+1 yılErkek arkadaşın için meme implantı yaptırmaya değmez. Bunun nedeni, bir başkasını memnun etmek için vücudunu değiştirmenin gerekli olmamasıdır. Allah seni olduğun gibi yaratmıştır ve buna razı olmalısın. Ek olarak meme implantları, enfeksiyon, kapsüler kontraktür ve implant yırtılması gibi birtakım riskleri de beraberinde getirir.
Erkek arkadaşın senden vücuduna adının dövmesini yaptırmanı istemesi gibi. Bunu yapmak gerekli değildir ve kalıcı olduğu ve içerdiği riskler olduğu için bunu yapmak aptalca olur.
Allah (a. c.) şunu diyor:
“Şeytan: Onları mutlaka doğru yoldan saptıracağım. Onları boş ümitler ve yalan sevdâlarla oyalayacağım. Onlara emredeceğim, hayvanların kulaklarını yaracaklar. Yine onlara emredeceğim de Allah’ın yarattığı şekli değiştirecekler.” O halde kim Allah’ı bırakıp şeytanı dost edinirse, elbette o, açıktan açığa büyük bir zarara uğramış olur.
Yani bir beşeri memnun etmektense Alemlerin rabbi olan Allah'ı memnun et. Biraz mantıklı düşün;
Daha sonra ayrılacak olsan, pahalı ve çıkarılması zor olabilen implantlara takılıp kalırsın. Ek olarak, herhangi bir ameliyatla ilişkili riskler vardır, bu nedenle sadece erkek arkadaşını memnun etmek için bir prosedüre girmeye değmez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirincisi sevgilin buna deger mi?
Ikincisi bir erkek boyle bir teklifle gelse net ayrılırdim. Bende o zaman senin kucuk s*kini büyütelim parasini ben öderim derdim.
kendinin zevki icin bir seyleri değiştirmeyi dogru bulmuyorum. Bu bir sac bile olabilir. Bir erkek arkadasta bana sana sarisinlik yakışır deyip duruyordu ama ben doğal kendi renginden gayet memnundum. Madem sarisin istiyorsun beni sarisin yapmak yerine git sarı sacli biriyle ol, niye beni degistirmeye calisiyorsun? Seninki de madem buyuk istiyor, elindekiyle yetinmeyi bilmiyor, elindekini nimete sukretmiyor s*ktirsin gitsin istedigi gibi birini bulsun o zaman. Yerinde olsam bir erkek icin bicak altina yatmazdım. Sizi oldugunuz gibi kabul eden ve seven birileriyle olun. Herkesin cok isteği var, cok kriteri var. Bu kriteleri olmaya çalışırsak kendi benligimizi, asil olanımızı unuturuz. Hepsi olamayız, herkeste benim senin istedigin gibi biri olamaz. Nereye kadar olacak boyle? Bugun bunu istese kimbilir yarin ne ister? Sen, sen olabilecek misin ondan sonra? Ve sınırınızı da çizin ve karsi tarafa belli edin bunu. Siz sınır koymazsanız ihlal eden cok olur. Benim kiz arkadaslarim falan daha birkac buluşmada cinsellige yanasiyorlar diyor. Yine birkac tanesi erkeklerin bu anal sevdasi nedir ya hep istiyorlar diyor. Benim görüştüğüm erkeklerin hicbiri tanistigimiz ilk zamanlarda cinsellige girmedi. Demek ki bunun sinyallerini verebiliyorum. Anal isteyen bir tane erkekle tanismadim. Demek ki bu sınırımı da cizebiliyorum ki karsi taraf istemeye dahi tenezzul edemiyor. Sen ise orani burani yaptir diyebilecek kadar vasat biriyle beraber oldugun gibi sınırlarini cizemedigin icin de bunu sana rahatlikla dile getirebilen biri. Sen istiyorsan lafim yok ama detayda yazdigin gibi bir erkek ugruna da zerre degmez. Kizlar olarak sinirlarinizi cizin ve koruyun yoksa delip geçen cok olur. Isin sonunda da bir bakmissiniz o iliskide kendinizden en cok ödün veren siz olmussunuz. Iliskiler denge uzerine kuruludur. Bu dengeyi ve sınırı saglayamazsaniz üzülen siz olursunuz. Sen memnunsan, bedenini seviyorsan baskasina laf düşmez. Lafta ettirme.
