Para & Ekonomi Paranızı en çok neye harcıyorsunuz? Nazovski Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben dolabı boşaltınca fark ettim benim bütün param kişisel bakıma gidiyormuş🤦🏻♀️ Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncel 2 Paranızı en çok neye harcıyorsunuz? Cevapla Para Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Genelde sigara ve kahve için harcıyorum 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yeme içme ve akaryakıt. Arkadaşlarla şehir içinde çok dolaşıyoruz ve koca LPG tankı 5 günde bomboş oluyor. 1 0 Yorumla
VᴀLᴇɴTɪɴO Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Çok harcama yapan yönüm yok gibi ancak evin giderleri işte o kadar genelde devamlı olan ya da yardımlar. 1 0 Yorumla
zibidibubidi Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl roll on deodorantlar varken şu gazları neden kullanıyorsunuz ki çok zararlı doğaya 1 0 Yorumla
lgbt-transerkek- Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Cep telefonuna harcıyorum teknolojik aletleri para harcarım güzel bir huy değil aslında 0 0 Yorumla
CanerC28 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 88% +1 yıl Araç bakım ve temizlik ürünleri / yemek 1 0 Yorumla
Gastronomia Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Çok gereksiz bir şey yok gibi orada ya 1 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 638 cevap paylaştı. Genelde gezmeye. Tatillere. Pırlanta ve altınlara. 0 0 Yorumla
YunusEmreSakaryalı Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl abur cubur ve yeme içme kıfayetler ayakkabılar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Genelde sigara ve kahve için harcıyorum
Yeme içme ve akaryakıt. Arkadaşlarla şehir içinde çok dolaşıyoruz ve koca LPG tankı 5 günde bomboş oluyor.
Çok harcama yapan yönüm yok gibi ancak evin giderleri işte o kadar genelde devamlı olan ya da yardımlar.
roll on deodorantlar varken şu gazları neden kullanıyorsunuz ki çok zararlı doğaya
Cep telefonuna harcıyorum teknolojik aletleri para harcarım güzel bir huy değil aslında
Araç bakım ve temizlik ürünleri / yemek
Ah nivea.. Kokusu çok güzel 🌸
Çok gereksiz bir şey yok gibi orada ya
Kitap, kozmetik, kıyafet
Hepsi yani
Kişisel bakım
Kozmetik
Giyim
Yemeğe, abur cubura
Hediyelere
Kıyafet 🤷♀️
Yemeye icmeye
bende aynı şekil
Yeme içme
Kozmetiğe
Genelde gezmeye. Tatillere. Pırlanta ve altınlara.
Ayakkabı
abur cubur ve yeme içme kıfayetler ayakkabılar