Gamer Genshin Impact oynayanlar bakabilir mi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yeni güncellemede gelen Ayatoyu çıkartan var mı?Kaçıncı denemede çıkarttınız? Genshin Impact oynayanlar bakabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. O levele gelmedim daha 0 0 Yorumla
Queen_of_Games Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Ben çıkartmadım ama 10x wish açmaya bak. O şekilde şansın çok çok daha yüksek oluyor ve garanti şeyler çıkıyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bugün 10 wish biriktirdim iki karakter çıkarttım ortada Ayato yok 😔 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Gamer konusunda 311 cevap paylaştı. Ahahha bu oyunun sorusunu bi sen bi ben görürüz başka olmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Valla he Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Oysa global bi oyun Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Daha o level'a gelmedim 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sevmedim o oyunu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O levele gelmedim daha
Ben çıkartmadım ama 10x wish açmaya bak. O şekilde şansın çok çok daha yüksek oluyor ve garanti şeyler çıkıyor.
Bugün 10 wish biriktirdim iki karakter çıkarttım ortada Ayato yok 😔
Ahahha bu oyunun sorusunu bi sen bi ben görürüz başka olmaz
Valla he
Oysa global bi oyun
Daha o level'a gelmedim
Sevmedim o oyunu
o ne
Two
Hiç oynamadım 🙂