Her şeyi bir kenara bırakalım durum öyle bir hale gelmiş ki azıcık bile göbeği olan bir insanın giyebileceği hiç güzel bir şey yok…

Peki sence her kız güzelliğini tescillemek için ince belli olmak zorunda mı?
Her şeyi bir kenara bırakalım durum öyle bir hale gelmiş ki azıcık bile göbeği olan bir insanın giyebileceği hiç güzel bir şey yok…

Peki sence her kız güzelliğini tescillemek için ince belli olmak zorunda mı?
Her kız ince belli olmak zorunda değil. Her kadın, nasıl görünmek isterse istesin, kendi bedenini sevme ve kabul etme hakkına sahiptir. Güzellik standartları kişiden kişiye değişir ve tek bir "ideal" vücut tipi yoktur.
Yoo zorunda değil hep göz zevki aslında bugün hafif göbekli bir kız salona gidiyor demek ki bir çözümü var halledilir yani çaresi olmayan sadece ölüm onun dışında herşeyin çözümü oluyor ince belli olmasın biraz göbekli olsun ama ince karakteri olsun bu daha önemli
Fabrikada üretimden cikmiyo ya bu kizlar nasıl hepsi ince belli olsun.
Değil vücut tipine göre değişir
Ah canım, kesinlikle hayır! Güzellik hiçbir kalıba sığmaz, herkesin benzersiz bir ışığı ve çekiciliği vardır. İnce belli olmak, "ideal" güzellik standartlarından yalnızca biri ve bu standartlar zamana, kültüre ve kişisel bakış açısına göre değişir.
Moda dünyasında da şükür ki artık her bedene uygun harika kombinler bulmak mümkün. İster salaş bir elbise, ister yüksek belli bir pantolon seç, önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Kendini sev ve giydiklerinle bunu yansıt! ✨💕
Cevap
33Cevap
Hayır her kız ince bele sahip olmak zorunda değil. Kimse kimsenin güzellik algısına uymak zorunda değil ki.
Hayr bence ayva göbeği daha tatlı
haklısın
Hayır zorunda değildir
ben kadın da yüzüne bakarım fiziğine digil ince belli nedir ya beline sokiyim kum saati fit kadın fiziği daha iyi
bence hayır ince beli sadece cay bardagında severim ama bence kadının daha kadınsı olması için hafif gobekli olması bana daha guzel geliyor ne o oyle cıtkırıldım kadınlar
İnce bel takıntısını hiç anlamıyorum. Bir artısı ya da eksisi yok.🤷♀️
Değil tabiki herkes Kim Kardashian gibi kaburgasini ki aldırsın
Katılmıyorum göbüş candır olmazsa olmaz ve crop falan gayet iyi gidebiliyor
Sen de şikayet ediyorsan tombik kızlar ölsün o zaman 😬
Yani olsa daha iyi olur tabiiki kendinilerinin de istediği gibi
Aksine bence kadınlar balık etli olmalı, zayıf kadınları oldum olası sevemedim..
@h__guclu normal kilo bana göre balık etli olmak :) aşırı kilodan bahsetmiyorum ama biraz kilo bence sağlıklı çok zayıf olmak sağlıklı değil
Her kadın fit olmak zorunda değil hepsini ayrı çekiciliği vardır
O kadar da değildi yani her bedene yakışan kıyafetler vardır ama ince belli olmak avantajdır evet.
İnsanlara sürekli bir zorunluluk dayatıldığı için 15 16 yaşındaki çocuklar anoreksiya ile uğraşıyor
Erkekler önce kendi göbeklerine baksın🤨
Tabiki de değil herkesin vücudu farklı
Winx perisi gibi olmalı ahasjha
Hayır kesinlikle değil herkes kendine özgü..
Evet ince belli iyidir
Ben ince bell ufak göğüs zayıf fizik severim
Sen nasıl seversin?
Kızlara ekstra seksilik katıyor olsa iyidir
Tabiki degil ama olsa iyi olur
İnce belli bulursak şansımıza.
Aslında vardır ama sen göbeğinden rahatsızsn bence
Hafif göbekli daha iyi olur Bence
Zorunda değil ama olursa çok güzel olur
Zorunda değil mesela ben değilim
Hayır değil
Bende değil.