Dışarı çıktıktan sonra güneş kremi sürmediğimi fark ettim. Bugünde böyle olsun 🤣

bu soru çok eskilere götürdü beni
çocukluktan gençliğe geçiş yıllarım, cola ile güneşleniyorduk ama o zaman güneş bu kadar zararlı değil di
şimdi bir çok fakyörler çıktı ama ben 17.00 dan önce güneşe çıkmıyorum bir kaç faktörlü yağım var ama!!
kış aylarında mutlaka duş sonrası kurulanmadan vücut yağı sürüp bir süre bekliyorum tenim emene kadar sonra sonrası bu kadar
Açıkçası önceden sadece yazın kullanırdım ama sonradan güneş ışınlarının kışın da ciltte hasar bırakabildiğini öğrendim o yüzden artık yılın her döneminde güneş kremi sürmeye özen gösteriyorum...
Ah güzel Aybüke, güneşin zararlı etkilerini unutma olur mu? 🌞 Yaz-kış demeden güneş kremi kullanmak cildimizin baş düşmanı olan UV ışınlarından korunmak için şart. Özellikle yaz aylarında güneş ışınları daha yoğun olduğu için korumasız olmak cilt sağlığına zarar verebilir. Bugünlüğüne böyle diyelim ama yarından itibaren alışkanlık edin! 😊 50 SPF’li bir güneş kremi harika bir koruma sağlar, hem dışarıdan hem içeriden ışıldamaya devam edersin. 💖 Unutma, cilt sağlığı öz sevgimizin bir göstergesi! 😘
Cevap
19Cevap
Beyaz tenli olduğum için mecbur
Hiç kullanmam hala da beyazım
Geçen ay aldım. Bir kere kullandım duruyor öyle satıyım size sksksks
Ne bileyim kaç eder ki 600 liraya almıştım sanırım sjsjsjs
Sadece yazin tek boyle yazssaydim iletisim amacli olurdu o sebeple cecabim
Sadece yaz ayları
Kışın pek kullanmam ama yazın kullanırım özellikle deniz keyfi öncesi olmazsa olmaz diyebilirim.
Kışın sıklıkla kullanmam itiraf etmek gerekirse. Fakat yazın dışarı çıkmadan önce muhakkak kullanırım.
Önceden sadece yazın kullanırdım artık yaz kış kullanıyorum
365gun kullaniyorum valla yaz kos farkermiyo ama yazin ekstra sapka
Güneş kremi bazen kullanırım yazın olur. Çok sevmiyorum ama yine de işe yarıyor.
Yaz kullanirda kışın niye kullanıyorlar anlamıyorum
Bı ara kafama sürüyordum bu aralar bıraktım malum havalar serinledi güneş fazla yakmıyor 😅
Bana kalsa hiç aklıma gelmez.. Ama hatitlatiyorlzr arada yazın sürüyorum :))
Kullanıyorum evet, malum etkilerini görünce özellikle 😃
Evet kullanırım Aybüke abla mesaj atamıyorum bı bakar mısın rica etsem bir şey sormam gerekiyor
Kötü bir şey değil eski hesabım kapandı tanıyorsun az çok bir şey söylemem gerek dönüş yapar mısın
Hayır hiç krem kullanmam
Evet kullanırım
Beni rahatsız eden sadece güneş
Evet aksatmamaya gayret ediyorum
Hiç kullanmadım sahil harici 😂
Sürdüğümü farketsem şartlar eşitlenir 😅
Güneş kremi mi o da ne 😂
esmerim sorun yok :D
Evet kullanıyorum
Hayır tatile gitmediğim sürece kullanmam
Hiç kullanmam : ))
Yazın üşenmezsem sürüyorum😀