atsaydin keşke 😂😂😂
- +1 yıl
Sen ufacık bir çocuğa laf sokuyorsun hiç mi bana acımadın vicdansız 😂😂😂
- +1 yıl
Bir gün ben de senin gibi büyüycem 37 yaşında olucam 😂😂😂 o zanmanda ben de sana acıymıycam...😂😂
- +1 yıl
o zaman ne yapacaksın bana 😅
- +1 yıl
@_stetoskop. Ben sizi çok sevdim size abii diyebilirmiyim 😂😂😂
- +1 yıl
sanki şu anda 15 yaşındasın 😊benden aşağı kalır yanın yok 😅32 ile 37 arasında pek fark göremiyorum 😊😅
- +1 yıl
sevdiğim kız bana abi deyince 😅😅
- +1 yıl
şimdi beni öldürdün işte 😅😅
- +1 yıl
32 ile 37 yaş arasındaki farkı bilmem beni gururlandırdı açıkçası 😂😂 madem fazla bir yaş farkı olmadığını söylüyorsun neden bana ufaklık dedin ozaman kendimi büyümüşte küçülmüş gibi hissettim şu an beyefendi 😂🤣😂
- +1 yıl
Ben seni öldürmedim aslan parçası sen geldiğin de can çekişiyor dun zaten 😂😂😂😂 birde sende ölecek göz var mı Allah aşkına sen beni de gömersin bu zekayla 😂😂 hınzır şeyyy seni 🤣🤣
+1 yılGöğüslerin dolgun olması kalçanın güzel gösterişli olması 😂
02 Yorumla- +1 yıl
AA bu sey degilmi yaa hem gülüşü güzel hem karizma olan adam 😂
- +1 yıl
Yani bu özellikler sana yetiyor demekki 😂 karşındaki insanın vicdanlı olmasi zeki bir kafa yapısının olması konuşmasını oturup kalkmasını bilmesi saygılı ve anlayışlı olmasi diyorsunki bunlar olmasa da olur 😂😂😂 yeterki göğsü poposu güzel olsun 😂😂 belli bir zaman sonra güzellik te karın doyurmaz başka faktörlerde ararsın bunu asla unutma gülüşü güzel adam 🙋🙋
Önce diksiyon sonra neye güldüğü ve sonra sohbet etme kapasitesi...
09 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bu konuda size katılıyorum sadece güzel ve yakışıklısı olmasi yeterli olmuyor konuşmasını bilmeyen içeriği boş bir insanla vakit geçirmek gerçekten zor ve sıkıcıdır... yorumun için çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Çok haklısın gerçekten düşünsene manken gibi bir kızla çıkıyorsun ama kız canım. 🤣🤣 İki laf konuşamıyorsun ya da konuşuyorsun ama anlatamıyorsun 🤣🤣 buraya kısa bir not düşüyorum : hayatta en nefret ettiğim şey s@l@k insandır birde enerjisi düşük mıy mıy insana hiç tahammülüm yok
- +1 yıl
Ve birde kalbimiz
- +1 yıl
Aynen öyle 🙋🙋 yorumun için çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Oh miss valla nesjafe üçü bir arada gibi olmuş beklentiler 😂😂
Zekası durustlugu sempatık olması bana karaı ılgısı cok sukur hayatımda kendısi ❤️
00 YorumlaAyaklarının bakımlı olması topuklu giymesi ve sert olması efendim
04 Yorumla- +1 yıl
Sert olmasi mi niyeki kadınla sokak dövüşü yapacak değilsinki 😄😄 efendim normal kadın gibi olsa kurtarmıyor mu zarar mı ediyorsun yoksa 😄😄😄
- +1 yıl
Bana canımsın muamelesi yapma 😂😂 ben senin ne demek istediğini gayet iyi anladım çok şükür bunu anlayabilecek kadar zekaya sahibim 😂😂. ... saygılar efendim 🙋🙋
- +1 yıl
Yukarıda ki kelime değiştirilmiş sanırım şu şekilde yazmıştım " Bana geriz@k@lı muamelei yapma yazmıştım efendim 🙋
