AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Kisisel bakimin sana kalmisda rahatsiz oluyosan bakma orama burama diyemedin mi
kadin dolayli yoldan hakli aslinda da herkesin icinde demeseydi iyidi
Karışamazsın hacı karışamaz.
Yarında şortla git p*çin karşısına
O kılları yolar karıya kurdela yapar masasına bırakırdım öyle olmaz böyle olur diye
Aldırmaktan ziyade kısaltmalı, ben traş makinesi ile üçe kesiyorum.
Böylelerinin gözü ya bacakta ya da yrakta olur kıl bahane
Sanki kendisi kılsız tüysüz doğmuş her şeyin bir adabı vardır kendi önce insan olmayı öğrense keşke.
Üniversitede kıllarıyla dolaşana kızlar vardı kaldı ki sen erkeksin ne olacak ya.. böyle insanları hiç sevmiyorum her şey görüntü mü? bizde de estetik yaptırmak zorunluymuş gibi konuşuyorlar artık iş yerinde bende ona sinir oluyorum ben böyleyim ister kabul etsinler ister etmesinler 😀hiç takma aynen devam ne utanıyorsun …bnece erkek kıllı olmalı😀
Aman kime ne ya nasıl istiyorsan onu yap böyle herkesi ciddiye alırsanız evin yolunu bulamazsınız
Sarışınım dedin ya seyrek, ince, kısa ve açık renkli mi?
Almak zorunda değilsin cesaretli ol kimse sana karışamaz
Bunu diyen iti kuru kuru becerirdim kadın ise. Erkek ise de samimiyetim yoksa yine becerirdim
Peki ben bu kıllı mıllı soruyu ısrarla görmek zorunda mıyım?
Kusura bakmayın ama biz nasıl alıyorsak sizde öyle alacaksınız. Utanıyorsan al tüylerini bu kadar.
O kılları sonradan vücuduna eklemedin genetik olan bişey almak zorunda değilsin
Bacaklarını al bencede kıllı kıllı geziyorsunuz kötü gözüküyor
Hakli ben de oyle biriyle ayni ortamda bulununca istemsiz midem bulaniyor
o 50 yaşındaki kişiye diycen zamanında göşü kıllı adam severdiniz şimdi metroseksol olup laf mı ediyorsunuz insanlara görmek istemiyorsa kapatsın gözünü insanın hayatına müdahale edilmez yani
Hangi nonoş demişse işine baksın Erkek adam bacak kılı almaz
İç çamaşırı kadar kıyafetlerle gezmeye başladılar utanmadan Erkeğin ayak bileğine mi laf yapıyorlar.
La gevşk nasıl bi konuşma bu pislik herkes istediğini giyer sanane batıyor size batıyor her bk
Kaybol lan oksijen israfı herkes istediği giyer diyor adamın ayak bileğini baldırını eleştiriyorsunuz kendinizle çelişiyorsunuz işe yaramaz teşhirciler sizi, bir kedi bile sizden daha nitelikli vasıflı hayat sürüyor tek misyonu çıplaklık olan reziller sizi.
İğrenc pislig yaratıglar.
Erkekler bacak killarini alinca feminen görünüyor ya
Cahilin biri havlamış işte kemiğini verip sustursaydın ya
Hayır değilsin, ''Gözünle beni soymaktan vazgeç'' de. 😅
Heee ona mi utandin ilginç
Kil almak için de bize mi soruyorsun
Kılsz erkekler karı gibi duruyor. Ne gerek ki biz bayanz ağda yapmaktan bıktk ay dolmadan gene geliyor bi erkek nasl ugrassn ma. ll kadn
Erkekler bacak killarini alinca feminen görünüyor ya ama kimseye aldırış etme derim
Evet, almalısın. Çünkü çevreyi rahatsız etmişsin. Kıl her insan da olan bir şey. Her zaman kıllarımızı almak zorunda değiliz fakat bu artık birini rahatsız edecek raddeye geliyorsa o kişiye de saygı duymalıyız.
Erkeğin kıllısı makbüldür oğlan çocuğumusun ki tüysüz olacaksın alma kardeşim nasıl seviyorsan rahat ediyorsan öyle kalsın kime ne
Uslubu yanlış çok ama alman iyi olur o kim ise Uslubuna dikkat edin kelimelerinizi doğru kullanıp konuşun de saygısız
Bunun içinmi yüzlerine bakamıyorsun. Boşversene ya.
