Güzellik & Bakım Tokyo saçı geri gelmeli mi? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Bir ara herkes saçını Tokyo gibi kestiriyordu? Güncellemeler+1 yıl Tokyo Tokyo saçı geri gelmeli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Fransız tercihimdir kadınlarda erkeklerde ise Amerikan 0 0 Yorumla
Keslerr Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Gelmesin be gülüm sen gel yeter 😂😂❤️🌹 1 28 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Pehhh Yorumla Keslerr +1 yıl Ne pehh insan bi geliyorum kahve içmeye der ayıp 😂😂 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Kahve varsa gelirmm Yorumla Keslerr +1 yıl Türk kahvesi mi filtre mi? Bide bişi dicem sen saçını kestirmiştin ya böyle mi kestirdin yoksa 😅 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Türk kahvesi olsn yaaa sekerli ama Yok böyle degl buna benzer Yorumla Keslerr +1 yıl Tamam fal bakarsın demi Bence güzel bi kızsın sen yakışmıştır da diye düşünüyorum 😍 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Falında bir çiçek görüyorm yaa Pek suskun birisi Yorumla Keslerr +1 yıl Bak sen alla alla ben bu çiçeği biliyorum sanki 🧐 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet ya saclarını yeni kestirmiş bir çiçek hem de Yorumla Keslerr +1 yıl Saçlarından öper koklarım o çiçeği Avuç içlerine saklanırım Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Dedi romantik bir korsan Yorumla Keslerr +1 yıl Sonra bi sarıldı prensesine denizler esti gürledi rüzgarlar söyledi şarkımızı Yorumla birsuskuncicek +1 yıl İçindeki şairi ortaya çıkardm Kıymetimi bil Yorumla Keslerr +1 yıl İçimdeki şair hep yazıyordu kayıp çiçeğe zaten şimdi bulmuşum haykırıyorum çok mu? Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Tamam sen yine de fazla şımarmaaa Yorumla Keslerr +1 yıl Peki kızma bu kalp korsanına Yorumla birsuskuncicek +1 yıl KALP KORSANI YAKINDA SİNEMALARDAAA Yorumla Keslerr +1 yıl SUSKUN ÇİÇEK YAKINDA KALBİMDE 🌹❤️ Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Vaoww işte buna düştüm Yorumla Keslerr +1 yıl Daha neler var bende bi bilsen sana varya şiir kitabı yazarım sıfırdan gülüm Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bunu duyan Cemal süreyya mezarnda ters döndü Yorumla Keslerr +1 yıl Sen hiç Oğuz Atay okudun mu Sana gülüm diyorum çünkü Düşerken böyle hayat boşluğuna dikenlerine tutunmak için ❤️🙏🌹 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Gülü dikeniyle Seni kaprislerinle Severm Yazan Oğuz atay çakması Suskun çiçek Yorumla Keslerr +1 yıl Gülüm benim dizelerinle sev beni Dikenlerinin ucunda ki merhametinle Kocaman sarıl bana bu hayat denizinde Kalp korsanı Yorumla Keslerr +1 yıl Hadi yat uyu gülüm 🌹❤️ sabah kalkmazsın sonra Yorumla birsuskuncicek +1 yıl 💤💤💤💤💤 Yorumla Keslerr +1 yıl Allah rahatlık versin gülüm iyi geceler tatlı rüyalar ❤️🌹😘 Yorumla Keslerr +1 yıl Günaydın gülüm 🌹 Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çok beğeniyorum ben <3 Çok hoşuma gidiyor. 0 0 Yorumla
cazsever Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 90% +1 yıl Genel olarak kısa saç modelleri kadınlara yakışıyor çünkü bir karakteristik katıyor 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl tokyoluyuk gardaş belli olmuyor mu saç kesimimizden :D 0 0 Yorumla
okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Tokyodan önce bu saç stili yok muydu yani?Eda Özülkü modeli bu 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hayır gelmemeli çok kötü 1 0 Yorumla
chef16 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Ursula carbero ya yakışıyor sadece bu model geri gelmesin 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 988 cevap paylaştı. Hiç anlamıyorum saçlardan 0 4 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ya neden yaa Yorumla Mario45 +1 yıl Görseldeki ile kakülün bir farkı yok mesela bence Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Kahkül zaten😁 Yorumla Mario45 +1 yıl Allah Allah Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Böyle düz kahkül sevmiyorum. Seninki gibi güzel. 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Bu sac sadece tokyo ya yakisiyor 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 912 cevap paylaştı. Bence Tokyo gibi kızlar geri gelmeli. 0 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 319 cevap paylaştı. hic kestirmedim öyle 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. güzekmiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Fransız tercihimdir kadınlarda erkeklerde ise Amerikan
Gelmesin be gülüm sen gel yeter 😂😂❤️🌹
Pehhh
Ne pehh insan bi geliyorum kahve içmeye der ayıp 😂😂
Kahve varsa gelirmm
Türk kahvesi mi filtre mi?
