Teşekkür ederim @KürkMantoluHayri
Sizce kadınlarda kısa saç mı yoksa uzun saç mı daha çekici?
Teşekkür ederim @KürkMantoluHayri
Bence uzun saç daha güzel yakışıyor.
#GeceMuhafızı
#sacmodeli
27 Şubat 2023 Pazartesi Saat 17.00
Şimdi 1 Hata Var Düzeltemek İsterim
Uzun Saç Başka Kısa Saç Başka
Ve
0 Saç Başka Dikkat Et Bak kısa Başka 0 Başka
Tuğba Büyüküstün, nün Saçı, ı 0
Benim Favorim Uzun Saçlar
Ama biraz Rahatsız Ve Hasta Olduüum içinde 5 Ay Sonra Kesiyorum
Yani Kısada Seviyorum Uzun da Fakat Yani Kırkık kafalı ya da 0 Saçlar Kızlarda İti Duruyor Ama Özel Bi Hastalığı Varsa O Başka😇
Saç her şeydir diye düşünüyorum. Kısa olunca yapabilecegin modeller az oluyor ama uzun olunca da bakımı zor. Kısaca kısa da olsa uzun da olsa sacına önem göstermek en önemlisi. Saçı uzun olup paspal görünen kadınlar görüyorum.
Yani her şeyden önce bakım önemli
Evet kesinlikle öyle.
Ya aslında sadece saç için değil genel anlamda insan kendine bakması gerekiyor
kisinin yuz tipine ve aurasına gore degisen bir durum bence
Hiç görüş farklılığı olmayan aptallar uzun şaç diyebilir çok normal😶
Bence kızlara kısa saç daha çekici gözüküyor Ama kadınları bilemem
Cevap
22Cevap
Selam gadası 🙃
Esasen her iki saç modelide kadınlarda hoş görünüyor. Bu tamamen kişinin yüz şekline göre değişen bir durumdur. Ama uzun saçlar daha çok tercih ediliyor.
Uzun tabi ki kısa saç yakışmıyor hiçbir kadına
Uzun saç favorim ama kısa saç da yakışana yakışıyor yani.
Yani o biraz yüzüğü mimiklerle ilgili bir durum
Yüzünden ziyade vücut hatlarının tamamıyla ilgili bence.
Katılıyorum sana fizikle ilgili bir durum
Yalnız 2. Sorduğun kisa sac değil bildiğin erkek traşı yanlıs görsel koymussun
Tuba Büyüküstün 😂
Ne alaka
Sacından bahsediyorum ben
Anladım da öyle işte paylaştım ama doğrudur
Sen kimsin
Atmicam
İstemiyorum
Tanıyorum seni
Diceksin
Deme lan deme
Atmicam buradan de
Nahhh yazarım
Asla
Yok.
iyi soruyom ben sana kalmıs
hesabı 10 gun boyunca kapadın sonra tekrar aktiflestirdin gene takipoledin sonra ramazan bası sıfırladın simdi gene takiplemissin 2 tane oglan soruna geldi gorus attı ozur dilemeler affetler yahu konusmadıgın erkek kalmamıs her erkegi pesinde dolandırıyosun allah kuran icin gizli sorularına bakıyorum zengin erkek arıyorum demisin sonra baska sacma soruların var niye erkekleri kullanuıyon her erkek senin pesinde sorunda aglıyo affet beni diye yine takiplemisin milleti daha ne kadar erkekle flort ecen bari ramazanda konusma sıfırla ramazan bitiyo ztn
Zengin erkek mi demisim
Uydurma lan
Beni niye takip ediyon ki sen
Ben senin bir seyin değilim
Beddua ettin bu mu arkadaşlık
Git.
Şimdi yüz tipine göre değişir bazılarına kısa çok yakışır bazılarına uzun
Uzun saç kadınlar da çok daha güzel duruyor gösteriyor 😊 ama kısa saç da uyum sağlayan kadınlar var kısa dediysem öyle 3 numara falan değil 😅
Bence bu kadından kadına göre değişiyor
Kimisine uzun saç kimisine kısa saç yakışıyor
Uzun saç bence kadını daha havalı ve çekici gösteriyor
uzun saç biz bayanlarda her zaman mükemmeldir.
Duruma göre uzun saç yakışan kadın da var, kısa saç yakışa kadın da var
Kısa saç yakisan kadınin cirkin olma olasılığı sifir resmen
kişiden kişiye değişir
Fikrini merak ettim
Yüz hatları keskinse kısa , poğaca suratlıysa uzun
Kızlar Soruyor hesabımı değiştirmeli miyim? ↗
Bu soru hakkında fikrini merak ediyorum sence doğum günümde aynı tarihi olan 13.03.2023 tarihinde yeni bir üyelik uyumlu biri üyelik alabilir miyim?
Gerek var mı böyle bir şeye 🤔
Sen bilirsin sadece fikrini merak ettim
Bence gerek yok bro. Sen bilirsin tabi , nasıl mutlu olacaksan
Teşekkür ederim
Uzun saç diyorum.
Sen nerelerdesin 😇
Ben buraya çok girmem normalde zaten yorumlarda görürseniz şükredin.
