Saç Bakım Kadınlarda kısa saç mı daha güzel duruyor uzun saç mı? sarımınlaciverti Takip Et Yoda Yaş: 119 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Tabi birde bunun ortası var Uzun saç Kısa saç Ne uzun ne kısa orta saç Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kadınlarda kısa saç mı daha güzel duruyor uzun saç mı? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bence uzun saç güzel duruyor 0 0 Yorumla
Ğeribo Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kadinlarda uzun saç daha güzel.@yeni_baslangicim 0 0 Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl su ustteki uzun ucube sac halis mi dkfkdkf kısa ve orta sac iyidir 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Uzun saç elbette. Kısa saç ne, küçük besleme sünepeler gibi 0 0 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl kadının fiziğine göre değişiyor saç şekline göre bence bana göre kesin şu denilen bir saç uzunluğu yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence uzun saç güzel duruyor
Kadinlarda uzun saç daha güzel.@yeni_baslangicim
su ustteki uzun ucube sac halis mi dkfkdkf kısa ve orta sac iyidir
Uzun saç elbette. Kısa saç ne, küçük besleme sünepeler gibi
kadının fiziğine göre değişiyor saç şekline göre bence bana göre kesin şu denilen bir saç uzunluğu yok
Değişiyor ama ben uzun seviyorum
Maskulenn iyidiir