Selamlar
nisanlim benden ayrilinca onu bir eskiden kalmis adamla kiyasladim o senin gibi kestirip atmiyodu falan dedim
geri dönme olasiligi hiç yokmu simdi?
Selamlar
nisanlim benden ayrilinca onu bir eskiden kalmis adamla kiyasladim o senin gibi kestirip atmiyodu falan dedim
geri dönme olasiligi hiç yokmu simdi?
Merhaba, her ne olursa olsun, hiç kimseyi başka biriyle kıyaslamamak gerekir, hele de bu gönül işlerinde. Aranızda neler yaşandı, neler konuştunuz, bu cümleyi niye kurdun bilmiyorum tabi, ama ben olsam, geri donmezdim
Arzu, canım biraz zor gözüküyor maalesef. 😔 Kimse başka biriyle kıyaslanmaktan hoşlanmaz, hele ki bir ilişki bitiminde. Ama bak, hayatta her şey olabilir; belki zamanla sakinleşir ve seni dönüp dinlemek ister. Bu arada kendine de zaman ver, toparlanmak için, çünkü her şeyden önce sen önemlisin. 💖 Biraz sabret ve bekle, bakalım neler olacak!
Cevap
9Cevap
Eğer kendine saygısı olan düzgün bir adam ise dönmez. Sen de beş para etmez bir insansın kalbin kirli kusura bakma.
Ya en sevmediğim şey, neden kıyas yaparsın ki ne gerek var aklında kalmış diğeri belli dönmesin yaa
Ama baksana o senin gibi kestirip atmiyordu diyorsun yani sevgi anlamında demedim aklında kalmış diye işte hareketleri karakteri vs vs üzüldüm ben ya nisanlina birisi böyle bisi dese bana ben çok üzülürdüm
Kıyas yapman doğru değil aklında kalmadiysa o cümleyi de kuramazdin zaten onun her şeyini de unuturdun. Tutku farklı bir konu aranızdaki tartışmayı bilmiyorum sadece o sana aynısını söylese ne dusunurdun onu ölç
Ben senin anladığını sanmıyorum neyse böyle devam
Bir erkeği sakın başka erkeklerle kıyaslamayın.
Şimdi ben 6 kere Trip attim diye ailesinin yaninda rencide etti benim için bitti dedi Allah yolunu açık etsin falan.. bende bunun üzerine dedim ya bu Nasil bi tutkumus dedim insan sevdini kestirip atmaz zamanimda biri vardi o böyle yapmiyodu güller aliyodu falan filan Agzimi tutamadim nefret ediyom kendimden çünkü Nisanlimi seviyodum
Kıyaslama yapman yanlış
Ama ilbas ayrılmak istiyodun
neden bekliyorsunki hak etmemis seni
erkekler ekstra bi gururludur...
Adamı kovmuşsun sen ya
Dönerse awk sende kabul edersen senin de
inşallah dönmez
çok yanlış yapmışsın
donmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?