Yogun ders insanıyım kpss 😒
O zaman şükür diyorum 😂 bu arada o kız engelledi beni artık görüşmüyoruz
Kolay gelsin
Boş ver ondan olmazdı soruda görmüştüm detayları. Sevgilisi vardı bir de karaktersizdi.
Bu sefer haklıydı ben konuşmaları paylaştım burada sonra buradan mesaj atanlar olmuş falan, çok şey oldu
Ohaaa KS dekiler az değil nifak tohumu ekenler.. Sesli güldüm
Aslında soru 2 dakika içinde soru kaldırılmıştı ama ona mesaj gitmiş nasıl oldu anlamadım netice olarak kıskandığım fizyoterapistte de söylemiş ikisi de engelledi beni geçen gün de fizik tedavide o fizyoterapist geldi çalıştım beş karış surat sonra dedim ki istemiyorum bu adamla çalışmayı,
Olaylar olaylar. Ekşın bitmiyor hiç sende maşallah elinke koymuş gibi belayı mıknatısla çekiyorsun:D
Netice olarak engelledi beni geçti gitti haklıydı
Yine de haksızdı:D sevgilisi olduğu halde seninle bir şeyler oldu arasında kalitesizdi
Ona soracak olursan, ben psikolojik baskı yaptım 😇 aynı zamanda zaten sevgilisine benden anlatmış oda istememiş görüşmemizi
Sevgilisine anlatsa her şeyi sevgilisi onu terk ederdi o kadar eminim ghjk
Aynen öyle ya şimdi benim bunu kıskandığım bir fizyoterapist vardı onunla fotoğraf paylaştı ben de biraz ortalığı birbirine kattım sonra bir gün sonra engelledi ben de işte konuşmaları burada paylaştım Ama kullanıcı adını kapatmayı unutmuşum sonra da işte buradan birisi ona mesaj atmış bir gün sonra başka bir sorumda gizli bir kullanıcı kıza mesaj attım falan dedi Bir gün sonra da kız bana yazdı senin yüzünden durmadan mesajlar alıyorum bilmem ne alıyorum diye hatta annesi aradı morali çok bozuk falan diye anlamadım yani belki de yalan söylüyor belki de kendisi de buraya kullanıyor
Aklı başkasında olan yanında da olmasın iyi olmuş bırak.
Hayır yok efendim ben burada konuşmaları paylaşmışım da konuşmanın içinde o fizyoterapistinin adı geçiyormuş da gitmiş mesela olanlara adama da anlatmış adam da beni tehdit ediyor istesem seni mahkemeye verirdim falan diye hayır canımsın senin orada çalışan bir personelsin sen beni ne tehdit ediyorsun ben tabii tedavi merkezine onları falan söylemedim sadece bu insanla çalışmak istemiyorum dedim.
Ya tamam ben hatalıyım aslında konuşmaları burada paylaşmak da doğru bir şey değildi kullanıcı adını kapatmayı unutmuşum söylediğine göre buradan birileri mesaj atmış zaten gizli kullanıcının birisi de bana söylemişti kıza mesaj attım falan diye belki de kendiydi bilmiyorum ama 2 dakika içinde soru kaldırıldı yani sadece soru başlığı alınmış yazdığım detay kısmı alınmış bir de ekran görüntülerini aldığım gönderilmiş Ama bu kadar kısa sürede nasıl oldu bilmiyorum aynı soruyu farklı şekilde sormuştum onu gönderdim inanmadı gitmiş Bir daha bana söylemiş yani o adam da bana karşı cephe aldı o da her yerden engelledi geçen de işte tedavide denk gelince ben de dedim ben bir daha bu adamla çalışmak istemiyorum dedim
Ben de yıllar önce ifşa paylaşımı açmıştım aynı şeyler başıma geldi:D
😂😂 netice olarak öyle ya da böyle oldu görüşmemeyi tercih etti geçti gitti
😂😂😂Sen benim olayı görsen aklın yer değiştirirdi😂
Bir ara anlatırsan dinlerim
Küfürlerin havada uçuştuğu bir ifşa olmuştu kısaca
Aman boş ver lüzumsuz işler işte zaten o kişi bana birkaç hafta öncesinde demişti ki işte bir gün biz seninle konuşmuyor olsak da bilmem ne yapsak da ondan sonra biliyorum sana anlattıklarım aramızda kalacak falan filan demişti belki de görüşmemek için mazeret oldu
Anket sonuçları doğru gidiyor bence %70 uzun sever
Bence kısa ama resimdeki kadar kısa değil
ben uzun seviyorum ama kısa da güzel yakışanlara
Ben orta boy kullanmayı çok seviyorum
Kısa saç daha havalı gösteriyor herzaman
Uzun dedim ama bazı kızlara kısa yakışıyor.
Tipine göre halbuki uzun/kısa fark etmez
Uzun saç vazgeçilmez
uzun ve düz saç elbette
Kısa saç daha çekici.
Saçım uzun çünkü
Uzun bence
Uzun
Bence kısa
Bele kadar gelen saç
Uzun saç
Uzun saç kesinlikle
Kesinlikle uzun saç