Görselliğin haricinde sağlık açısından duruş bozukluğuna baya zararı var. Çok sık yapılan bir ameliyat. Olan var mı

Görselliğin haricinde sağlık açısından duruş bozukluğuna baya zararı var. Çok sık yapılan bir ameliyat. Olan var mı
Fitness salonuna yazılıp, ağırlık çalışınca göğüs hem sertlesir, hem küçür, Hemde dikleşir. Şahsen çok kız gördüm spora başlayıp göğüsü küçülen. Meryem diye bir kız vardı, iş arkadaşımdí. 8 saat dibimde duruyordu, kocaman memeleri vardı, spor yapa yapa şimdi el kadar memesi var 😆😄 geçen söyleyecektim meryem senin memeler küçülmüş diyecektim de demedim 😅
😂yahu güldüm sabah sabah
Komik ama gerçek 😄 Göğüs antrenmanı yaparsın göğüsün küçülür buna eminim, dahada güzelleşir hatta. Ameliyat yapıp, izi kalıyor kötü oluyor hem sağlık içinde iyidir spor. Ayrıca göğüslerin diklestirir, ideal seviyeye getirir. Dene göreceksin. Halter ile göğüs pres yap, fly hareketleri yap, cable crossover yap, farkı gör.
Cevap
25Cevap
degmez estetik guzellik aldaticidir sahtekarliktir dogal olmak her zaman degerlidir onemlidir yas ilerledikce vucut eskir sarkar yapacak bir sey yok normal seyler bunlar estetik ameliyatla bir sey degismez sadece insan kendisini kandirir baskasini degil gereksiz ve bos
Büyük ve sarkıksa bence evet yapılmalı ama ne kadar büyük ne kadar sarkık? bunu bilmek gerek yani sarkık olup ameliyata gerek kalmaya da bilir
Kaldırma ol diklestir ama asla küçülttürme. Aman diyeyim.
Kalkınca küçülecek zaten. Ayrıca büyük
Hayir neden küçüksün. Sen sadece diklestirme operasyonu yaptıracaksın. Ne güzel işte. Hazine onlar hazine.
Normal pek normal gelmedi bana bence ikinci de gayet normal 🤔
Seniki kac beden
Hafif sarkik uclari dik olan güzel oluyo seniki nasil
Kişinin kendine kalmış bir arzu bu, rahatsızlık duyuyorsa neden yapmasın?
degmez dogal olmayan hic bir sey kalici degildir bir sure sonra yine basa donersin yani
Küçültme bir şekilde anlaşılır ama büyütmeyi anlayamıyorum.
Çok sarkık dize inmiş model türü heralde 🙈🙈🤦♀️🤦♀️
Normal iyiymiş büyük olmadiktan sonra sarkik olmasi sorun olmaz herhalde diye dusunuyorum
Normal sadece buysa hepiniz anormalmisiniz kızlar
Kanka yer çekimi kuvveti var normal değil mi
Normale bak be çeşmeden su içer gibi süt içilir o memeden😃
Çok sarkık ve sarkık uç değilse gerek yok bence o kadar
sizin gögüsleriniz hangi sarkma derecesinde ona göre yardımcı olabilirim isterseniz
Ya yürü işine
kesınlıkle dık hale gelmelı meme:D:D:D
en güzeli bence büyük olması
Gerdirme ve küçültmeyse yaptır tabiki
Ben sarkma var gibi saniyordum ama ilk fotodaki gibi benimkiler. Sarkik değil o zaman
Eşimin ki orta sarkık
Yapısal genetik fazla takmayın
ben seviyorum büyük ve sarkık
Ne durumda olduğuna bağlı
Normal
Benim yaşımda olup sarkık olan var alt kısmı gördüm yani bazı kızlarda
Aynen benim büyük değil büyüdükçe sarkar mi
Nasıl alınır ki önlem
Tam.
Kız sakın yazma bu abazaya
ilki we sonuncu
Neyi beğeniyosun diye mi sorduk