41 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani hayatınızdaki insan size bumu teklif bile edememeli.. Bir insanı kusurlarıyla seviyorsanız zaten hayatınızda tutarsanız.. Size potansiyel seks aracı gözüyle bakan biri için bunu yapmak nedir ya.. Yarın bir gün başka biri de şunu bunu yaptır dese ona da mı tamam diyeceksiniz.. Bence kendinizi değil düşünce yapınızı değiştirin.. Keyifli günler..
00 Yorumla
+1 yılGörünüş hoş ve çekici birisin bu yüzden seninle birlikte demek ki. Seven kusur bulmaz, eşim için desen olurdu bir nevi ama sevgili için bıçak altina yatmaya değmez. Üstelik dediğim gibi kusur bulması, ve direkt memeye yönelmesi bu ilişkinin sağlam olmadığını gösteriyor...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
158Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu nasl sevgili iliskisi ya
Sevgilin önce zihniyetini ameliyat ettirmeli bence sonra sıra sana gelmeli111 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKimse için değil kendin istiyorsan yaptır
22 Yorumla- +1 yıl
@Cielos olamaz, sevgilisinin düşüncesi değil kendi düşüncesi önemli
- Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.
u +1 yılİstersen olabilir ama sevgilin için değil kendin istiyorsan
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEğer bu soru trol değilse gerçekten akıl nimetlerinden faydalanamamişsin 👍 birincisi sevgilin seni olduğun gibi beğenmemiş ve sadece bu bile başlı başına terk etme sebebi iken birde seni cinsel obje olarak görüyorum mesajı vermiş. Ameliyat esnasında bir sorun olsa ve masada kalsan ne olacak?
64 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Bir erkek bile derken küçültme anlamında demedim. Zaten küçültme anlamında desem yorumuna destek olmazdım. Yani erkekler genelde dediğin gibi bizleri cinsel obje olarak gördüğünü belli ettikleri için bir erkeğin böyle mantıklı konuşup bizi savunduğunu görmek hoşuma gitti. Ama burdaki hemcinsim bunu anlamayıp hala kendi değerini düşürmeyi düşünüyor ona üzülüyorum...
- +1 yıl
+1 yılSeni beğenen öyle beğensin. Kimse için değişme kesinlikle. Seviyorsa zaten buna saygı duyar ki yarın öbür gün ayrılmayacağınızıj bir garantisi yok. Bu sebeple pişman olacağın şeyler yapma bence.
1114 Yorumla- +1 yıl
Para para derken neden herkesi aynı kefeye koyuyorsun ki? Ayrıca biz yurt dışındamıyız ki bunlarla ünlü olsun. Çevrede o şekilde birsürü kadın geziyor ki büyük göğüs sağlık açısından da iyi değil.
- +1 yıl
Hiçbir şeyi yanlış anlamamış ki bu kız?
- +1 yıl
Sen yanlış mı anlattin
- +1 yıl
Hı tamam
- +1 yıl
Köşeyi döner demek o anlama geliyor yanlız. İnsanlara bu şekilde değişime dayatarak şurana estetik yap buran daha büyük olsun diyerek kendilerini beğenmemesini sağlayıp psikolojik baskı yapıyorsunuz. Sonrada gelip doğal kadin istiyorsunuz neyin çelişkisi😃
- +1 yıl
Katiliyorum
- +1 yıl
Coraline you just bla bla lütfen shut the f*ck up!