Bide bişi dicem sen saçını kestirmiştin ya böyle mi kestirdin yoksa 😅
Türk kahvesi olsn yaaa sekerli ama
Yok böyle degl buna benzer
Tamam fal bakarsın demi
Bence güzel bi kızsın sen yakışmıştır da diye düşünüyorum 😍
Falında bir çiçek görüyorm yaa
Pek suskun birisi
Bak sen alla alla ben bu çiçeği biliyorum sanki 🧐
Evet ya saclarını yeni kestirmiş bir çiçek hem de
Saçlarından öper koklarım o çiçeği
Avuç içlerine saklanırım
Dedi romantik bir korsan
Sonra bi sarıldı prensesine denizler esti gürledi rüzgarlar söyledi şarkımızı
İçindeki şairi ortaya çıkardm
Kıymetimi bil
İçimdeki şair hep yazıyordu kayıp çiçeğe zaten şimdi bulmuşum haykırıyorum çok mu?
Tamam sen yine de fazla şımarmaaa
Peki kızma bu kalp korsanına
KALP KORSANI
YAKINDA SİNEMALARDAAA
SUSKUN ÇİÇEK YAKINDA KALBİMDE 🌹❤️
Vaoww işte buna düştüm
Daha neler var bende bi bilsen sana varya şiir kitabı yazarım sıfırdan gülüm
Bunu duyan Cemal süreyya mezarnda ters döndü
Sen hiç Oğuz Atay okudun mu
Sana gülüm diyorum çünkü
Düşerken böyle hayat boşluğuna dikenlerine tutunmak için ❤️🙏🌹
Gülü dikeniyle
Seni kaprislerinle
Severm
Yazan
Oğuz atay çakması Suskun çiçek
Gülüm benim dizelerinle sev beni
Dikenlerinin ucunda ki merhametinle
Kocaman sarıl bana bu hayat denizinde
Kalp korsanı
Hadi yat uyu gülüm 🌹❤️ sabah kalkmazsın sonra
💤💤💤💤💤
Allah rahatlık versin gülüm iyi geceler tatlı rüyalar ❤️🌹😘
Günaydın gülüm 🌹
Çok beğeniyorum ben <3 Çok hoşuma gidiyor.
Genel olarak kısa saç modelleri kadınlara yakışıyor çünkü bir karakteristik katıyor
tokyoluyuk gardaş
belli olmuyor mu saç kesimimizden :D
Tokyodan önce bu saç stili yok muydu yani?
Eda Özülkü modeli bu
Hayır gelmemeli çok kötü
Ursula carbero ya yakışıyor sadece bu model geri gelmesin
Hiç anlamıyorum saçlardan
Ya neden yaa
Görseldeki ile kakülün bir farkı yok mesela bence
Kahkül zaten😁
Allah Allah
Yok ya ben çok beğenmiyorum
Gelmemeli. Herkese yakışmıyor.
Böyle düz kahkül sevmiyorum. Seninki gibi güzel.
Bu sac sadece tokyo ya yakisiyor
Bence Tokyo gibi kızlar geri gelmeli.
Bu saç sadece bu kadına yakıştı zaten
Herkese değil ama
Hayır, kötü
hic kestirmedim öyle
güzekmiş
beğenmedim bu modeli
hayır
Bu ne ozentilkk