AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
158Cevap
Vücudun sağlıklı bir yerine operasyon yapmak kadar gereksiz ve riskli bir şey olamaz...
Kesinlikle yapma !!!
Sevgilin saçmalamış.
Sen kendi vücudundan memnunsan kesinlikle yaptırma erkek arkadaşın büyük göğüs seviyorsa gitsin başkasına. Bence derhal ayrıl ondan.
Kimse için bedenini değiştirmeye değmez. Sırf birilerinin keyfi için bıçak altına yatmak aptallıktan başka bir şey değil..
Yeminle değmez.. Kim için? ne sevgilisi? iki gün sonra hevesini ondan alıp bir başkasına merakla bakan sevgili için mi? sonra dersin ki>değmez miş<<
İşte o zaman sana GEÇMİŞ OLSUN
Sen de isteseydin sevgilin jest yapmış olurdu memnun olurdun. Halinden memnunsan yaptırmak istemiyorum diyebilirsin.
iki gün sonra tekmeyi vuracak kıza da para verip bunu yaptırmak neyin beyinsizliği acaba ben onu merak ettim
Bu ne saçmalık djdjdj Böyle biseye para vercegine Çinden s. KS robotu alsın bari ne için kullancaginj biliyoruz
Değmez, çünkü sevgilinin ömür boyu yanında olacağının teminatı yok. Ne yapıyorsan kendin için yap, yoksa ilerde çok pişman olacaksın
ayrıldıktan sonra ücretini senden geri isterse? bissürü sebep var, bı erkek için ameliyat olmana gerek yok saçmalama
Ultra aptalca.
Ayrıldın diyelim yeni sevgilim ufak seviyorum diyince ne olacak.
Yaz boz tahtası mı bu?
Cok iyi sevgilin var yaptir yarın bırakınca hazır olmuş olur sevgiline göre değil kendini beğeniyorsan birak dokunma
Bir erkek için şeklinde düşünme nasıl durur bana zararı olur mu şeklinde düşün aşktan öte sağlık sözkonusu. Bence karşılasa da bozma doğal halini
Kaç yaşındasın ki daha?
Benim de memelerim küçük gibiydi, henüz çocuk yapmadım ama büyüdü bayağı evlenince. şu an eşim hayran
Hmm
Valla sevgilin icin bunu yapman evet tam anlamiyla aptalca olur
Yok daha neler , bişey derdim de terbiyem izin vermiyor
Yaptırma, belli ki sadece vücudunla ilgileniyor, seven bunu demez
Sevgilim böyle bir şey istese net rahatsız olurdum ama madem ücretini karşılıyor yaptır sende istiyorsan ayrılsan da implantları sökecek hali yok her türlü kârdasın 🙈
Eşim için desen anlarımda sevgilim ne ya. Seni olduğun gibi kabul etmeli. Sen memnunsan yaptırma.
Boş ver. Sen memnunsan olma. Kimse için bıçak altına yatmaya değmez.
değmez kimse için kendini değiştirmemelisin seni seven olduğun gibi sevsin memelerin için değil
Biri için yapma erkek bu yarın çeler gider kalırsın pişmanlığınla
Ben olsam "Git, öyle bir sevgili bul o zaman. Benden git." derdim. 😂
ay hayır ya olur mu öyle şey yapma kimse için değişme daima kendil ol değmez yani
yapmak istiyorsan kendin için yap bir başkası istiyor diye yapma
tabii ki saçma sen vücudunu seviyorsan başkalarına ne
Erkek için yaptırmak tabi ki aptalca ben de yaptırdım ama kendim için. Doğal mememiz kadar yumuşak olmuyor bi sertlik var kendi memelerimi özlüyorum bazen ama implantta çok güzel görünüyor
Bende yaptıran bir kadında nasıl duruyor çok merak ediyorum
vücuduna orantılı yapılmışsa güzel duruyor
Sende ki nasıl duruyor. Valla sapıkça sormuyorum merak ediyorum. Korkar olduk bu site sayesinde
Ne yapıyorsan Kendin için Yap, Başkası istiyor diye değil..