Gozler sadece gozler.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel söylemişsin oyuzden derler gözler yalan söylemez diye bir bakış bir bakışa neler neler anlatır bir bakış bir bakışı senelerce ağlatır demiş ünsüz bir şair... her şey gönlünce olsun inşallah 🙋 yorumun için çok teşekkür ederim saygılar 🖐️🖐️🖐️
- Aşk İlişkileri konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılSenin her seyin etkiliyor ☺️
040 Yorumla- +1 yıl
Benim mi? Neden ki
- +1 yıl
İyi geceler cancagizim
- +1 yıl
İyi geceler Allah'a emanetsin 🤗
- +1 yıl
Sayın piskopat beyefendi 😂
- +1 yıl
Gunaydin Roj Baş
- +1 yıl
Sanada kocaman günaydın
- +1 yıl
Çıtke çoğani başi
- +1 yıl
Başım spas dikim, tı çıwani başi 😉😍
- +1 yıl
Bebekım
- +1 yıl
Efendim sayın piskopat beyefendi 🤗
- +1 yıl
Yok bir sey cadicim
- +1 yıl
tamam pikii 😂
- +1 yıl
Karsilikli kahve icmek vardi cadicim
- +1 yıl
Teşekkür ederim piskopat beyefendi düşünmen yeter içmiş kadar oldum 🤗
- +1 yıl
Sikinti tinne
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 anlayışın icin sayın piskopat beyefendi 🤗
- +1 yıl
Bende erken ciktim isten film izliyecem ama canim sıkıldı. Haberler izliyorum
- +1 yıl
Ohhh mis çok iyi yapmışsın 🤗
- +1 yıl
Yat uyu biraz dinlen
- +1 yıl
Kanrpaya uzandim zaten
- +1 yıl
Yeni soruma cevabini bekliyorum
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun gülüm sen
- +1 yıl
Neden bu saatte erken çıktın
- +1 yıl
Ptt Guvenlik Amiri
- +1 yıl
Cocugun hocasi cagirdi izin aldim okula gittim
- +1 yıl
Niye burdan yaziyorsun anlamis degilim. Yazsana obur taraftan
- +1 yıl
Öbür taraf neresi 😂
- +1 yıl
Sen dalga mi geciyor sun?
- +1 yıl
Hayır gülüm ne alaka
- +1 yıl
Oyle olsun 😡
- +1 yıl
Noldu şimdi ben ne dedim sana
- +1 yıl
Kızıyorsun bana
- +1 yıl
🤫🤫 şşşs kizdim sana
- +1 yıl
Bunda kizicak bir durum yokki gülüm. Farkındaysan makara yapmak için kullanıyorum burayı. Seni üzecek bir şey söylediysem çok özür dilerim surda iki stres atıyorum işte
- +1 yıl
Kızma bana olur mu?
- +1 yıl
Espiriyi bende severim ama yeri ve zamanin hayatim.
- +1 yıl
tamam sustummm
- +1 yıl
Bence de sus
- +1 yıl
😔😔😔😔
- +1 yıl
😔😔😔😔
+1 yılBenim gibi temiz olmadı kafa dengi..👍
09 Yorumla- +1 yıl
Deterjan reklamı gibi olmuş🤣🤣🤣 temiz olmalı mis gibi kokmali hayattaki en büyük şans kafa dengi birini bulabilmektir gerçekten her şey gönlünce olsun inşallah... yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
- +1 yıl
Yasaklanan detarjan reklamı o zmn 😂🤷🏻♂️🤦🏿♂️
Tabikide temiz mis gibi kokmalı 😋 .
Peki sen ne arıyorsun renkli yollar... ☺️ - +1 yıl
Fiziksel olarak : esmer , kirli sakallı erkek daha çok ilgimi çekiyor kişisel olarak : güvenilir olmasi , merhametli olması , enerjisi yüksek , deli dolu olması , çünkü ben ruhu manyak insan seviyorum , Dik bir duruşu olsun. Ben çok neşeli cıvıl cıvıl bir karakter olduğum için ağır başlı erkekler daha çok ilgimi çekiyor... Yeterli bukadar bence..
