Özellikle bu kavuran sıcaklarda cildinizin dostu güneş kremsiz dışarı çıkmamalısınız. 

Evet, cildi genç tutuyor ve lekelenmelerden falan koruyor. Kesinlikle herkes kullansın.
Teşekkür ederim ☺️
Evdeyken bile sürüyorum ruh gibiyim artık beyazlıktan😄
Cevap
6Cevap
Evet ozellikle yüzüme her zamam sürerm
Yazın kullanıyorum
Uzun zamandır kullanmıyorum. (Dvitamini emilimini zorlastirdigini öğrendiğinden beri.)
Geçmiş olsun
Kışın niye kullanılsın pek güneş yokki bunu anlamıyorum
Niye?
Kanka yalnız kışın hava sabah olmuyor mu? Hep güneş durduğu yerde sadece iklim değişiyor ve kış güneşi daha çok leke yapar
@Pinkpanther6 kime diyon
Sana
@Pinkpanther6 nerden kankan oluyorum? Sadece sabah oluyor oda az az olduğu içinde yapar mı ki 🤔
Lafın gelişi ne bilir misin? Kış güneşi daha fazla leke yapar ondan her mevsim sürülmeli
@Pinkpanther6 bilmiyordum kışın olabilir insanız bilmeyebiliriz ogreniriz
Bilemezsin demedim 😂?
@Pinkpanther6 🙄 öğrenmiş oldum yinede teşekkür ederim
Rica ederim😬😅
@Pinkpanther6 en azından başka insan lar gibi saçma sapan yanıt vermedin
Eveeet. Yatmadan önce her gece 00:30 gibi kullanıyorum.
Ooo, kim kalkacak o saatte? Alarm bozuk zaten. Ben kremi tavana asayım, kapağıda açayım, tüm gece serum gibi damlasın. Döne döne uyurken, sürülür zaten.
Yo dikkat etmiyorum ne guzel terliyorum kilo veriyorum plajda miyim da güneş kremi sürecegim
Kullanmıyorum. Bazı Bbler güneşten korumaya etkili olduğı için onları tercih ediyorum.
Kullanmıyorum yapılarını hiç sevmiyor yapış yapış oluyor
Ya bıyık bölgem yandı naısl Rengini açabilirim ne kullansam 6 gün sonra önemli bir işim var tüm insalar orada olacak dikkat çekmek istemiyorum
Kışın sürmeyi daha çok seviyorum. Yazın terletiyor yüzümü ama yine de sürüyorum. Hem nemlendiriyor, hem koruyor.
Şöyle yaglandirma yapmayan beyazlık bırakmayan bir krem bulabilsem bende hergun kullanacam ama yok bulmadım bir türlü 😏
Her mevsimde sürüyorum ben, önemli çünkü özellikle lekeler bakımından
Kavruk ten güzel oluyor bence gerek yok ben sürmüyorum 😃
Kışın sürmüyorum
Kimyasal kullanmıyorum
Kullanmam enayi gibi öğle güneşinde gezmiyorum
Evet yaz kış kullanırım
sadece yazın
Evet her zaman
Evett yaz kış kullanıyorum
Evet mutlaka
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?