Uzun yıllardır tanıdığım biri var. Normal arkadaşım. Huyunu suyunu çok iyi bilirim. Hayatı dürüstlük üzerine kurulu. Akıllı ve bilgili biri. Hayat anlayışıma da uyan biri. Oda benim gibi roman okumayı ve araştırmayı seven biri. Geçen gün bana aşık olduğunu söyledi ve arkadaş olarak devam etmek istemediğini söyledi. Ama güzel değil. Gerçi ben de yakışıklı değilim. Aklım karşıtı. Onu hanımım olarak düşünmekte zorlanıyorum ve kararsızım. Bide benim boyum 1.90 onun 1.64 fikirleriniz nedir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir insanın dış görünüşüyle anlaşamazsın ama huyuyla ve kafa yapısıyla anlaşırsın. Dış gelip geçici bir durum, bir söz vardır; "kendi güzele 1 günde, huyu güzele 40 yılda doyamazsın" diye. Gerisi senin kararına kalmış.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sana güzel gelmiyorsa yani bir çekim hissedemiyorsan evlenme bence. Sadece iyi anlaşıyor olmak ya da kafalarınızın uyuşması yetmez. Dış görünüş olarak da beğenip bir şeyler hissetmen gerekir. Şahsen, yakışıklı bulmadığım ve çekim hissedemediğim biriyle evlenmem ben.
06 Yorumla
Soran+1 yılKarşı taraf dünyanın en iyi karaktere sahip kişisi olsa bile eğer bişey hissedemiyosam o iş boş diyosun yani
Soran+1 yılYa aşırı kilolu. Kilo vermeye çalışıyor ama uzun süredir böyle. Kilolu hiç sevemiyorum aslında sorun da bu
Soran+1 yılYüzü de güzel değil ama asıl fiziği. Ya hem ben neden fizik arıyor gibiyim ki. Ben de de mi sorun var acaba
- +1 yıl
Güzellik beklentisinde olman yanlış bir şey değil ki. Herkes dış görünüşü önemser. Kadını erkeği yok bu durumun. Kimse kimseyi beğenmek zorunda değil. Karakteri dış görünüşün önüne koyamadığın için kendini kötü hissediyorsun. Evet, karakter dış görünüşten biraz daha önemli ama dış görünüş de önemsiz sayılmaz. Bunun için kötü hissetme kendini.
Umadığın taş baş yarar... ilk enerjide önemli eğer sen ona karşı cekim hissetmiyorsan onu sevme ihtimalin baya yüksek.. Aşk yok belki ama bağlılık yaşayabilirsin..
02 Yorumla
Soran+1 yılFiziksel özelliğini kafaya takıyor olman saçma diyosun demi
- +1 yıl
tam olarak öyle değil.. fiziki cekim duyulan kişiler insanı hataya düşürür.. mantikla inceleyemezsin karşı taraftaki kişinin yapısını.. sanki büyülenmişsin gibi gelir ve belki de hiç sana uygun olmayan birine tutulma ihtimalin yüksektir.. Bunun aksine daha az arzu (ilk heyecan aslinda bu arzu ve aura çekiminden kaynaklanır cogunlukla cinsel cekimdir bu) onu iyi tanımana ve kalıcı duygular olusturmana zemin hazırlar.. sevmeye değecek biri olduğuna beynin karar kıldığında zaten asıl aşk baslar.. ilk karsilaşmadaki libido yükselmesi ve ask zannedilen o heyecanın hissedilmesinin aksine , sonradan oluşan bu taniyarak sevmek durumu sonrasinda, bağlanmak vr gercek huzur bulma olanağı artar..
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoyla alakası yok ki kardeşim bu işin. İlla kendi boyunda ya da 1.80 boylarında bir kadın çok nadir bulunur.