Erkekler kıllarını almadı diye kinaniyorlarmiymis
Ne günlere kaldik
İpne misin benim bacaklarımdaki kıllarla ilgileniyorsun derdim senin yerinde olsam
Bacak kıllarını, gaylar alır. Erkek dediğin kıllı olur ve kıllı da kalmalı.
Bence alma hikaye sallıyor söyleyen ön kendi çökmüş tamponuna baksın
Kimsenin seni kalabalık ortamda rencide etmeye hakkı yok bunda utancak biside yok herkes de doğuştan olan bişi bırak rezilliği ona kalsın sen istediğin gibi yaşa
Onu kıllı birisi cok fena mikmis olabilir. Bu tur seyler hep oyle travmalardan ortaya cikiyor.
😂
Aldırman daha doğru olur. Ben de sarışınım ama ona rağmen tüm vücut lazer yaptırdım. Ama ne olursa olsun kimse bu şekilde konuşamaz. Senin kararın bu , başkası eleştiremez
Harbiden sarisinmisin ya hic sarisin bi sevgilim olmadi
Senin tercihin ama alınca daha güzel gözüküyor. Bakımlı olıyorsun sonuçta
Kimsenin ne dediğine bakma önemli olan senin ne düşündüğün. Sen nasıl rahat ediyorsan öyle davran
Bacağının kılı onu ilgilendirmez, keşke seni ilgilendirmez diye cevap verseydin.
Şort giymek yasak değilse şort pantolon giy git senin kişisel kararlarına karışma hakkı yok.
gaymı o neden öyle demiş bakmasın seni bacaklarına neden bakıyor tenin beyaz diye etkilenmiş sendne
Sen de deseydin ya bacagima ne bakiyon istekli moruk diye. Hadsiz terbiyesiz herif ona neymis bakmasin madem
Az. Gin*
acaba konu bacak kıllarınızdan daha çok çorap olabilir mi 🤔 ilk okuyunca aklıma direkt bu geldi açıkçası
Saçmalama herkesin lafina da aldırış etme bacak kılı olabilir erkeksin sonuçta asıl bacak kılını alan erkekler bana biraz değişik geliyor
Bence almana gerek yok ama rahatsiz oluyorsan alabilirsin
Yarın da öyle git yine sorarsa zorundasın de. Millete kalırsa Ağız tadıyla yaşayamayız
erkeklerinde kadınlarında kıllarını alma zorunluluğu yok kim dediyse bunu sana köyüne dönsün
Ben tüm vücut aldırıyorum acaba erkek değil miyim 😂😂
Ben bakımlı olunca mutlu hissettiğim için aldırıyorum :)
Karı cinsinin yorumlarına bak aynı şeyi erkek kadına demiş olaydı sitede 3. dünya savaşı başlardı
Karı cinsi ne la
Sporcu vs olmadığı halde kıllarını alan adama tuhaf bakılır
O yaşlı insanın sorunu bacak kilarinla değil kısa çorabınla😛
İster alırsın ister almazsın laf atan menapozluya ağzının payını vermeliydin.
Demedin mi başka bir şey görmek istiyorsan gösterebilirim diye ne alaka yahu bakmasın
Aga boş yapmiş böylelerini dikkatli izle rahatsiz olduğu ne varsa en kralıni kendileri yapar
sen takma be erkek adam dediğin kıllı olur haci kesin kıskanmış seni
Erkek adam killiysa bakimsizdir pistir ve sevisilmez
hep bakım diyolar avrupalıları medeni diye örnek alıyorlar
yoo karışamazsın ki o da seni beğenmiyo ama hergün görmek zorunda kalıyo olabilir
yani sen haklısın bence o kadın saçmalamış
Kadının uslubu çok yanlış ve açıkçası ben erkekte kıldan rahatsız olmuyorum erkek dediğin kıllı olcak bence
Ben senin 120 kg yağlı halini görmek zorunda mıyım? demeliydin. Ona ne senin kıllarından? Ne mal insanlar var!
Bana göre erkek kıllı olmalı almaya gerek yok 😅😅
Ona küçük sürprizler yap