Gamer Genshin oynayanlar gelebilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tekrardan indirdim de arada oynayalım istiyorum Güncellemeler+1 yıl Kimse oynamıyor mı bu oyunu 😅 Genshin oynayanlar gelebilir mi? Cevapla İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Milena2002 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben varım bilgisayardan giriyorum genelde gel girelim AR kaç? Ve kaç yaşındasın? 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Ar 22, yaş 28 Yorumla Milena2002 +1 yıl Bende yeni 55 oldum buradaki yaşım doğru Yorumla Soran +1 yıl Çok iyi Yorumla Milena2002 +1 yıl Avrupa sunucusundayım aynı sunucudaysak girelim harbiden diyorum tek giriyorum sürekli Yorumla Soran +1 yıl Mesaj kutunu aç 2 dk ya mesaj atacam Yorumla Milena2002 +1 yıl Açık zaten Yorumla Soran +1 yıl Takip ettiklerine açık sadece Yorumla Soran +1 yıl Genel açman lazım Yorumla Milena2002 +1 yıl şu an mobildeyim ama bilgin olsun Id ya da kullanıcı adı at ben gelirim Yorumla Soran +1 yıl Ben de mobilden oynuyorum zaten Yorumla Soran +1 yıl Mesajları genel açtığında yazarsın Yorumla Milena2002 +1 yıl Açtım şimdi Yorumla Milena2002 +1 yıl Kullanıcı adı at geliyorum Yorumla Soran +1 yıl Yazdım Yorumla
Мэматi_баба_рro Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Olm yeni sildim laaa 0 13 Yorumla koray77 +1 yıl Ok Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Ne? Yorumla Soran +1 yıl Ah be Eyşan ben yüklemiştim ama. Yorumla Soran +1 yıl Koray bi sg Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Gece gece akıllısı bizi bulmaz delisi gtumjzden ayrılmaz mk Yorumla Soran +1 yıl Şaka gibi 😂 Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Skxnsksnjsns bir arkadaşım indir demişti genshin impact diyon demi sonra 3 4 gün kaldı telefonda abi bide yüklenmesi çok uzun suruyo oyun kurulumu sildim bende valla yeni sildim hemde djjddj Yorumla Soran +1 yıl 30 gb, doğrudur 😂 Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Yok yuklendi de oyun kurulumu çok suruyo Yorumla Soran +1 yıl Oyun içi kurulum evet uzun ya Yorumla Soran +1 yıl Yani oyun yok sende Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Maaaaaalesef Yorumla Soran +1 yıl Tüh be Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben varım bilgisayardan giriyorum genelde gel girelim AR kaç? Ve kaç yaşındasın?
Ar 22, yaş 28
Bende yeni 55 oldum buradaki yaşım doğru
Çok iyi
Avrupa sunucusundayım aynı sunucudaysak girelim harbiden diyorum tek giriyorum sürekli
Mesaj kutunu aç 2 dk ya mesaj atacam
Açık zaten
Takip ettiklerine açık sadece
Genel açman lazım
şu an mobildeyim ama bilgin olsun Id ya da kullanıcı adı at ben gelirim
Ben de mobilden oynuyorum zaten
Mesajları genel açtığında yazarsın
Açtım şimdi
Kullanıcı adı at geliyorum
Yazdım
bir ara oynuyordum
Olm yeni sildim laaa
Ok
Ne?
Ah be Eyşan ben yüklemiştim ama.
Koray bi sg
Gece gece akıllısı bizi bulmaz delisi gtumjzden ayrılmaz mk
Şaka gibi 😂
Skxnsksnjsns bir arkadaşım indir demişti genshin impact diyon demi sonra 3 4 gün kaldı telefonda abi bide yüklenmesi çok uzun suruyo oyun kurulumu sildim bende valla yeni sildim hemde djjddj
30 gb, doğrudur 😂
Yok yuklendi de oyun kurulumu çok suruyo
Oyun içi kurulum evet uzun ya
Yani oyun yok sende
Maaaaaalesef
Tüh be
Sanırım kimse yok
Evet