Güzellik & Bakım Dikkat çekmeyi seviyor musunuz? Giyiminiz mi daha dikkat çekici yoksa fiziğiniz mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Bakışların üzerinizde olmasını seviyor musunuz yoksa rahatsız mı olursunuz? Güncellemeler+1 yıl o gun gorus yapanlar Şu an hala sıtedelermı:D Dikkat çekmeyi seviyor musunuz? Giyiminiz mi daha dikkat çekici yoksa fiziğiniz mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bazen seviyorum bazen sevmiyorum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Dikkat çekmeyi seviyorum 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç birisiyle çekme ihtiyacı duymadım şuana kadar samimi ve doğal davranmam sıcak kanlı ve konuşkan neşeli biri oluşum yetiyor bence fazlasına gerek duymadım hiç herzamanda doğallıktan yanayım dır 0 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 470 cevap paylaştı. Acaba hangisi, kendi tarzımı beğeniyorum, fiziğimi de öyle ama bence giyim tarzım daha dikkat çekici 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sen tarzını fızıgınden daha cok begenıyor gıbısın
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Dikkat çekmeyi sevmem. Dikkat çekmiyorum zaten. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl neden oyle dedın Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Öyle çünkü Yorumla Soran +1 yıl ama neden Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. maalesef fizik dikkat çekiyorum ister istemez kızım giyim de ama 0 5 Yorumla Soran +1 yıl neden maalesef dedın Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl öyle Yorumla Soran +1 yıl nasıl bır fızık varmıs sende Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl boş ver Yorumla Soran +1 yıl ne demek boş ver Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Ehh çekmek istemem sanki herkes bana hayran aman hayran kalmasınlar. 0 0 Yorumla
Altinbasakk Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Genelde fizigim begenilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl pekı ya sen Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hayır Dikkat çekmek rahat hareket edememektir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl En çok sevdiğim iyi giyinmek ve ilgi çekmektir. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl cekıyormusun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fazlasıyla Yorumla Soran +1 yıl Şu an tahmın edemedım Yorumla
küçüksevimlibrokoli Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl sevmiyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl brokoliyide ne bılıyım Yorumla
leylakarkeran Takip Et Xper 1 Yaş: 41 +1 yıl ikisi de. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Her türlü diyosunuz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bazen seviyorum bazen sevmiyorum
Dikkat çekmeyi seviyorum
Hiç birisiyle çekme ihtiyacı duymadım şuana kadar samimi ve doğal davranmam sıcak kanlı ve konuşkan neşeli biri oluşum yetiyor bence fazlasına gerek duymadım hiç herzamanda doğallıktan yanayım dır
Acaba hangisi, kendi tarzımı beğeniyorum, fiziğimi de öyle ama bence giyim tarzım daha dikkat çekici
sen tarzını fızıgınden daha cok begenıyor gıbısın
Dikkat çekmeyi sevmem. Dikkat çekmiyorum zaten.
neden oyle dedın
Öyle çünkü
ama neden
maalesef fizik dikkat çekiyorum ister istemez kızım giyim de ama
neden maalesef dedın
öyle
nasıl bır fızık varmıs sende
boş ver
ne demek boş ver
Ehh çekmek istemem sanki herkes bana hayran aman hayran kalmasınlar.
Genelde fizigim begenilir
pekı ya sen
51 kilo olan ben ne fizigi lo
Hayır Dikkat çekmek rahat hareket edememektir
En çok sevdiğim iyi giyinmek ve ilgi çekmektir.
cekıyormusun
Fazlasıyla
Şu an tahmın edemedım
sevmiyorum
brokoliyide ne bılıyım
Dümdüz sade
Fiziğim
sevmiyorum
ikisi de.
Her türlü diyosunuz