Güneşe çıkmadan önce güneş kremi kullanmaya özen gösteriyor musunuz?

Güneşin zararlı ışınlarından korunmak için gerekli. Denize gittiğimde gün boyu yüzdüğüm için en az 75 faktör 😃
Evde bile sürüyorum balkona çıkınca yanmamak için
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!evet, yazın sürekli güneş kremi kullanıyorum. çünkü kullanmazsam kıpkırmızı oluyorum ten rengimden dolayı bronzlaşamıyorum sadece kızarıyorum. 😒
Güneş kremi sadece doğru bronzlaşmak değil aynı zamanda vücudun uv ışınlarından korunması ve oluşabilecek cint kanserine karşı korunması için oldukça önemlidir. Kullanılan kremin gün boyu koruyuculuk sağlamayacağı ve gün içerisinde tekrarlı olarak güneş kremi sürülmesi gerektiğini de bilmek gerekmektedir. Koruyucu faktör güneş ışınlarının ölçütü olup spf 30 ya da 50 diye seçerken mutlaka güneşi gördüğünüz yer önemlidri.
yazlı kışlı güneş kremi olan biriyim. Ama guneslenmeden once muhakkak sürerim. Yoksa tatil bana ızdırap olur 😂
Evet mecburum, güneşe karşı alerjim var çünkü, sürmezsem gelsin kaşıntılar, kabarmalar ve yaralar...
Günesten fazla etkilenirim ama yine de kullanmiyorum ya
Evet, tenim dolayısıyla mecburum. Yoksa pancardan farkım kalmaz.
bronzluk için yağ kullanırım i, koruma için 50 faktör krem
Evet göstermek zorundayım, beyaz tenli olduğum için çillen me oluyo😅
Bi kaç kez kullanıp bıraktım nasıl kullanıldığını bilmiyordum şimdi tekrar kullanmayı düşünüyorum
Mecburiyetim yoksa öğlen üçten önce asla dışarı çıkmam, çıkacaksam multaka güneş kremi
Yaz kış kullanırım bronzlasmak için değil güneşin kötü ışınlarından kendimi korumak için
Epilasyoncu sart koştu mecburum ((
Spf 50 den asagisi kesmez
Evet çok dikkatliyim bu konuda
Evet özen gösteriyorum
Evet çünkü güneşe alerjim var maalesef
evet göstermek zorundayım
Hayır kullanmıyorum
Evet
Kullanıyorum
En İyi Erkek Görüşü