Güzellik & Bakım Kızların cildi neden yumuşacık ve parlak? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bizim ki katı ve sert Güncellemeler1 yıl Çok mu krem sürüyorsunuz Kızların cildi neden yumuşacık ve parlak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Bakım yapıyoruz çünkü biz sürekli 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl bakimlar Yorumla
aselliyamarvels Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl her sabah bile yüzünüze su ile yıkamıyorsunuzdur ne bekliyordun ayıptır sorması 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Yoo yıkıyorum yüzümü Yorumla aselliyamarvels 1 yıl hmm o halde cilt tipini bilmeden bakım yapıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Biseyler sürmüyorum sizin gibi Yorumla aselliyamarvels 1 yıl o zaman 30 yaşına geldiğinde neden cildim 60 yaşında deme Yorumla Soran 1 yıl Durmadan sizin gibi kremler süremem sanayi de çalışıyorum yanlış anlaşılır Yorumla aselliyamarvels 1 yıl ne alaka abi NE ALAKAAA Yorumla Soran 1 yıl Sen kızsın anlamazsın , öyle çıkartıp iki de bir krem süremem elime yüzüme Yorumla aselliyamarvels 1 yıl iyi de biz günün her dakikasında bir şey sürmüyoruz kii gündüz ve gece bakımı ayrıca haftalık bakım var bu kadar sanayi de cıkarıp sürmüyorsun zeki kardeşim Yorumla Soran 1 yıl Sürüyorsunuz ben görüyorum, çantanızdan çıkarıp Yorumla aselliyamarvels 1 yıl gloss, ruj ya da dudak kalemi? Yorumla Soran 1 yıl Hayır ya krem Yorumla aselliyamarvels 1 yıl el kremidir Yorumla Soran 1 yıl Olabilir Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Çünkü kızlar nariiinn 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Neden bu kadar narinsiniz Yorumla
üyescikss Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yaratılış 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Doğuştan mı öyle oluyor Yorumla
El_Gaddar Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Yok la mi kosele gibi hepsinin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yoo yumuşacık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bakım yapıyoruz çünkü biz sürekli
Nasıl bakimlar
her sabah bile yüzünüze su ile yıkamıyorsunuzdur ne bekliyordun ayıptır sorması
Yoo yıkıyorum yüzümü
hmm o halde cilt tipini bilmeden bakım yapıyorsun
Biseyler sürmüyorum sizin gibi
o zaman 30 yaşına geldiğinde neden cildim 60 yaşında deme
Durmadan sizin gibi kremler süremem sanayi de çalışıyorum yanlış anlaşılır
ne alaka abi NE ALAKAAA
Sen kızsın anlamazsın , öyle çıkartıp iki de bir krem süremem elime yüzüme
iyi de biz günün her dakikasında bir şey sürmüyoruz kii gündüz ve gece bakımı ayrıca haftalık bakım var bu kadar sanayi de cıkarıp sürmüyorsun zeki kardeşim
Sürüyorsunuz ben görüyorum, çantanızdan çıkarıp
gloss, ruj ya da dudak kalemi?
Hayır ya krem
el kremidir
Olabilir
Çünkü kızlar nariiinn
Neden bu kadar narinsiniz
Yaratılış
Doğuştan mı öyle oluyor
Yok la mi kosele gibi hepsinin
Yoo yumuşacık