- +1 yıl
you are straitly make a manipulasion to people İ think you feel smart yourself sorry but its Just a patholojic
- +1 yıl
Hahahah yorum çok saçma her kadın seksi görünmek ister :) ve bence yapsın hiç pişman olmas
- +1 yıl
Güzellik & Bakım konusunda 456 cevap paylaştı. ben yerinde olsam su soruyu sorarım. ben istiyormuyum. sevgilim yokmus gibi ama. eger istiyorsam ve beleş bi finansörüm varsa fırsatı kullanırım. her kız büyük meme ister. eğer ki ciddi ise sevgilin sende istersen yapıstır gec bence:D ama tabi ayrılcaksınız yüksek ihtimal. evlenmeyeceksiniz. bilmiyorum tabi terside olabilir. ama her 2 ihtimallede ben bencil davranırdım. kendi acımdan bakardım. benım kararım onu mutlu ederse duble duble olurdu ama cabalamazdım bunun için. ve 2. olarak da bu aşağılayıcı tabi. ama sen bu düşüncede değilsin belliki. nafaka da asagılayıcı. ama kimi bayan dert etmiyor. bence dogalı bozmamak en iyisi. ha yasın olur 35 40 artık yamulur vucudun estetiklenirsin. gencecik kızsın muhtemelen. o yüzden oynatmamak en iyisi. allahın yarattıgı gibi olmuyo hiçbir şey.
00 YorumlaKesinlikle olmayın.
Yani bu yaşta sadece kişiden kişiye değişen bir güzellik algısı nedeniyle kendinizi bıçak altına sokmanıza hiç gerek yok..
bence sizi olduğunuz gibi kabul etmediği için, sizi bir şekilde değiştirmek istediği için beraberliğinize devam etmeniz bile kendinize yapmış olduğunuz bir saygısızlık..10 Yorumla
+1 yılestetik ameliyatı olmak istiyorsan ki bu sadece senin tercihin ve istediğin ve rızanla olmalı başka insanları hoş tutmak için böyle ciddi kararlar alınmaz. şu erkek milletini mutlu edicem diye girmediğiniz şekil kalmadı öz saygınız olsun biraz. erkeklere gelirsek önce maymundan evrilmiş kıllarını temizlemeyi öğrensinler, parfüm kullanmayı, diş fırçalamayı, yüz yıkamayı falan meselaa?
18 Yorumla- +1 yıl
Alkışlıyorum ayenn öyle
- +1 yıl
@Killmypainn Boşuna duyar kasmayın. Adamın da uzun boyu parası karizması vardır. Kadın seninle değil, onunla sevgili olmayı kabul etmiştir.
Erkeğin güzel kadın istemesi de normaldir.
Sizin mantığınız şu "kadınlar her şeyi istesin. Uzun boy zengin koca istesin. Erkek hiçbir şey istemesin." Yok öyle bir Dünya
Kylie Jenner gibi kadınlar kendi parasıyla olurken parasını da vermiş yine ağlıyorsunuz - +1 yıl
- +1 yıl
@GHO5T ne duyarı ya bi öğrenmişsiniz duyar kasma duyar kasma nedir bu duyarlı insanlara nefretiniz ayrıca kasılacak bir durum yok tamamen özgür ifademi kullandım kimseye yandaş veya karşı görüşlü değilim size saçma gelen şeyler banada saçma gelebilir bunu yorumumda belirtirim bu kadar dert edinmeyin bu yaşta sağlığa zarar
- +1 yıl
@GHO5T hiç kimse hele ki bi kadına karşı böyle davranamaz erkek arkadaşı diye kendisini ne görüyor arkadaş bu nasıl bi cüret aklım almıyor Allah herkese bir güzellik vermiş hem kıymetini bilmiyorlar o şekilde kendilerini kabul etmiyorlar hem de bi başkası icin kendilerini değiştirmeye kalkıyorlar yarın bir gün seni kullanır bir köşeye atar bu herif bu kadar kolay lokmasınız cünkü sana da cidden acıyorum yani yorum yapan erkek arkadaşa bu yazdıklarımı üzerine alınabilirsin hiç kimse bir erkek icin böyle şeyler yapmak zorunda değil beğenmiyorsa tak sepeti koluna herkes kendi yoluna arkadaşım bu kadar basit yukardaki bayan arkadaşla da nasıl konuşman gerektiğini öğrenememen de senin ayrıca sorunun yazık kafana
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılSeni seviyorsan zaten olduğun gibi sever onun istdiği kişi olarak değil hiç bir erkek değmez böyle durumlara oyun oynattırma kendinle demekki seni sadece vücudun için seviyor bu çok belli gerçekten ve kalbten seven bir insan böyle bir şey istemez seni olduğun gibi sever ve kabul eder.
