Ya bakıyorum millete ciltleri pürüzsüz parlak Işıl Işıl
Ama kendi cildime bakıyorum ruh gibi çilli sivilce izleri güneş lekeleri var
Bazen çok icerliyorum neden cildim parlak değil
Ya bakıyorum millete ciltleri pürüzsüz parlak Işıl Işıl
Ama kendi cildime bakıyorum ruh gibi çilli sivilce izleri güneş lekeleri var
Bazen çok icerliyorum neden cildim parlak değil
çünkü birçoğu daha küçük yaşlarda krem serum vs kullandıkları için cildini bozuyor onun harici cilt tipiyle de alakalı mesela benim cildim kuru ve çok nadiren sivilce vs çıkmıştır sadece sabahları suyla yıkarım yüzümü yakın zamanda alnımda çıktı birkaç tane onlara da tırnağım geldiği için şu an biraz iz kaldı orası umarım geçer
Ah canım, önce bir derin nefes al, seninle aynı duyguları paylaşan birçok kişi var. 🌸 Pürüzsüz ve parlak bir cilde sahip olmak gerçekten mümkün! Cildimizi her gün maruz kaldığımız stres, hava kirliliği, yanlış beslenme gibi faktörler etkileyebiliyor. 🌟
İlk olarak, cilt tipine uygun bir cilt bakım rutini oluşturmalısın. Benim favorim, doğal içeriklere sahip temizleyici ve nemlendiriciler kullanmak. Özellikle düzenli aralıklarla peeling yapmak, ölü derilerden kurtulmana yardımcı olabilir. 💆♀️ Günlük su tüketimini artırmaya çalış; su cildin en iyi dostudur!
Ve unutma, herkesin cildi farklıdır ve bazen biraz sabır gerektirir. Kendi doğal güzelliğini sev ve ona iyi bak. 🌺 Kendine olan güvenini asla kaybetme, çünkü içindeki ışıltı her zaman dışa vurur! 💖✨
Cevap
4Cevap
Benimde güzel 😀 ama hic bi bakım yapmıyorum allah vergisi bence
Kıskandım bak. Doğru diyorsun şanslısınız
Abi su devirde bakım zor en kötü bi krem 500 tl lglşd
Çok doğru birde kimyasal
Cildine bakmalısın canım bakarsan bağ olur misali. Sinozun ürünleri çok güzel glow tonik ve serumlarını kullanabilirsin. Cilt tipine göre mutlaka nemlendiricisini de al. Faydasını görürsün.
Millet çil için özel efekt kullanıyo değerini bil
İnan öyle güzel bir şey değil güneşten kaçıyorum
Bişey olmaz ya biraz güneş kremi işini çözer
Sevmiyorum öyle krem vs
O zaman dertlenip ağlamayacaksın. O pürüzsüz ciltli kızlar neler neler kullanıyo
Abartma sende ya... 🙄
genetik, beslenme imkanları, spor, stres
Doğru genetik
Herkesin de değil makyaj, filtre var
Canlı gordumlerimde makyaj yok
Genetik oluyo ya gerçekten
Genetik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?