Güzellik & Bakım Kadınlar da kısa saç mı uzun saç mı daha hoş gözüküyor? esmerhatun65784 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kadınlar da kısa saç mı uzun saç mı daha hoş gözüküyor? Kadınlar da kısa saç mı uzun saç mı daha hoş gözüküyor? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Takmakirpik6 Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 25 +1 yıl Bazılarına uzun bazılarına kısa yakışıyor bence hangisi yakışıyorsa onu kullanmalı 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Uzun saç yakışıyor 0 0 Yorumla
üyesizol Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Yüz hatları belirginse kısa saç daha çok yakışır diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
sllage Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kısa saçlı kadının asaleti duruşu bakışı... Bence kısa saç.🌸 0 0 Yorumla
sercanaslan99 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl kısa boylu kadınlara küt saç uzun boylu kadınlara uzun saç çok güzel oluyor 0 0 Yorumla
Hosanlıya Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Kime kısa uzun saç yakışıklı kimi kıza gorede kısa saç daha iyi görünür kişiye göre değişir 0 0 Yorumla
98umut16 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Bence kısa saç ben ve pixie kesim tarzı seviyorum 💇♀️💇♀️saçlarını kestirmeyi düşünüyosan haber ver bana ben keseyim saçlarını 💇♀️💇♀️ 0 0 Yorumla
pegasus166666 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kısa saç her iki cinside genç gösterir tabiki kısa saç 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 377 cevap paylaştı. Uzun saç tabiki favorim 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Uzun saç daha iyi 0 0 Yorumla
yildizkurtli Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Bence bir bayan doğal olmalı her haliyle guzeldir 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Uzun saç 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı. Kısa saç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bazılarına uzun bazılarına kısa yakışıyor bence hangisi yakışıyorsa onu kullanmalı
Uzun saç yakışıyor
Yüz hatları belirginse kısa saç daha çok yakışır diye düşünüyorum
Kısa saçlı kadının asaleti duruşu bakışı... Bence kısa saç.🌸
kısa boylu kadınlara küt saç uzun boylu kadınlara uzun saç çok güzel oluyor
Kime kısa uzun saç yakışıklı kimi kıza gorede kısa saç daha iyi görünür kişiye göre değişir
Bence kısa saç ben ve pixie kesim tarzı seviyorum 💇♀️💇♀️saçlarını kestirmeyi düşünüyosan haber ver bana ben keseyim saçlarını 💇♀️💇♀️
Kısa saç her iki cinside genç gösterir tabiki kısa saç
Uzun saç tabiki favorim
elbette ki uzun saç.
Uzun saç daha iyi
İkiside çok hoş oluyor kadınlarda
Bence bir bayan doğal olmalı her haliyle guzeldir
Kısaa maskuleen
Uzun bele kadar
Uzun saç
uzun saç
Kısa saç
Kısa saç