10 Yorumla
+1 yılYa onur kırıcı bir kere. Erkek arkadaşınız size mükemmel olduğunuzu her şeyinizi sevdiğini söylemiyorsa ondan olmaz. O ne a. mk gidip elma armut seçer gibi kadın alsın orasını burasını yaptırsın kendine o zaman. Bir de sen sanıyor musun ki memeni yaptırınca bitecek
12 Yorumla- +1 yıl
Hiç kimse için değişmeye değmez. Kaldı ki o seni bu şekilde değersiz hissettirmekten hiç mi çekinmiyor. Çok yazık. Parasını verirmiş de ameliyat olmanı istiyormuş. Bence bu hiç hoş bir şey değil. Seni olduğun gibi kabullenemiyorsa bu ilişkinin içinde olmamalı. Bence.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 501 cevap paylaştı. Meme implantını tam olarak bilmiyorum. Ama bence insan vücuduna sağlık gerekçesi gibi zorunluluk yok iken müdahale edilmesi doğru değil. O yüzden değmez. Her şeyin organik OKS’nı doğal olanı güzel. Bırakın kendisi Zana’n içerisinde gelişsin. Sen sadece kremini losyonunu bakımını masajını doğru şekilde yap yeter. Sağlıklı günler efendim. 😎🌸
00 Yorumlasadece onun isteği üzerine mi olmak istiyorsun sende istiyorsan ol , ayrılırsan ne olacak 25-30-45 yıllık evlilikler bitebiliyor, hiçbir şeyin garantisi yok. Seni mutlu edecek bir şeyse ol , birde onları yeniletmek gerekiyor, bunu ileride karşılayacak mısın? ünlüler yeniletiyor falan.
00 YorumlaKendin gibi ol sen nasıl mutlu oluyorsan öyle ol bu ameliyati olmak seni mutlu edecekse ol etmeyecekse olma buna sen karar ver o bu şu istiyor güzel olcak diye değil bu neden bizim buna biz karar vermeliyiz. Herkesin dediğine bakma özgür iradeni kullan. Başkaları için neden yasiyalim ki
00 YorumlaEğer göğüslerinin küçüklüğünden rahatsızsan yaptırman mantıklı olurdu ama sadece karşındaki insanı mutlu etmek için bir ameliyat sorumluluğu altına girmene gerek yok bence. O senin sevgilin, seni öyle de böyle de sevmeli bence çünkü ileride ne olacağını bilemezsin
00 YorumlaGerek yok, sen biraz para ver kalkık dötünü indirsin. Bu ne özgüven ya. Eşin değil, aşkın değil, sevgilin yani, belki bugün var yarın yok. Yok hani senin de zaten istediğin bişi olsa değerlendirirsin. Kendi istemediğin bir şeyi sırf o istiyor diye yapmak hele böyle ciddi bişeyi, ameliyatı mantıklı değil, yarın da başka bişi istese ne olacak
00 Yorumla
+1 yılBenim ex estetik olmamı istiyordu bende olmadım olmam da sonuçta banane.
Bir de dogalliktan bahsederler dikkat et sakin yaptırma 2 gün sonra sıkılır başkasına gider gözü doymaz bunların. En iyisi ayrıl daha makul210 Yorumla- +1 yıl
Burnum doğuştan değil sonradan kazayla eğri kalmis onun için saçma sebebti kısaca olduğum gibi beğenmemişti neyse gitti ve bitti onun üzerine çok sev oldu
- +1 yıl
Aslında sonradan farkettim bir kaza sonucu olduğunu çünkü bebeklik fotoğrafımda yok küçüklüğü fotolarımda da yok
- +1 yıl
Istemiyordum başka şeyler var halletmem gerekn önce bir düzen lazım ki yerli yerinde olsun
- +1 yıl
Is ya da evlilik işlemleri vs.
- +1 yıl
Olma bencede
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabiki aptalca bi erkek için göğüslere girisirsen bi sonraki bıçak altın ne olur acep 😂
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin bu siteden biri mi?
Birde sizin için seks çok önemliyse yaptırın ama ayrılık durumunda ücretini isterse sıkıntı olur herşeyi konuşup ona göre karar verin ama benim görüşüm bunu sizde istiyorsanız yaptirmanizda böylece kendinizi daha iyi hissedersiniz örneğin ben de burunumu yaptırmak isterim
00 Yorumlabence sen seviyorsan değmez fiziksel özelliklerin ile beğensin seni küçük seven büyük seven ne diye kendinle oynuyorsun. sen ona git burnunu yaptır kas yap çeneni düzelt belini incelt kıçını büyüt demiyorsan saygı duymayı bilsin sana...
10 Yorumla
+1 yılBence yaptır ayrıldığınızda implantlar sende kalacak iki türlü de kardasın ben yaptırdım ama benimkini kendim ödedim o koydu ne güzel bedavaya yaptıracaksın bak 90B oldu benimki
27 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyorsunuz ayrıldığında sonradan parasını istemiyeciğini?
- +1 yıl
Vermeseymiş kimse zorlamıyor ki vermesi için mahkemeye mi başvuracak benim isteğim ile yaptırdı ama ayrıldık parasını istiyorum mu dicek
- +1 yıl
Valla isteyen erkekler var
- +1 yıl
Bi b0k alamazlar gönlünüz rahat olsun
- +1 yıl
Ta kendisiyim gözlerim de gayet olanı görüyor
+1 yılHayatımda duyduğum en saçma şeylerden biri. Seni olduğun gibi beğenmeyen, beğendiği şekle sokmaya çalışan biri için mi bu çaba? Yarın bir gün seni büyük memeli bir kadınla aldatır.
20 YorumlaAllahım ya iş güç bitti bir meme implantı kaldı defolsun gitsin beğenmiyorsa daha büyük daha iri göğüslü biriyle beraber olsun bir de parasını da ödeyecekmiş sana kendisi yatıyor bıçak altına. Parası çoksa kendi uzuvlarını büyüttürsün
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılHer sevgilin “parasıyla değil mi kardeşim” mantığıyla ödemeyi yapacak ve sen seni yapan özelliklerinden teker teker vazgeçeceksin, memnun olmana rağmen öyle mi? Bukadar mı kolaylaştı özünden vazgeçmek?
00 Yorumla
+1 yılSevgiliniz birgün hayatınızdan çekilir gider, hiç bir şey baki deyil, kimse için şeklinizden ödün vermeyin sizi seven olduğunuz gibi sevsin. Sizde sevgilinizden kas, bıyık, sakal gibi ya da burun ameliyatı gibi isteklerde bulunun kabul ede bilecekmi
00 YorumlaAptalca ahmakça canım olur. Kendini nasıl bu kadar değersiz duruma düşürebilirsin. Hiç öz saygın yok mu. Dengesiz birinin büyük meme sevgisi için bu kadar küçülmeye değer mi. Yarın öyle bir pişman olacaksın ki...
00 Yorumla
+1 yılHiç gereği yok ileride hayatında olup olmayacağı belli bile olmayan birisi için vücut bütünlüğünü bozmanın. Karşısındaki insanı olduğu gibi kabullenmesini öğrensin, o daha mantıklı ve kolay bi fedakarlık
00 Yorumla
+1 yılEğer sen kendin için istiyorsan yaptır derim. Ayrılma konusu sorun değil. Ben de yaptırmam istiyordum ve sana benzer teklif geldi yaptırdım.
O yaptıran adam gitti ama göğüslerim bana kaldı çok seviyorum yeni hallerini iyi ki yaptırmışım.00 YorumlaBaşkaları için değişme bu gün oranı beğenmeyip degistirmeni isteyen kişi yarın seni değiştirmek isteyecek sen bu halinle değerlisin kendini değiştirerek daha fazla beğenilebilirsin ama özünden vaz geçmiş olursun
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 757 cevap paylaştı. Siz istiyorsanız bunu yapın biri mutlu olsun diye değil. Sizin bedeninize yapılacak bir müdehale bu sonuçta
31 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikler
Kocan bile olmayan birinin sirf senin dis gorunusundeki gogusun için degistiemesine izin mi vericeksin. Klişe olcak ama seni sen oldugun icin kabul etmiyosa hak ettigin değeri veren bi adam bul
10 YorumlaAfedersiniz ama s*lak mısınız? Sırf sevgiliniz tatmin olucak diye sırf o mutlu olucak diye onun kuklası mi olucaksin ki sevgilin eşin bile yani?
