kalıcı koku için o yeterli olmaz mesela duş sırasında ve duştan sonra kullanılan kremler var duş jeliyle aynı kokuda alırsan mütüş oluyor. öneri olarak da Le Petit Marseillais ve palmolive
mesela diyelim hindistan cevizi kokusu istiyorsun işte bu kokudan duş sırasında ve sonrasında kullanılan krem ve duş jeli losyonu ve vücut spreyi kullansan bir hindistan cevizi olursun hjfdhjghdj
Selamlar :) Duş jeli konusunda ben de oldukça hassasım. Öncelikle bir duş jelinde olmazsa olmaz dediğim şeyler var: İçerisinde paraben, alkol, silikon, PEG, parafin/mineral yağ içermemesi gerekiyor. Gün boyu kalıcı parfüm kokusu ile misler gibi kokmalıyım.
Siz de gün boyu fresh kokmak istiyorsanız benim bir önerim var: Hobby Fresh Care Duş Jeli
Hobby Fresh Care Duş Jeli
Gün boyunca hareket ediyorum ve terliyorum. Eee durum böyle olunca da gün sonundaki duş keyfini iple çekiyorum. Hobby Fresh Care Duş Jeli ile tanışana kadar duştaki ferahlık hissini adeta unutmuştum. Hobby Fresh Care Duş Jeli’nin parfümsü kokusu sayesinde gün boyu kontrol bende oluyor! 💜 Siz de benim gibi uygun ve kaliteli duş jeli arıyorsanız kesinlikle tercih etmelisiniz. Birbirinden güzel seçenekleri ile duştan sonra cildin nemlenmesini sağlıyor.
Hobby Fresh Care Canlandırıcı Meyveler
Kokusuna aşık oldum diyebilirim. Gün boyunca harika kokmak bile yanımda az kalıyor. Kapağını açar açmaz şenlik başlıyor :)
Hobby Fresh Care Orkide
Zengin orkide kokusu ile fresh bir koku gün boyunca adeta benimle dans ediyor. Cildim pamuk gibi yumuşacık oluyor.
Hobby Fresh Care Deniz Mineralleri
En sevdiğim renk, en sevdiğim duş jeliyle birleşmiş. Dinlendirici deniz mineralleri sayesinde gün boyu tüm yorgunluğumu hoop diye üzerimden atıyorum 💙💙 Kokusu o kadar güzel ki anlatmakla bitmez. Bir de aşırı güzel köpürüyor :)
Hobby Fresh Care Duş Jeli ile gün boyu kontrol bende <3 Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.
Selamlar. Bende duş jeli kullanırken çok dikkatli davranıyorum. Uzun zamandır da aradığım gibi bir duş jeli açıkçası bulamamıştım. Yorumunuzu görünce çok sevindim. Kesinlikle içerisinde paraben, alkol, silikon, PEG, parafin/mineral yağ bulundurmayan ürünler tercih etmeli. Hobby bu konuda harika bir duş jeli çıkarmış ve bende bunu KS'de gördüm. Mutlaka alacağım. Bir de nerede satılıyor? Bu konuda yardımcı olur musunuz?
@zuzzzu Selamlar :) Kesinlikle duş jelinin içerisinde olanlar bizler için çok önemli. Bende dikkat ediyorum. Bunun dışında ürünü bir çok yerde bulabilirsiniz. Örneğin Migros, migros sanal market, hepsiburada ve gratis olabilir :)
Palmolive Clay Tonus- Kil ve Okaliptus Yağı buna bakabilirsin, kokusu da baya iyi bence, zaten kalıcılık anlamında pek bir şey bekleme hepsi hemen hemen aynıdır