Kimse için kendinden taviz verme seni seven olduğun gibi sevsin...
evt aptalca olur kimse için kendini değiştirmek zorunda diyilsin özellikle de fiziki olarak
Hayır little tits severim. P. opoya dikkat. Onun küçük olmaması önemli. Rofl
vücudun senini değil mi yaptır bence alt tarafı sevgilin
yahu ayrılsan bile ne olacak. böyle fırsat kaçarmı.. onun için değil madem küçük kendin için yaptır işte ne güzel.
Bence başkasını değil kendini mutlu etmelisin seni olduğun gibi sevmiyor ise yapmamalısın
ya şunlara prim vermeyın sonra kendilerini bir b k sanıyorlar
o kadar önemli bir soru ki 185 kişi yorum yapmış sdasadsad
Ve sende bu yorum yapan kişinin içindesin 😅
@galaksilibiesma
ben tepki göstermek için yapdım saddsasda
Sonuca bakmak gerekiyor 😄
@galaksilibiesma
niyete bakmak lazım
@galaksilibiesma
aynı cevapları 14614616 defa vermek icin toplanmışlar saddas
Kesinlikle öyle trol bi soru işte
Kendin için yaptır başkası için değil, başkalarının hayatınız üstünde söz hakkı olmaması lazım.
Kendin istiyorsan yaptır çünkü parası bedavaa 🤠 bence yaptırmalısın..
Sizin vücudunuz sizin kararınız bana saygı duymak düşer. 😊
Deymez. Sakın böyle bir şey yapma sonra çok pişman olursun.
Başkası için kendi vücudunda değişiklik yaptırman doğru değil.
Kurcalatma memenı doğmamıs cocugunun hakkına girme
Parayı neden o veriyor, enayi mi? Ben olsam asla 1 kuruş para vermezdim.
Sen bu halinden memnunsan kimsenin boyle birsey yapmaya hakkı yok
Yaaa boş ver sen onu yapma doğal her zaman iyidir
Başkası için vücudunu değiştirmek Tabii ki mantıklı değil
Çok sacma yani onunla evleneceğin bile belli değil meçhul ayrıca onun için böyle. Bişeyi yapman doğru olmadığı gibi ona siz evlenmeden böyle Bişeyi göstermen de ileri gitmeniz hiç doğru değil
Tmda canim kucuk daha iyi sonra buyuk olunca sarkacak nasilsa
Kız buldun parayı verecek yaptır delimisin 😅
Değmez. Evet aptalca olur.
İleride ayrılma durumunuz var Hiç değmez. Seni olduğu gibi sevmiyor diye niçin onun için kendini değiştiriyorsun
Seni olduğun gibi..
bence çok saçma olur. bıçak altına yatmana gerek yok
Sevgili dediğin gelip geçici bir heves gelip geçici bir şey uğruna değer mi?
Doktorlar da tavsiye ediyor
kankaaa şimdi ne kadar küçük olduğuna bağlı ideal bir göğüs en az avucu doldurmalı genel olarak bu kadar bile değilse yaptırman hem senin öz güvenini tatmin eder hem de erkek arkadaşının alacağı hazzı artırır mantıklı olur
dm den resmini gönderde yorumluyum senin için
Kendi bedeninle ilgili bir kararı herhangi bir insanın beğenisi için vermen çok yanlış bir düşünce bence. Sen mevcut halinle mutluysan asla böyle bir hata yapmamalısın. Ameliyat olmak gibi ciddi bir konuda karar yalnızca sana ait olmalı.
Ahiretini sonsuz hayatını sonlu herhangi bir şey için yakmaya değer mi
Kendin istiyorsan yap sonuçta parayı o verecek ama yaptırdığın belli olacak yani şiş ve dik durmasından
Benimki de küçük ve ben çok rahatsız oluyorum ailevi olarak imkanım yok buna ama ileride mutlaka yaptiricam bence sen de dozunda yaptir
hickimse icin birsey yaptirmaya degmez. sen kendinden boyle memnun musun? O zaman gerisini boş ver. bir insanin Sevdiginden beklentileri olmasi ne kadar sacma. Insan sevdigini her haliyle begenir..
sen kendin böyle bir değişiklik istemiyorsan değmez. bir başkası istedi diye vücudunda yapmak istemediğin değişimler yapmamalısın bence.
yarın öbürgün jennifer lopez poposu isterse onuda mı yaptıracaksın?
Bende yapdirdim ama sevgilim icin değil kendim memnun olmadigim icin.
Cok sacma bence seni boyle beyendi sevdi.
April bence