- +1 yıl
🤣🤣 kaç defa söyledim sana şerefsiz insan sevmiyorum 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Vay vay vay oha sen git Japonya'da bu saydığını soyle sana bir tane robottan üretsinler 😂
İlk kez söyledin bana sen 😁😂🤦🏿♂️ - +1 yıl
Öyle deme laaa belki Türkiye de de üretilir 😂😂😂 nerden biliyorsun 😂😂
- +1 yıl
İlk söyledin bana demişsin ya en çok ta buna güldüm tabiki ilk söylüyorum bu çok normal degilmi sence çünkü seninle ilk defa konuşuyoruz 😂😂😂 ama bunu farkedecek bir zekaya sahip olman beni gururlandırdı açıkçası 😂😂😂 yorumun için çok teşekkür ederim... Diyarbakır'a kucak dolusu sevgiler saygılar 🖐️
- +1 yıl
Türkiye'de yok olsa ben senden önce sipariş verirdim kendime bir bayan. 😂🤦🏿♂️
Aman ne gurur ne gurur.. birde masal ya ver istersen 😂
Zekiyim diye demiyom ama yamultuğum çok okumuş insanlar oldu...
Benden de renkli yollara sevgiler saygılar 😃 - +1 yıl
🙋🙋🙋🙋
Ben ele gelecek göğüs hastasıyım
06 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar göğüs hastasıydın madem okuyup göğüs cerrahi ya da göğüs estetik uzmanı olsaydın ya hem ülkeye bir faydan olurdu 🤣🤣
- +1 yıl
Bir doktor gibi davranış ve bakış açısı sergilenediğin için olabilir mi acaba?
- +1 yıl
Tabiki değilsin sayın doktorum sen benim cahilliğime ver 🤗
- +1 yıl
Ne alakasi var bunun statüyle ve ayıp olan nedir? Bunu bana açıklarsanız çok sevinirim
+1 yılKum saati fizik. Modern giyim ve kafa yapısı.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar güzelliği bir arada bulursan banada haber ver 🤣🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılZeka özgüven vizyon bakış açısı ses tonu
032 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir düşünce tarzin var gerçekten ses tonu kadınlarda da çok etkili bir unsurdur .. yorumun için çok teşekkür ederim 🙋
- +1 yıl
rica ederim. takdirin onur verdi. benimde ses tonumu severler. bende etkili bulurum.
- +1 yıl
Doğrudur ben duymadığım için sesini nedesem yalan olur ama senin adına sevindim tabiki 🤗
- +1 yıl
güzel söylemlerin için bende sana teşekkür ederim. Duymak istersen eğer :) buradayım, şahsen bende senin sesini merak ettim.
- +1 yıl
Rica ederim , ben iki yıl blind sesli uygulama kullandım orada ses tonumu yonca evcimik ve Gupte Özaya çok benzeten ler olurdu kalın ve tok bir ses tonum var .. hatta şöyle söyleyen de çok olurdu kendimi yonca evcimikle konuşuyor gibi hissetim 🤣🤣🤣 diyenler oluyordu
- +1 yıl
Hmmm... Ses sanatında başarılı olabilmiş birine benzetilmesi, merakımı daha da arttırdı... Duymak isterdim :) Gerçekten...
