Arandığımı nerden çıkardın pardon? Fesat zihniyetini düzelt önce. Demişsin ki "o kadar kudurduysan git evlen", yetişkin"her" insan belli periyotlarda istekli olur yani sana göre evlenmeli böyle zamanlarında, kim olduğu kısmını es geçmişsin , evlennnnn demişsin
Düzgün konuş terbiyesiz. Beni kendinle karıştırma, sapıklardan haz alacak kadar kezban olabilirsin sen ama bu sana bana da sataşma hakkını hem de hem de kendin gibi zannetmeyi asla tanımıyor! Seni şikâyet ettim. Bilişim suçlarına da senle ilgili dilekçe veriyorum şimdi. O en sonki alâkasız uffunu da bana yazmana gerek yoktu (eee alışkanlıkları bırakmak kolay değil)
O sazanların hepsini şikâyet ettim ben ayrıca başkasının yorumundan ben niye rezil oluyormuşum ezik misin bir de sen, utanılacak bir şey yapmadım ben fesat zihniyetli yobaz
Ben kişilik karakter yapmıştım sistem cinselliğe taşımış anlamadan dinlemeden insanlarla alâkalı yargı dağıtıp ahkâm kesme bundan sonra, umarım ders olmuştur...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Stresten olabilir bence
Rica ediyorum yorumlarımızın abesliği görsel'in abesliğini aşmasın. Rica ediyorum:))
😂😂😂
bi manita bul o ısırsın böyle 😂😂
Ruj sür ruj , ya da dudak kremi sür ben öyle yapıyorum
Bişi mi var yara kaşıntı falan
Oruçluyum etkisi olabilir mi?
Tabi olabilir sonuçta dudaklar ağız kuruyor
Yorulursan haber ver ben yardım edeyim
Ya mahvettim dudaklarımı ya , of
Gel öpeyim de geçsin kıyamam sana
Hey allam ya her yerden asılıyorsunuz bu kadarına da pes gerçekten
Bence yetenekliyiz, ne dersin
O kadar kudurduysan git evlen
Bak hemcinsim , doğru insanımla karşılaşsam evlenicem zaten de , niye bu kadar atarlısın? Herkes senin gibi önüne gelenle evlenmek zorunda mı?
Ben aranmiyom ki önüme gelenle evlendiğimi nerden çıkardın. Actiğin soru normal bi soruymus gibi beni aşağılama birde istersen
Arandığımı nerden çıkardın pardon? Fesat zihniyetini düzelt önce. Demişsin ki "o kadar kudurduysan git evlen", yetişkin"her" insan belli periyotlarda istekli olur yani sana göre evlenmeli böyle zamanlarında, kim olduğu kısmını es geçmişsin , evlennnnn demişsin
Tamam ne b*k yersen ye. Git abazanlarin kuduruk mesajlarını okuyup haz al uff
Düzgün konuş terbiyesiz. Beni kendinle karıştırma, sapıklardan haz alacak kadar kezban olabilirsin sen ama bu sana bana da sataşma hakkını hem de hem de kendin gibi zannetmeyi asla tanımıyor! Seni şikâyet ettim. Bilişim suçlarına da senle ilgili dilekçe veriyorum şimdi. O en sonki alâkasız uffunu da bana yazmana gerek yoktu (eee alışkanlıkları bırakmak kolay değil)
Kendinle karıştırdın galiba beni😂 nereye şikayet edersen et her şey ortada kolay gelsin
Rezil benim lâflarımla kendini savunmaya çalışma bir de
Kim rezil ortada erkeklerin yorumlarıni okurken ben utandım
O sazanların hepsini şikâyet ettim ben ayrıca başkasının yorumundan ben niye rezil oluyormuşum ezik misin bir de sen, utanılacak bir şey yapmadım ben fesat zihniyetli yobaz
Cinsellik konu etiketinde dudak ısıran görsele cevap yazınca ben fesat oldum haa çok akıllısin sen ya çevir gazı yanmasına döndü iş
Ben kişilik karakter yapmıştım sistem cinselliğe taşımış anlamadan dinlemeden insanlarla alâkalı yargı dağıtıp ahkâm kesme bundan sonra, umarım ders olmuştur...
Velevki cinsellik olsaydı da bu yine de bana sataşma hakkını VERMEZDİ sana!!!
Görüşümü yazdım herkese açık soru sormuşsun. Seksili kadini görünce napsaydim 😂Başka türlü acsaydin soruyu krem önerirdik
Sorun herhangi bir etikete görüş yazman değil anlamıyorsun beni, sorun saldırgan üslupsuzluğun, saygısızlığın yani.
Tamam ben terbiyesizim
Özür dileyebilirsin mesela , kendine kulp takmana da gerek yok bence.
Ya canın sıkkın ya da birinden hoslaniyorsun
Stres ve sıkıntıdan gelişen psikolojik bir durum.
Canın bir seylermi cekiyor
Ben de çok ısırıyorum herhalde alışkanlık oldu istemsizce yapıyorum
Neden cinsellik
E ısırma dghjd
libido yüksekliği bu tarz şeylere yol açabiliyo
Kim için ısırıyorsun haberi var mı
Tedirginlik gibi
strestendir