Çok güzelim ama sevgilim evlenmek istemiyor. Benden birkaç tık aşağıda olduğu için olabilir mi?

Albenisi olan çekici ve guzel bi kızım fakat sevgilim için ayni şeyi soyliyemicem kendisi tercih bile edilmezken 2 yil boyunca sevgilimdi maddi durumu benden 2 tık aşsagida olabilirde ne görsel olarak nede fiziki maaddi manevi hic bir acidan yargilamadim ya da ne bilim aşşaglamadim da normalde tarzimdir birini ezmek ama hiçbirini onda gerçekleştirmedim nyse sevgilim k0pek gbi beni seviyor fakat kendine ozguveni olmadigi icin evlilik konusunda kaçiyor Olmayan gideri ile hayatinda ben varim sirf karekterini sevdiğim için Onunlayim kaç kere terk ettigimi hatırlamıyorum kendisin den gitmeme rağmen yalvarip sizlayip tekrar olalim diyen kişi naz yapıyor hala resmi konularda sizce tekrar şutlamalimiyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Eniştenize yol verdim aşklar 3-5 tane farkli numaradan 40-50 kez aradi biyografi deki tarihide silmemiş 😅 bu çocuk banaaa aşıkkkk yaaaa jsjsjs 😂💋
Güncellemeler
+1 yıl
K0pek gibi peşimi birakmiyor Yol verdikçe koşşuyorrr ahahaha taktik veriyim de Aldatilmayin jsjsj abla tavsiyesi alin biraz💋😅
Çok güzelim ama sevgilim evlenmek istemiyor. Benden birkaç tık aşağıda olduğu için olabilir mi?