- +1 yıl
Teşekkür ederim nasip belki bir gün duyarsın kalın ses tonunun şöyle bir avantajı oluyor türk sanat müziğini söylemek daha kolay oluyor ve ses tonun buna yatkın oluyor tabiki bu benim için geçerli değil 🤣🤣 ben şarkı söylesem insanı müzikten soğuturum bee 😂😂😂
- +1 yıl
Yani bu kadar gömme kendini... :) Bi rakı masasında, karşımda böyle zeki cevaplar verebilen bir kadının Türk Sanat Müziği söylediğin duymak, değerli bir an olurdu şahsen benim için :)
- +1 yıl
hem ses tonuna takıldık kaldık :) Zeka ve özgüven bence çok daha etkili ;)
- +1 yıl
Aynen ses tonunda takılı kaldik ... Birde bir rakı sofrası kurulmuş olsaydı sana şunu okurdum ; Zeki Mürenden inleyenleyen nağmeler ruhumu sardı bunu okurdum 😂😂 ben okurdum sen içerdin sen içerdin ben okurdum 😂🤣 uzaklara dalıp kaybolup giderdin
- +1 yıl
peki hanım efendi, istek bir parça ricasında bulunabilir miyim :) :) :)
- +1 yıl
Aman efendim tabiki buyrun 🤣🤣 burada sanatımi icra etmeye çalışıyorum 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yolla gelsin 😂 😂😂
- +1 yıl
www.youtube.com/watch
bir kadehte sana doldurayım... Yalnız gitmiyor :) - +1 yıl
Yaa çok güzel şarkı gerçekten türk sanat müziğini eski şarkıları bende çok severim insanın ruhunu dinlendiriyor dalıp dalıp gidiyorsun maziye
- +1 yıl
belli bir yaşa gelince, yaşanmış tecrübelerde, zaman zaman sert olduysa, Rakı ve Türk Sanat Müziği, en güzel terapi ve muhasebe yapma şeklidir :) Hele bide karşında bunu söyleyen zeki bir kadın varsa :) Tadından yenmez valla :)
- +1 yıl
Ben alkol kullanmıyorum ama sana eşlik etmek amaçlı kola meyva suyu filan içeyim ... burada önemli olan ne içtiğimiz değil kiminle içtiğimiz dir oyle degilmi
- +1 yıl
elbette kiminle içtiğimiz. O yüzden rakı dedim ya zaten... Rakı seçkin insanların yanında, kaliteli sohbetlerde içilir.. Yani kiminle içtiğimiz, en önemli unsur elbette :) Sen ve rakı... Kalite ve asalet... Buyrun
- +1 yıl
Estafurullah çok teşekkür ederim güzel düşüncen için
- +1 yıl
yazsana bana... Biraz sohbet edelim seninle...
- +1 yıl
Ben çayla sanki daha asil duruyorum galiba 😂😂😂 çünkü çay ve kahve çok içerim. Birde , ben bir lafa bakarım laf mı diye birde söyleyene bakarım adam mı diye sonra gider ocağa bakarım çay var mı? diye ÇAY ÖNEMLİ ' çünkü 😂😂😂
- +1 yıl
Çay olacaksa, Mümkünse Bergamot aromalı olsun... Ocağa bakmadan önce dolaba bakar mısın? bergamot aromalı varsa, Rica ediyorum ondan demle çayı :) Ben kurabiyeleri aldım yoldayım :)
- +1 yıl
Dolaba baktım ama yoktu bergamat kokulu çay ben sana güzel Karadeniz çayı yapayım ince belli bardak ta olmaz mı 🤣🤣
- +1 yıl
şekersiz olsun lütfen. ince belli bardakta :) altında çay tabağı olmasın ama :)
- +1 yıl
Ha ha 🤣😂 çay tabağı neden olmasın ama çay kaşığı deseydin anlardım da elin yanar olmaz ben sana öyle çay verenem
- +1 yıl
kıyamam. nasılda nayif... elimin yanacağını düşünüyor... Çay tabağı bazen yapışıyor bardağada ondan. kaldırınca düşüyor. kırılmasın iş çıkmasın sana diye dedim :)
- +1 yıl
sen bi yazsana bana hadi :)
- +1 yıl
Böyle dusunmene gerek yokki kurulacağı varsa kırılır zaten o önemli olan karşındakinin kalbini kırmamak ve ona kendini degerli hissettirmek değilmidir biz Karadenizli olduğumuz için misafire çok alışkınız ve misafiri severiz o şekilde büyüdüğümüz içinde bize musafir ağırlamak zor değil keyif verir
- +1 yıl
karadeniz kızımı... Gel hadi geeeelll :) :) :)
- +1 yıl
Sana yazıyım mi? 😂😂 Ee yazıyorum ya işte 😄😄 hemde uzun uzun yazıyorum kıymetimi bilmezsin valla 😂🤣
- +1 yıl
Hadi... Utandırma beni. Lütfeeen :)
- +1 yıl
değer bilmek nasıl olurmuş gelde zor karadeniz kızı :)
Aşk İlişkileri konusunda 534 cevap paylaştı. Gözler ruha dokunur her zaman
00 Yorumla
+1 yılDüşünebiliyor ise problem yok
00 Yorumla
+1 yılGüzel gülen erkekler karşı zaafım var
04 Yorumla- +1 yıl
@Lusioj ne saçmalıyorsun ve neden geneleme yapıyorsun oğlum hayırdır
- +1 yıl
@Lusioj lan daha açık mı konuşayım hadi ordan lan
Göğüsler ve sert popo olması
00 Yorumla
+1 yılBakışı düşünce tarzı konuşması tavrı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakım ve zarafet...
05 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın zerafet bir kadına yakışan en iyi aksesuar dır gerçekten her şey gönlünce olsun inşallah yorumun için çok teşekkür ederim saygılar 🖐️🖐️🖐️
Cevap sahibi+1 yılAmin ne güzel dua ettin😇
Senin de insaAllah.- +1 yıl
Amin gülüm insallah... Yorumun için çok teşekkür ederim... Saygılar 🖐️
Cevap sahibi+1 yılBilmukabele 🙈
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Gizli Üye(25-29)+1 yılOmuzları ve sempatik olması 😄
10 YorumlaMeme
011 Yorumla- +1 yıl
Niye meme çocukmusun sen 😂😂😂
- +1 yıl
Bu çok belli oluyor zaten çocuk adam 😂😂 ama üzülme büyüyünce alışırsın insan zamanla nelere alışmıyorki 😂😂 meme düşmanı seni 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Hı hıı 😂😂 benim gözümde sen bir düşmansın hemde meme düşmanı 😂😂
- +1 yıl
Ağzının üstüne terlik geliyor ama birazdaha konuşursan
- +1 yıl
Ağzının üstüne şırank diye terliği yiyince ne olduğunu anlarsın😂😂 diye umud ediyorum çok bilmiş seni 😂🤣😂🤣
- +1 yıl
Ben sana uygulamalı gösteririm 🤣🤣
+1 yılDeğişir
07 Yorumla- +1 yıl
Değişen şey nedir senin için tam olarak
- +1 yıl
Kişiye göre etkileyen şey
- +1 yıl
Bayağı açıklayıcı olmuş gerçekten okur okumaz hemen anladım 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Aydınlanma yaşadıysan ne güzel :D
- +1 yıl
Aydınlanma yaşamaz olurmuyum hiç hemen çakralarım bile açıldı 😂😂😂 ama böyle açıkve net birşeyi anlatabilmen beni gururlandırdı çünkü bu ülkenin senin gibi aydın düşünceli insanlara çok ihtiyacı var 😂😂😂
- +1 yıl
Senin gibi zeki insanlara bir şey anlatmak çok kolay
- +1 yıl
Bunu anlamana sevindim 🤣🤣
+1 yılSaygı sevgisi tutumu
00 Yorumla
+1 yılKadının sıkı kalçası
00 Yorumla
+1 yılİnce. Bel
00 Yorumla
+1 yılKarakteri düşünceleri hâli hareketi.
00 Yorumla
+1 yılKalça göğüs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNmus,,
05 Yorumla- +1 yıl
şu an bulmasi zor bir kavram bu erkektede kadında da inşallah gönlüne göre birini bulursun 🙋 yorumun için çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılherkes aynı değil tabi illaki düzgün insanlarda vardır inşallah sağolun estağfurullah 👍🙂
- +1 yıl
Tabiki illaki var rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın 🙋 önemli olan bu
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah temenni bu zaten 🤲
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılzeka ve gözler..
00 YorumlaPembe vajina
00 Yorumla
+1 yılDolgun iri memeler
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!