Güzellik & Bakım Duş sonrası güzel kokmaya devam etmek için hangi ürünleri kullanmak gerekir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Parfüm ve vücut spreyleri de tıkıyor beni elde değil Güncellemeler+1 yıl Saçlarım çabuk yağlandığı için hergün banyo etmiyorum üç günde bir ediyorum ama mutfakta koku tabi siniyor Duş sonrası güzel kokmaya devam etmek için hangi ürünleri kullanmak gerekir? Cevapla Parfüm Soruları Ürün Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Assmass Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl zaten temizsin temizliğin kokusu yeterli gelmiyor mu? 1 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl bunlar 1 2 saatlik kokuyu yok eder vücuttan ter gene dışarı çıkacak bir şekilde olduğun gibi devam et 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Boyna sürülen parfumlerden kullan kokusu daha kalıcı olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öneri için teşekkürler kullandım ama nefesimi tıkıyorlar onlar Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Benim de dudaklarımı yara yapardı fghn Yorumla
Bgdytenliadam Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Ter önleyici olmazsa şampuan ile yaramıyor 1 0 Yorumla
Komandoturk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Duştan çıkmadan terliyorum 0 5 Yorumla Aylinayyy99 +1 yıl Neden acaba😈 Yorumla Komandoturk +1 yıl @Aylinayyy99 çok sıcak ondan Yorumla Soran +1 yıl Evet ya dehşet sıcak var kış gelse hemen Yorumla Komandoturk +1 yıl Aynen katılıyorum Yorumla Aylinayyy99 +1 yıl Haklisin dhhf Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Şahane vallaaaaaaa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kokusu çok güzel ama kalıcı değil hemen uçuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya orası öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
zaten temizsin temizliğin kokusu yeterli gelmiyor mu?
bunlar 1 2 saatlik kokuyu yok eder vücuttan ter gene dışarı çıkacak bir şekilde olduğun gibi devam et
Boyna sürülen parfumlerden kullan kokusu daha kalıcı olur
Öneri için teşekkürler kullandım ama nefesimi tıkıyorlar onlar
Benim de dudaklarımı yara yapardı fghn
Ter önleyici olmazsa şampuan ile yaramıyor
Duştan çıkmadan terliyorum
Neden acaba😈
@Aylinayyy99 çok sıcak ondan
Evet ya dehşet sıcak var kış gelse hemen
Aynen katılıyorum
Haklisin dhhf
Şahane vallaaaaaaa
Kokusu çok güzel ama kalıcı değil hemen uçuyor