Kadınlarda ince bel neden bu kadar önemli ince belli bardak misali.. İkinci kadın ince belli olmadığı halde çok çok güzel.. İnce bir bele sahip olmak için yapılması gereken hareketler nelerdir? #Mademoiselle88♥️
İnce bel kadında önemli mi evet önemli giyim kuşam konusunda sıkıntı çekmez güzellik ve seksiliği konusunda da sıkıntısı olmaz ve ayrıca özgüven ve doğal olmayı da sağladığı için kadınının nimeti gibi birşey. İnce bel için bir kere yediğinize dikkat edeceksiniz yani karbonhidratlı yiyecekler yemeyeceksiniz , unlu mamülleri tüketmeyecek, asitli içecekler içmeyeceksiniz, bol bol su içeceksiniz yürüyeceksiniz ve mekik çekerken kalçanın dik ve Yuvarlak olması lazım onun için de Squat hareketleri yapacaksınız
Modern hayati kadını metalastirmasinin buyuk bir örneği. Bir kadının bunu dile getirmesi ise ayrıca üzücü. Ozgur olun yahu illa birinin gozune hitap etmek zorunda degilsiniz. Birey olaeak varolun. Kadinlar sokulmak istedikleri bu kaliba karsi cikmali. Istediginiz gibi olun yahu. Sizi belinizle bacaginizla memenizle cekici bulan insan gercsk sizi asla göremez. Buna ortam hazirlayan sa dolayli olarak yine sizsiniz.
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Açıklama için sağol burayı bu kadar ciddiye almak zorunda değilsin eğleniyorum şurda sanada tavsiye ederim..
Aynen ben eskiden belimde sorun var zanediyordum hani fazla bel oyuntusu ya da kavisi mi demeliyim vardı taki bir arkadaşım ne kadar ince belin var diyene kadar neden böyle diye sorguluyordum demek ki yapısal genetikmiş hep öyle çünkü..😅
güzel bayan takıntılı olma. sen inceykende güzelsin hamile ikende kilolu olurkende yüzü buruşburuşkende.. biz seni herhalinle sevdik. sevgi bir anda değişmez birkez olur asla seni terketmez..
Çayı ince belli bardakta içtiğin zaman bardağın ince belli olmasından dolayı dibindeki çay daha geç soğuyor. O sayede çayın tamamını sıcak içebiliyorsun. İşte ince bel o yüzden çok önemlidir :D
2. fotodaki berbat ama 1. ftodaki varya sabaha kadar yatakta yılandır yemin ediyorum bak :D çogu kızda şu an söylediğime katılıyodur kız halinizle bile katılyosunuz siz düşün gerisini :D
En İyi Cevaplar