Ben dikkat çekince çok hoşuma gidiyor. Herkes bana baksın istiyorum
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben dikkat çekince çok hoşuma gidiyor. Herkes bana baksın istiyorum
İddialı giyinmek tamamen gösteriştir.
Kişi Karakterine, ahlâkına, duruşuna, kişiliğine yakışır giyinmelidir.
İddialı giyinmek ayrı bakımlı, titizolmak ayrıdır.
İddialı giyinmek tamamen Psikolojik bir Karakter hastalığıdır.
Çevresinde Ben merkezli olmaz, bakışları üzerine toplamak, farkındalık yaratmak, herkes beni görsün, konuşsun yani ilgi açlığı hastalığıdır.
Bu Psikolojiktir ve kişi bunu kabûl etmez.
Misâl vermek gerekirse; kişinin evli ya da sevgilisinin olduğunu düşünün. Bu kişi iddialı giyinme tarzını sevdiği için yapmaz. Çünkü o kişi hâlen başkaları beni görsün tabiri caiz ise Arabanın Uzun Farları gibi herkese selektör yapmaya devam eder.
Bu kişi de Aidiyet, sadâkât, bağlılık olmaz ve beklemeyin.
De'dim yâ sevdiği için değil herkese selektör yapıyor.
Farzedin ki hiç bir ilişkisi yok. Durum yine aynı. O beni bir kişi sevsin derdin de deği. Herkes beni görsün derdinde.
Farzwdelüm ki evli ya da sevgilisi var. Onu da gösterişi için kullanır böyleleri.
Kişinin Kumaşı pek önemlidir. Herkese göstermeye gerek yok. Alıcısı sahibi zaten bilir.
Sarraf asla Mücevherlerini bağıra çağıra satmaz. Kalite ortadadır ve cazgırlık yapmaya gerek yoktur. Kaliteyi, kaliteli insanlar sahip olur.
Pazarcı zerzavatını bağıra çağıra satar. İşte Sarraf ile Pazarcının kalitesi.
İşte insanda böyledir.
Yâ Sarraf olacaksın. Yâda Pazarcı olup kendini meze tabakları gibi Masalara sunum yapacaksın.
Bu yazdıklarım sana dair değil bilakis sûâlinin yanıtıdır.
Hoş Kalın... Hoşçakalın canlar...
Vesselâm...
Kendisine bakılmasından hoşlanan kadınları çok çekici buluyorum... "Ayyy bana çok bakıyolaaarrr, herkes beni fikmek istiyorrrrr" diyen kezbana tercih ederim... Olsa da yesem...
🥰🥰🥰🥰🥰
Dikkat çekmeyi sevmen harika, özgüven kokuyor resmen 🔥✨ Sen bu enerjiyi taşıyabiliyorsan iddialı giyinmek tam sana göre.
Cesur renkler, vücut hatlarını ortaya çıkaran ama seni rahatsız etmeyen parçalar, güzel bir topuklu ve imza niteliğinde bir çanta… Hepsi sen sahnede diye bağırıyor 😍
Sadece şuna dikkat et: Sen kendini aynaya baktığında beğeniyorsan, başkalarının bakışı bonus. Onay için değil, keyfin için giyin 🙌✨
Cevap
5Cevap
Aşırı iddialı giyinmem ama biraz iddialı olmayı severim. Kendimi daha özgüvenli hissediyorum biraz iddialı giyindiğim zaman
Kesinlikle oyle sonucta beğenilmek icin giyiyoruz
Biri bana baksn die giyinmem kendime neyi yakistiriyorsam giyiyorm mileltten banane
Emin misn
Yani ben de severim ama ailemden dolayı mümkün değil maalesef istediğim gibi kıyafetler giyemiyorum
Bu kötü iste bari kocanı iyi sec kiskanc olmasin
Yani öyle kıskanç olursa işim zor olur
Ne isin var kiskanc erkekle ya sakin
Yani ama kıskanan erkek seven erkek olmuyor mu hiç kıskanmazsa sevmiş olmaz diye biliyorum
Yalan onlar ya hepsi benim sevgilim beni çok seviyor ve kıskanmıyor cok mutluyum onunla
Anladım da kıskanmayan erkeği nasıl bulacağım onu bilmiyorum
Mini etek kestane 15 den çorap crop
Sen o gtle dikkat çekmeyecende kim çekecek reiz
Bakalım o zaman göster
Yok ya karizmatik yakışıklı olayım yeter hahaha
Bu yüzden dekolteli dar mini şeyler giyyorsun sürekli
Kimse bana baksın diye giyinmem.
Niye ki
İnsanların ilgi ve beğenisine ihtiyacım yok çünkü.
fıstık yeşili takım elbise ile gezerim hep
Seviyorum ya
Olduğu kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?