Kişilik özellikleri de harika. Bilmiyorum istersen bir dene derim. Madem bu kadar iyi anlaşıyorsunuz devamını getir derim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
6Cevap
Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter. Güzellik gelip geçicidir. Bir insan sen sevdiğin için sana güzel gelir. Sırf birisi sana olan duygularını açtığı için onunla birlikte olmak zorunda değilsin. Ben aynı hissetmiyorum der konuyu kapatırsın. Bundan sonra eskisi gibi olmanız da biraz garip olur ama zaten bence olmaması kız açısından daha iyi çünkü düşüncelerin çok kırıcı ve ayrıca kızın karakteri olsun mesleği olsun bana aşırı çekici geldi öyle birini biraz zor bulursun
26 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu sormamdaki amaç düşüncelerimin yanlış olup olmadigi dir. Sen de buna cvp verdin aslında. Bu arada ben de matematik mezunuyum. Atanamadim. Ama dersanede de çalışmak istemediğim için kendi işimi kuracağım. Yani okul okumak bişey değildir evet ama ikimiz de boş insanlar değiliz. Oda bende paraya değer vermeyiz
- +1 yıl
Demek istediğim şey senin boş biri olduğun onunda zengin olsun vs değildi. Bence bir insanı çekici yapan şey karakteri demek istedim. Kızın on numara karakteri var daha ne istiyorsun. Ayrıca neyin yarışı bu. Kızla yarışmayı kendini karşılaştırmayı bırak. Kimse sana sen boşsun o kız zirvede demiyor. Evet bu arada düşüncelerin yanlış hemde çok yanlış
Soran+1 yılBöyle karskterde birini bulmuşsun bide güzellik diye konusuyosun. Saçmalıyorsun.
Aslında bunu demeye getirdin. Teşekkür ederim fikirlerin için. Haklısın aslinda
Soran+1 yılYa bilmiyorum da beni çekmiyor ama gene de evlenebilirim aslında diye de bı düşündüm yani
- +1 yıl
Belkide ona hep arkadaş gözüyle baktığın için sana bu fikir uzak geliyor olabilir bir şans verip bir süre zaman geçirip ona farklı bir gözle bakmayı deneyebilirsin şu zamana kadar hep yakın arkadaşmışsınız anladığım kadarıyla sende ciddi düşünen bir insansın ki hemen evliliği hayal ediyorsun ama daha önce o gözle bakmadığın biriyle evlilik fikri seni korkutabilir normal olarak sen dediğim gibi bir süre zaman geçirmeye çalışabilirsin olmazsa zaten yapacak bir şey yoktur
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen hanımın olarak düşünme zaten bu seni kaçırır. Bak ne güzel iyi tarafları varmış bu devirde böylesi az bulunur. Güzellik ne ki bir makyaja bir estetige bakar ama karakter öyle mi? En usta cerrah toplayamaz. Iyi düşün. Bu arada kızada estetik ol deme tabi. Zaten sevgili olursanız o kendi kendine güzelleşecek. Sevilen kadın güzelleşir emin ol bizzat yaşadım. Aşk yaşadığım süre kendimi tanıyamıyordum çok güzelleşmistim ayrılınca patatese bağladım 😂
05 Yorumla
Soran+1 yılKilolu. Zayıflamaya çalışıyor. Ama uzun süredir kilolu
Cevap sahibi+1 yılOlsun ne olacak? Zayıflama konusunu açarsa gel beraber spor salonuna yazalım de ona destek ol. Senin umudunu boşa çıkarmamak için elinden geleni yapacaktır. Ama kilolu da olsa o da gider dediğim gibi karakter önemli
Soran+1 yılPeki ya boy. Ortalamanın altında ben ise 1.90
Cevap sahibi+1 yılTürkiyede kadınlar max 170 boyda knk ama geneli 155 160. Yani nebilim sen boş ver kızlada kırmadan konuş umudu kessin. Senden olmaz taktığın konular bitmez. Kirpiğinden tırnağına kusur bulursun sen boş ver bulaşma kıza yazık
Soran+1 yılBen kusur bulan biri değilim. Ama kilolu sevmem ki
