Benim yüzümde küçük küçük sivilceler var göz altlarım mor ve siyah noktalarım da var. Bunlar geçsin diye sürekli yüzüme bakım yapıyorum. Ama hiçbir işe yaramıyor. Diğer tüm kızların yüzü bembeyaz leke veya sivilce yok pürüzsüz ciltleri var ne yapıyorsunuz cildinizin bu kadar temiz görünmesini nasıl sağlıyorsunuz? moralim çok bozuluyor kendimden nefret ediyorum artık 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHergun 2 saatim bakımlara ayırıyorum lazer epilasyona gidiyorum duştan kese peeling ikilisi olmadan çıkmam. duştan sonra ise Aloe Vera ve losyonlarla nem dengesini tekrar sağlıyorum bunuduzenli olarak yaptığım için etrafımda herkes tenimin puruzsuzlugu ile ilgili ovgulerde bulunuyor.. ne kadar aceleniz olursa olsun bence kendinize ve bakımlara her zaman ayrı bir zaman alanınız bulunmalı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlıs urun kullaniyosan ondandır cilt tipin nedir ve hangi marka ürünleri kullanıyorsun sen bana söyle ben sana yardımcı olacağım
016 Yorumla
Soran+1 yılcilt tipim karma yani yanaklarım yağlanmıyor hep kuru ama burnum aşırı yağlanıyor yüz temizleme jeli olarak garnier skin naturals kullanıyorum claderm ve evoludermin kil maskesini kullanıyorum. göz altlarım için she vec power de puff girls kullanıyorum bunlardan önce neutrogena yüz temizleme jeli ve siyah nokta için peelingini kullanmıştım birkaç kere de maire claire kil maskelerini kullandım gül suyu da kullanıyorum nemlendirici hiç kullanmadım ve güneş kremi de almayı düşünüyorum ama ne yapıcam kararsızım da yardımcı olursan cok sevinirim
Soran+1 yılsadece yanaklarımda sivilcelerim var onlar da yakından belli oluyor çok ufaklar hep vardı zaten küçüklüğümden beri böyle yanaklarım
Soran+1 yılama bazen burun üzerinde de çıkıyor
Soran+1 yılnemlendirici sevmiyorum ya ondan mı oluyo acaba
Cevap sahibi+1 yılNemlendiricisiz olmaz canim.
Cevap sahibi+1 yılO yıkama şeylerini yavaşça yere bırak o kötü bir ürün. Temiz icerikli celenese gec , kremide cerave kavanoz olan cok iyi. benim cilt tipimde sen gibi. kremi 50 ml al dene bir . memnun kalirsan devam edersin ben cok memnunum
Soran+1 yılhangisini kullanayım peki ya ben krem hiç sevmiyorum çok rahatsız ediyo beni el kremi bile sürmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılLekeler icin niacinami li serum al. the purest solition guzel luv it guzel. sen yagmur vardar i takip et derim youtubadan cok iyi onerileri var
Cevap sahibi+1 yılNemsiz cilt stres olur sebum uretir. Oda akne yapar cildin soluklasir cansizlasir vede kirisir
Cevap sahibi+1 yılSanirim nedenini bulduk nemsizlik
Soran+1 yıl
çok tatlısın sen yaaaa hepsini yapıcam cilt bakımıyla aram hiç iyi değil o yuzden nemlendirmeyle de hiç uğraşmıyorum ama yapıcam bundan sonra rahatsız etse bile çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim canim.
Cevap sahibi+1 yılBenimde surekli yag kusuyordu yika nemlendir bikmistim. meger temiz icerikli urunleri kullanmadigim icin cildim cok kuruyup iyi nemlenmiyormus. ben de farmasi falan aliyordum tirt hepsi
Cevap sahibi+1 yılCelenes, Cerave , mia klinika the purest bunlar eczaci onerisi
Soran+1 yılteşekkür ederim canım mutlkaa denicwm
Cevap sahibi+1 yılRica ederim iyi geceler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaş+hormonlar+dış faktörler+beslenme+su bunların dengelenmesi bir de regl dönemi öncesi benim cildim çok kötü oluyor sivilce vs ayda 2 hafta cildim kötü 2 hafta güzel bu durumu yaşayanlar vardır çok takılma derim
00 Yorumla
+1 yılÇok mu abur cubur yiyorsun veya sağlıksız mı besleniyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılçikolata çok yerim
+1 yılÇekirdek cips tüketirsen tarlaya döner tabiki suratın.
03 Yorumla
Soran+1 yılçekirdek yemiyorum cips ayda yılda bir yiyorum sadece
- +1 yıl
Hastalık belirtisi olabilir emin olamadım.
Soran+1 yıliçi dolu kocaman kocaman sivilcelerim hiç olmadı nadiren çıktı benim bahsettiğim sivilceler sadece biraz yakından anlaşılanlar bayadır var ve gecmiyo ben de bilmiom
+1 yılPeeling+argan yagli sabun+ nemlendirme
10 Yorumla
+1 yılSöyleyin kızlar kız üzülüyor burada 😡
14 Yorumla
Soran+1 yılseni ısırırım bak
- +1 yıl
🥹
Soran+1 yılgit bak yerim seni
Soran+1 yılham yaparım
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla bu biraz da şans ben 32 yi bitirdim 33 yasima gircem hala sivilcelerle ugrasiyorum😅
00 Yorumla
+1 yılBolca boya kapatıcı kimse pürüzsüz degil
00 Yorumla
+1 yılİlaç kullandım öyle cildim düzeldi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de öyle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi