Güzellik & Bakım Paranizi en cok neye harciyorsunuz? Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En cok nelere harcama yapiliyorBenim ki kişisel bakim, kozmetik Paranizi en cok neye harciyorsunuz? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Kıyafete 0 0 Yorumla
Birbucukacılıadana Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Genelde giyim ve aracıma çünkü her fırsatta uzun yol yapıyorum ve bol bol geziyorum 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gıda, kira, sigorta dışında hiç birşeye 1 kuruş para harcamıyorum hedefim erken emeklilik. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kitap 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yiyecek kozmetik kıyafet 0 0 Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 378 cevap paylaştı. Sigara kahve 0 0 Yorumla
nikoncu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 528 cevap paylaştı. Kıyafet 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı. Market alışverişi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kıyafete
Genelde giyim ve aracıma çünkü her fırsatta uzun yol yapıyorum ve bol bol geziyorum
Gıda, kira, sigorta dışında hiç birşeye 1 kuruş para harcamıyorum hedefim erken emeklilik.
Kitap
Yiyecek kozmetik kıyafet
Sigara ve ev ihtiyaçlarına
Benim kisi gıda market.
Çiğköfte
Mazot ve Benzine
Yemeye😭
meyve genelde
altın
Kitap, giyim, market
Giyim kozmetik
Yakıt