+1 yılBoyundan dolayı mı öyle soyluyorsun bende 160 ım ama beni hep 185 195 arası begeniyor ve minyon sevdiklerini soyluyorlar hep senin ki yine 164 daha uzun ama benimseyemediysen olmaz kabullenmek onemli dıs gorunus degil ama benimsemek onemli
03 Yorumla- +1 yıl
Bence dış görünusten ziyade sen onu ruhen benimseyememişsin ondan dolayı böyle söylüyorsun birini sevince dıs gorünus onemsiz kalır hani sevdikten sonra bir şey bulursun çekici gelen
Soran+1 yılKilolu zayıflamaya çalışıyor
- +1 yıl
Kız demiş sana arkadas olarak bakmiyorum bil demiş hayirsa cevaın uzatma hayir de yedekte tutma kızı tamam istemiyorsan açıkca soyle olmaz ben o gozle bakamam sana de bitti bu kadar
Eger tipe guzellige onem veriyorsan bir kez daha dusun. Evlendikten sonra karim guzel degil baska guzel kizlara bakayim aklim onlarda kaldi va garip garip dusuncelere gireceksen en bastan guzel bir kizla evlen
00 Yorumla
+1 yılGüzellikte bi yerde önemli ama
Şunu sor kendine bi ömür geçirecegin belki çocuklarıni büyütecegin her aninda iyilikte ve kötülükte yanında olmasını istediğin kadinin güzelliği ne derece önemli?03 Yorumla
Soran+1 yılGüzelliği düşünerek hata yapiyosun mu demek istedin bide ikimiz de 34 yasindayiz
Soran+1 yılOnu isteyenler çok oldu. Şahidim ben. Ama o istemedi
- +1 yıl
Ya güzellik yakışıklılik tabi ki önemli illaki insan yanina yakışanı ister baktikca doyamamak ister
Ama tek kriter olmamali
Mesela ben sirf birini tipsiz diye reddetmem veya sirf yakışıklı diye de istemem
Bunlar kriterdir
Diğer kriterlere de bakarak genel bi karar verilmeli diye düşünüyorum
Kendine zmaan tanimalsn
Birini hayatına alsan o kiz kadar bilemez o başka şey
Deneyebilirisniz şanslısn 🙂02 Yorumla
Soran+1 yılUzun süredir tanışırız. Bunun sonu sevgililik değil evliliktir
O kızla konuşmayı keserek ona bir iyilik yapabilirsin.
114 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle dedin. Evlenme sen ona layık değilsin gibi oldu sanki
Soran+1 yılYazdıklarını tam olarak anlayamadım. Biraz daha yardımcı olur musun
Soran+1 yılBiraz açar mısın. Kötü mü düşünüyorum
Soran+1 yılBen yakışıklı değilim derken bir Kenan İmirzalıoğlu değilim demek istedim. Tipim kötü değil. Evlenmek istedikten sonra hemen yarın evlenecek birini bulurum. Ben o kız için sordum soruyu. Çevremdeki insanlar gibi değil. Ama evlilikte olsa bile biraz dış guzellikte olması gerekiyor biraz. Benim bu soruyu sormamdaki amaç. Benim dış güzelliğe de bakıyor olmam kotunudur ve yanlış bir düşünce midir
Soran+1 yılSonradan sorun edersin sen çözdüm demek istedin. Anlamadım tesekkurler
Soran+1 yılAnladım yazacaktım. Yanlış yazmisim
Arkasından böyle dediğini bilseydi aşık olmaya devam eder miydi sanmam
01 Yorumla
Soran+1 yılArkasından konuşmuyorum. Ben onun evlenilecek biri olduğunu düşünüyorum ama güzellik olarak benim ilgimi çekmiyor. Bu ikinci düşüncemin saçma olup olmadigini soruyorum
Güzellik Derecelidir Rğer Sende Boş Değilsen Ona Karşı Neden Olmasın
00 Yorumla
+1 yılSizin gibi insanlar sevilmeyi haketmiyor kusura bakmayın. Üzüldüm kıza
00 YorumlaPeki bir anda hayatından çıksa bu kişi kendini nasıl hissederdin...
00 YorumlaDış görünüşünden ötürü sevememek üzücü dış görünüşüyle yargılıyorsun karakterini seviyorsan dış görünüşünü boş ver yorumlarda kilolu demişsin kilo verebilir yardım edebilirsin ona herşeyi hazır paket önünde bekleme
02 Yorumla
Soran+1 yılKısacası düşüncelerin saçma diyosun
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa şu insanları dış görünüşe göre yargılamayı bir türlü bırakmadınız.
