Güzellik & Bakım Niye insanlar dudaklarımı şişirdiğimi zannediyorlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Estetikli gibi mi gözüküyor? Güncellemeler+1 yıl ... Niye insanlar dudaklarımı şişirdiğimi zannediyorlar? Cevapla Estetik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ruju mu taşırdın? Öyle gibi alt tarafı. Net bi şey yapmışsın 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ruj sürdüm ama alt tarafi kalin zaten. Üst tarafi çok az. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlatında biraz taşmış gibi gözüküyor. Bence dudağında bi şey yokta ruj taşmış Yorumla Soran +1 yıl Olabilir :) Yorumla
asdfghgagaga Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Öyle görünüyor. Ama dikkatli bakınca doğal olduğu belli 1 0 Yorumla
pandоrasbοх Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl hayır hatta alt üst orantısız duruyor 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bencede orantisiz. Belki estetik yaptiririm. Yorumla pandоrasbοх +1 yıl üstü biraz büyüt altı küçült ortada buluşun Yorumla Soran +1 yıl HAHAHA Yorumla pandоrasbοх +1 yıl bir elamet geldi aaaaaaaaauuuuuuuu Yorumla
KimGotumuElledibenim Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yanaklarından belli bence niyesi. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasil yane? Yorumla KimGotumuElledibenim +1 yıl Tombik Yorumla Soran +1 yıl Zayifim aslinda. 55 kg, 165 boy :) Yorumla KimGotumuElledibenim +1 yıl Ay ne kadada zayıf kemiklerin sayılıyor kız. Yorumla Soran +1 yıl Normalim iste :) Yorumla KimGotumuElledibenim +1 yıl Güzel güzel takılıyorum. Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Çok ince görünüyorlar maalesef 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bencede orantisiz. Estetik yaptirmayi dusunuyorum. Yorumla
gunduzgece1 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Ruj ne marka çok güzel. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Golden rose :) Yorumla gunduzgece1 +1 yıl Numarası? Yorumla Soran +1 yıl 19 Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Dikkat ettigi seye bak 😉 bayanlar farkli alem Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Onlara öyle gelmiş 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Estetik gerekiyor mu peki sence? Bana göre biraz orantisiz. Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Hiç alakası yok gayrette orantılı. Gerekmiyor. Dudakları şişirtio ördeklere dönmeyin lütfen Yorumla Soran +1 yıl O da dogru :) Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yapay degiller 1 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 578 cevap paylaştı. Normal gorunuyor 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı. Gözükmüyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ruju mu taşırdın? Öyle gibi alt tarafı. Net bi şey yapmışsın
Ruj sürdüm ama alt tarafi kalin zaten. Üst tarafi çok az.
Anlatında biraz taşmış gibi gözüküyor. Bence dudağında bi şey yokta ruj taşmış
Olabilir :)
Öyle görünüyor. Ama dikkatli bakınca doğal olduğu belli
hayır hatta alt üst orantısız duruyor
Bencede orantisiz. Belki estetik yaptiririm.
üstü biraz büyüt altı küçült ortada buluşun
HAHAHA
bir elamet geldi aaaaaaaaauuuuuuuu
Yanaklarından belli bence niyesi.
Nasil yane?
Tombik
Zayifim aslinda. 55 kg, 165 boy :)
Ay ne kadada zayıf kemiklerin sayılıyor kız.
Normalim iste :)
Güzel güzel takılıyorum.
Çok ince görünüyorlar maalesef
Bencede orantisiz. Estetik yaptirmayi dusunuyorum.
Ruj ne marka çok güzel.
Golden rose :)
Numarası?
19
Dikkat ettigi seye bak 😉 bayanlar farkli alem
Onlara öyle gelmiş
Estetik gerekiyor mu peki sence? Bana göre biraz orantisiz.
Hiç alakası yok gayrette orantılı. Gerekmiyor. Dudakları şişirtio ördeklere dönmeyin lütfen
O da dogru :)
Yapay degiller
zanneden kim?
evden mi çıkıyon
Normal gorunuyor
Gözükmüyor
Güzel tam öpmelik dudaklar 💋