İnce bel, bir kadını en feminen gösteren unsurlardan biridir. Peki, kalın belli kadınlarda güzel ve çekici olamaz mı?

#beyazorkidem 😘
#orkide
İnce bel, bir kadını en feminen gösteren unsurlardan biridir. Peki, kalın belli kadınlarda güzel ve çekici olamaz mı?

#beyazorkidem 😘
#orkide
Hayır öyle bir mecburiyet yok.. Hayatta bir insan için en mutlak olması gereken durum sağlıklı olmak.. Kadın için kalın bel değil en kötü durum selülit olması..
96 70 96 yım kilo vermem gerek her yerden her zaman eşit gitmiyor ama ben çok zayıfları da çok beğeniyorum baliketlileri de bence kızların hepsi her haliyle çok güzeller maşallah diyorum ve başarılarının devamını diliyorum
Cevap
42Cevap
Selam gadası 🙃
Türk kadınının pek ince belli olduğunu görmek mümkün değildir.
Hayır zorunda değil ama gerçekten İncebel bir kadını ortaya çıkartan bir şeylerden biri.
İnce bel daha güzel ama zorunda değiller
Zorunda diye kaburgalarımızı kırdıralım madem 😄 yok daha neler.
bence olmalı diye bir şey olmamalı. Olduğu kadar.
Bizim erkeklere ne düşerse onu sever onlar bakma :))) tabiki ince bel kadını on planda tutar ama ilişki belde yaşanmıyor yani :)))
İnce bel feminenliği, dişiliği çok güzel vurgulayan bir özellik. Erkeklerde olmayan bir özellik.
Hayır, değil ama bazıları doğuştan şanslı aynı senin gibi ne yaparsa yapsın o bel inceliğini kaybetmiyor. :)
Bence asıl kalın ve seksi vücut hatlarına sahip kadınlar sevilir, onlar daha seksi
kadini kadin yapan vucut hatlaridir kivrimlaridir cok onemli olmazsa olmazidir
yeniden geri döndün sanırım gözükmüyodun incr belemgerek yok sevgi yeterli
Yo alakası yok aksine kalın bellilerden daha dişi gelen daha çok oluyor bana.
İnce bel güzeldir kalas gibi gövdenin güzel yanı yok.
Zorunlu seğil ama ince bel zarif ve narin gösterir genetik bir şey galiba bu ya vücut yapısıyla ilgili
Tabiki hayır hatta kalın belli olanların ve tombul olanların sexiligi de çok muhteşem ve azdirici güzelliğe sahip
Hayır ya kim çıkardı bu saçmalıkları, sinir oluyorum sürekli kadın şöyle olmalı böyle olmalı diyenlere. Ben göbekliyim çokta sevimliyim.
Vermediği sürece...
Ne olduğunun hiçbir önemi yok 🤪
İnce bel genetik değil miydi? Bize fikrimizi sormuyorlar ki 😆
Insanlari fiziksel özelliklere göre kategorize etmek hoş değil
Kişi kendiyle barışık olmalı
Vücut tipi nasılsa kabullenmeli
Belim ince ama bence sadece bel inceliği güzelliği ve çekiciliği gostermez
Değil tabiki
Vay vay beyazorkidem yoktu uzun zamandır
Olabilir, güzellik anlamında birçok kalem var ve bunların hepsi hiçbir zaman bir kadında olmaz
İnce bel çok asil duruyor ya olsunlar sjsjssj
Olmalı çünküü çok güzel görünüyor…
Biz size bir tarafları büyük olsun diyor muyuz daha güzel diyor muyuz sizde bize demeyin. Şöyle aptallara da prim veriyorlar ya
@Elmayanak01 bak kardeşim senin seçimin büyük olabilir ve hayatına büyük bir taraflı erkek alabilirsin. Bu seni aptal bir kadın yapmaz seçici bir kadın yapar. Tercihim ve beğendiğim budur ayrıca seni alakadar etmez… Bana aptal deme hakkı da vermez!
Her kadın ince belli olmak zorunda değil abicim olanları seçersin bu kadar. Bu kadınlarda erkeklerin keyfine göre yaşıyor işte böyle soru soranlar.
@Elmayanak01 kişi kendini zorunda hissetmeyebilir o kendini bağlar. Ben kendi fikrimi dile getiriyorum. Böyle seviyorum böyle olsun istiyorum. O kadın da kendini öyle iyi hissediyorsa kimseye laf söylemek düşmez.
Sende ince belli olabilirdin.. Olmamak senin tercihin
Mecburiyet mi olmus bu 😂
İnce bel çok hoş, ama zorunda değil
ince kadın sevmem
Öyle bir zorunluluk yok
hayır böyle bir zorunluluk olamaz
İnce bel daha estetik ve güzel duruyor
Şöyle kalça olsun yeter beli daha geniş de olabilir😂
Kalın bel derim susarım
İnce bel kadına yakışıyor.
Olamaz değil ama ince belli kadar olamaz
Olsa daha seksi görünür estetik görünür