07 Yorumla
Soran+1 yılYargilamiyorum da cinsel açıdan çekmiyor beni
Cevap sahibi+1 yılBak eminim ki senin tipin yüze bile bakılmayacak türdendir. Hep böyle insanlar başkalarına laf atarlar.
Cevap sahibi+1 yılYok hayır soruyu sorana dedim.
Cevap sahibi+1 yıl@Cod2009 siz çok haklısınız :)
Aslında dediğin kriterlerde birini bulmak zor ama içinde aşk ve sevgi yoksa ciddi bir ilişki olamaz sen yinede arkadaş kalmayı düşün belki kanın ısınır karşıdakinin sana hislerinide biliyorsun artık
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş kalmak ona kötülük olur bence. Uzun bir süredir arkadaş kalmış zaten artık dayanamamış söylemiş. Yani konuşmalarından öyle anladım. Benim hislerim bu ve arkadaş kalmak istemiyorum dedi bana zaten. Ama güzellik olarak cezbetmiyor beni. Fakat benden daha akıllı diyebilirim
Sana bir tüyo aşırı güzel kızlar aptal olurlar, istisnalar olabilir belki ama geneli böyle. Zeki ve akıllı kadınlar ortalama bir güzelliğe sahip olur. Yani eğer arkadaş olarak görüyorsan fazla uzatma.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyi düşündüm biraz ama neden böyle düşündüm bende bilmiyorum. Kestirip de atamadım hemen. Ortalama güzellikte değil. Ortalamanın altinda
+1 yılçok iyi anlaşıyorsanız, bu güzellikten daha önemli..
00 Yorumla
+1 yılEğer mantık evliliği yapmaya okeysen problem yok ama bence arkadaş olarak gördüğün biri eşittir bacın yani. duygularla hareket etmeni tavsiye ederim
01 Yorumla
Soran+1 yılBazı yazanlar mantık evliliği yapsan da sonrasında güzelliğini gene kafaya takacaksin diyolar
+1 yılher şey kesinlikle dış güzellik degil sans vermelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılBu durumda şans vermek demek imza atmak demek
Senin için önemli mi değil mi, sen karar vereceksin
00 Yorumla
+1 yılSevebilirsen güzel bir evlilik olurdu
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm senin fikrin de bu
- +1 yıl
Evet noldu ki
sen onu haketmiyorsun
00 Yorumla
+1 yılmeslekleriniz?
012 Yorumla
Soran+1 yılO sosyolog ben ise dukkan acacagim
- +1 yıl
sana ağır gelir o
Soran+1 yılNeden mesleğinden sebep mi. Daha atanamadi. Eğer evlenirsem çalışmasına gerek yok. Durumum iyi benim.
- +1 yıl
çalışmaması
onu
incitir
Soran+1 yılDükkan acacagim diyorum belki ama boş biri değilim ben. O bana ağır neden gelsin ki. Paraya değer veren biri degil
- +1 yıl
sosyolog bir kadın evde mi otursun
neden okudu?
ev bir mapushane
ne kdar dayanabilir
sen ondan çoçukta isteyecek
bunları düşünüyor mu
Soran+1 yılYa çalışmak isterse çalışsın ben çalışmasın demiyorum zaten.
- +1 yıl
gelecek planlarını sorman lazım
Soran+1 yılYa bunlar sorun değil. kardesim.
- +1 yıl
sorun değilse ne sorun?
Soran+1 yılGüzelliği. Bende bunu soruyorum. Güzelliğini kafaya takıyor olmam yanlış bir düşünce midir
- +1 yıl
bunu zaman bilir
evlenirsin
çirkin gelmeye başlar
kumar =evlilik
Değil
00 Yorumla
+1 yılSen sevmiyorsan hiç umut verme
00 Yorumla
+1 yılKalbine ve aklına sor. Burdakiler ne söyleyecek
00 Yorumla
+1 yılÖnemli
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Çok iyi anlaştığım biri bana aşık olduğunu söyledi ama güzel biri değil. Evlilik için güzellik önemli midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım