Bir kadının zayıf olması fiziğinin güzel olduğu anlamına mı gelir? Her zayıf kadının fiziği güzel midir?

Bir kadının zayıf olması fiziğinin güzel olduğu anlamına mı gelir? Her zayıf kadının fiziği güzel midir?

Normal zayıflıktaysa tabii ki de güzel olduğu anlamına gelir. Aynı zamanda zarif olduğu anlamına da gelir çünkü zayıf kadın zarif kadındır ama aşırı zayıfsa güzel değil, iticidir. Normal zayıflık en güzeli.
Bu arada fotoğraftaki iki kadında zayıf görünüyor. Sadece soldakinin göğüsleri kalçası büyük sağdaki gibi küçük değil.
Bir kadının zayıf olması fiziğinin güzel olduğu anlamına gelmez. Nice zayıflar var fizik olarak çok güzel nice zayıflar var fizik olarak çok da güzel değil.
Cevap
40Cevap
Hayır kesinlikle zayıflık güzel olmak demek değildir kadınsal vücut hatlarına sahip olması lazım örnek veriyorum hafif bir göğüsler geniş kalçalar İncebel tabii ki önemli ama her şey incelik değil
Aşırı zayıf değilse evet
Hayır çok zayıf ve orantısız olursa gerçekten kötü bir görünüm oluyor biraz etine butuna dolgun olmakta fayda var erkekler için de kadınlar için de tabi hastalık dışında
Zayıflık çok estetik durmuyor. Oldum olası sevmem mesela mankenleri, modelleri.
Biraz kıvrım iyidir, bilirsin sen beni 🥰
Bilmem mi 😘
kesinlikle fiziğinin güzel olduğu anlamına gelmez. nice zayıflar var yanlarında kilosu fazla olan insanlar daha seksi duruyor göze hitap ediyor
herkesin güzellik anlayışının farklı olduğunu düşünüyorum fakat bence zayıf olan herkes güzel olmuyor, tıpki şişman olan herkesin çirkin olmadığı gibi 🧚🏻♀️
Bunu her seferinde söylüyorum bir kadının fiziği en mükemmel ölçüde olsa da bakımlı, temiz, kişilikli ve kültürlü değilse bir begeniden öte olmaz.. Keyfiyet değil kemiyet önemlidir..
Zayıflık iyi birsey değildir zayıf zaten anlam olarak iyi olmayanı işaret eder şişman olmak ta iyi değildir görece olarak güzel ya da çirkin denebilir ancak sağlıklı olmak esasına göre bakmak lazım
kesinlikle hayır bana göre zayıflık zaten güzel değil. kocam için de öyle
Her zayıf kız güzel midir? değildir tabii ki de, öyle olsa hepsinin yanında illaki sevgilileri olurdu
Hayır Çoğu kadın gördüm zayıf fiziği yok Zayıflık bir kenara Fizik bir kenara Apayrı bir Dünya 2 Si de
Kesinlikle değildir orantısız dümdüz vücutlu bir zayıf olmak en büyük korkum olurdu sanırım😂 kiloya en azından bir çare var
Hayır tabiki. Kurdandan kollarım var keşke daha kalın olsa ipinceyim dumduzum
Ben seviyorum zarif giyimli Zayıf vücutlu kadını
Ben çok zayıf insan sevmiyorum genel olarak neresini seveceksin onun
beyazorkidem kadın dedın balıketli olur sarıldını hissetmek önemli zayıf sevmıyorum ve göğüsleri yok hiç birinin
Çok zayıf olmak tabiki güzel değil çocuk gibi duruyor
Zayıflık kişiye göre değişir ama çirkin ve zayıf da olabilir.
Hayır, gelmez: Orantısız hiçbir şey "güzel" olamaz.
sağda ki ne ya teneke kurusu 😒 bir de soldakine bak ele geliyor mıncık mıncık 😂😂😂
her zayfı veya her kilolu güzeldir denilemez
Yoo ne alaka ki hic oyle bisey yok yani olmamali🙄🙄
Hayır, bu algıdan nefret ediyorum. Bir insan nasıl sırf ince olduğu için güzel kabul edilir anlayamıyorum. İnce ama ne memesi ne götü olmayan biri şimdi muhteşem mi oluyor? Ne saçma.
Zayıf olmaktan ziyade fit olmak ve bir sporla uğraşmak iyidir. Sporla uğraşan kişinin kendine saygısı vardır.
Fiziğine göre bence fazla zayiflik iyi olmaz
Tabikide hayır bu düşünce yanlış ama insanın önce Kendini beğenmesi lazım sonra dışarıdakilerin bakışı.
hayır değil... her zayıf kadının fiziği güzel değildir... şekle girmiş kadının fizigi güzeldir...
Gelmez. Bazıları zayıf oluyor ama çirkin oluyor. Sadece kemik ve deri oluyor. Güzel olmuyor öyle.
Hayır buna katılmıyorum şahsen çok güzel fiziğe sahip balık etli kızlarıda görüyorum
Tabiki hayır.
İnce vücutlu olup, at suratlı mankenler var.
ne her zayıf güzeldir nede her balıketli güzellik kişinin içinden gelip yüzüne fiziğine yansımasıdır
Hayır
Yaydığı enerji saçtığı feromon çok önemli
Elbette ki anatomiyle de alakası olduğunu düşünüyorum. Bana göre kadın her daim güzeldir.
Hayır tabiki de. Tahta gibi dediğimiz vucud tipi evet zayif ama çok itici bence.
Bence alakası yok her zayıf kadının fiziği güzel degıldır
Hayir kivrimliysa ve sisman degilse guzeldir
Herkese göre değişiyor bu
Düzgün fizikli kızların evet
Turkiyede genelde evet
Her zaman geçerli bir kriter değil
Şişman olmasından iyidir
Hayır kıvrımlı olması güzel olduğu anlamına gelir
Fiziginin daha kötü oldugu anlamına gelir
Tercihim sağdaki
Fiziği güzel değil ki
Hayır ya önemli olan hatlardır