10 Yorumla
+1 yılElbetteki yaptırmamalısın. Meme istiyorsa cins inek alsın kendine. Mutlu etmek istiyorum da ne ya? Mutlu etmek hoşteng inek gibi gezmek mi? Bas tekmeyi gitsin ya erkek mi yok?
10 Yorumla
+1 yılSevgilin için yaptırırsan ve ücretini o karşılarsa minnet altında hissedeceksin belki gozardi edemeyecegin şeylere katlanmak zorunda kalacaksın kocan olmadığı için bu tür maddi şeyleri kabul etme
10 YorumlaArkadasım bu tiplere en iyi olucak ders versin parasını yaptır güzelce sonra sende onun bir kusurunu bul ayrıl 👍🏻😂 memede sende kalmıs olur oda ortada bı tip hadsizlere acımayacaksın kendine değer ver sev say sen istemedikten sonra kimsenin senin bedenine karışmaya hakkı yok dediğimi yap istiyorsan yaptır sonra sende onda kusur bul ayna olucaksın insana insan nasılsa karsındaki sende ona ayna olucaksın aynalama yöntemi
13 Yorumla- +1 yıl
Ee adamdan ayrılsa parasını istemiyeciğinin garantisi var mı?
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa yoo memesini bahane ederek ayrılmıyorki normal hersey güzelken kusur bulucak ya da kavga edecek bu tiplere acıyan acınır hale düser 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Keşke her şey senin sandığın kadar basit olsa her erkek milleti sandığın gibi canım değil maalesef 😐
Sevgilin seni memen için mi seviyor :D çok komik buradaki kızlar.
40 Yorumla
+1 yılAy sende hiç mi akıl yok sırf sevgilin istedi diye ameliyat mı olacaksın. Sana kulaklarını kes dese sen gene yaparsın Allah akıl fikir versin
20 Yorumla
+1 yılNasıl ya saçmalama bir erkek uğruna kendi bedenini neden değiştiriyorsun ileride belki senden ayrılacak
20 YorumlaBence para harcatma çünkü yarın birgün belki ayrılcaksınız benim bi sevgilimle havuza gitmiştik havuz ücretini ısrar ederek o ödedi bende bişey diyemedim çok ısrar ettim anlamadı sonra ayrıldık işten kovulmuş bana dedi ki bu zamana kadar beni param için kullandın ve bana paramı geri ver ödiceksin dedi bende ödedim parasını s*kiyim onun yaptırmak istiyosan kendi paranla yaptır kimseye güvenme
00 Yorumla
+1 yılEşin değil bu be! Sevgilin yahu sevgilin. Bugün onun için büyütsem diye düşünüp bıçak altına yatmaya karar verdiğin memelerinin implantı patlayıp tekrar küçülünce dikkat et, yolda bırakmasın seni.
00 Yorumla
+1 yılBir erkek için değerli sözün yanlis. Kocan olsa onunla ömürlük evet dediğin için belki değer tabi. Ama sevgili bugün var yarin yok. Yapmayı sende istemiyorsun yapma.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBedeninize göre size şekil vermek isteyen biri ileride daha farklı ameliyatlar olmanızıda isteyebilir. Aklı ve sevgisi bedene odaklı biri için bunu yapmanızı tavsiye etmem.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 586 cevap paylaştı. Sevgilin zevk alacak diye yapma kendin istiyorsan yap belki ayrılcaksın öbürü beğenmeyecek bu sefer paran bolsa verde araba alalım gezdiririz senide.😊
00 YorumlaYaptırdıktan sonra da hem görüntüsü hem de kıvamı doğal olmadığı için beğenmeyecek. Hiç gereği yok. Mal bu işine gelirse de çekil kenara.
Bence...
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevgilin seninle ciddi düşünüyorsa, bunu başkasında değil sende görmek istemesi açısından güzel bence. Ilerde ayrılırsan da korkma, herkes iri göğüs sever.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKocam için desen biraz anlarım ama sevgilin için çok aptalca olur. Ha sen zaten istiyorsan fırsatı değerlendir o ayrı mesele. Hatta lazer epilasyon da yaptır madem de.
00 Yorumla
+1 yılAynen tam aptallık olur başkasını mutlu etmek için neden istemediğin ameliyatı olucaksın? Dediğin gibi ayrılmicağının garantisi mi var, sonra çıkarttırıcak mısın implantları
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılBence hiç gerek yok çünkü boşu boşuna ameliyat oluyorsunuz sonuçta. Sizi böyle sevmesi gerekir eğer tıbbi ölçüde yani sağlık bozucu bir durum yoksa.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılkarsılıyorsa arizona kertenkelesi implant yaptır , senın burnunda çirkindir burunda yaptır , bide dövme yaptır üstüne.
ayrılsada bunlar sana kalacak , icra koyduracak değil ya.
00 Yorumla Daha Sonra Ayrılacağın Bir Erkekten Neden Kendini Böyle Şeyler Yapıyorsunki Kimse İçin Kendini Başkalarına Beğendirmeye Değmez Bu Halinle Beğeniyorsa Seni Beğeniyordur 👍😉
00 YorumlaAptal olma sen vitrin mankenimisin isteyen düzenlesin seni, sen insansın nasıl mutluysan öyle kalsın, vücut senin başkalarına ait değildir, hiç kimsenin elinde oyuncak olma...
00 YorumlaDeğmez ondan bu fikirden vazgeçebilirsin, ilerde ne gibi sıkıntılar olur bilinmez, olduğunuz gibi kabullenilmiyorsanız hiç bir şey için asla değmez
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimse için öyle yapmaya değmez seni seven her haliyle sevsin
16 Yorumla- +1 yıl
Kusuruma bakma aptasllıkttır o istiyor ne demek
- +1 yıl
Ee yaptıracak mısınız ya da yaptırmıyacak mısınız?
Soran+1 yılyaptırmıyorum
- +1 yıl
En doğru kararı verdiniz umarım hep mutlu olursunuz 🌼
Soran+1 yılteşekkür ederiz :)
- +1 yıl
Rica ederim 😊
+1 yıldemek ki o sadece vücudunu seviyor yapma gitsin büyük olanıyla olsun yaşlanınca da her yerin sarkık ameliyat ol der bu
10 YorumlaÇok gereksiz. Seni seven olduğun gibi sevmeli. Bu adam yarın bigün dudağın çok küçük botoks yaptır da der kesin
10 Yorumla
+1 yılOyuncak mısın ki orası güzel değil, burası güzel değil diye ayar çeksin sana.
21 Yorumla- +1 yıl
Oyuncaktan ziyade cahil demektir başkasını mutlu etmek için bıçak altına yatıyorsa
+1 yılSen sevgilinin pipisiini küçük bulduğunda oda ameliyat olacaksa o zaman düşünürsün
23 Yorumla- +1 yıl
haha bak bu tespit guzeldi cok guldn😭🤣🤣
- +1 yıl
@Keremcan2021 😂 🤣 aklın yolu bir
- +1 yıl
ronalda yaptirmis ya cok gulmistum pipisine
- Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence memelerin sevgilinden çok çok daha değerli, sakın elleyip minnakların Aerodinamiğini bozma
00 Yorumla
+1 yılAbi siz ne degisik insanlarsiniz ya kocan degil bisi degil sevgilin adi ustunde evlendikten sonra mutlu etceksen et hayret bisisiniz ya
00 Yorumla
+1 yılbir erkek için kendini değiştirme. o yarın bir gün seni bırakıp gitse istemediğin birisi olduğunu fark edersin. eğer kendin istiyorsan yaptır
00 Yorumla- Devamını Gör (231)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat