Önceden böyle değildi. Bakımsız değilim yani gerektiğinde kaşımın fazlalıklarını da alırım yüzüme nemlendirici de sürerim ama ayak maskesi de yapmıyim yani. Niye bu kadar bakım gerekiyor içim kıyıldı artık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı. Ya sana sorun olmayan bisey on sorun olmuş.
Ya da kız kıza biseyler yapacak ama kimseyi bulamıyor seninle o açığı kapatıyor, o da değilse kesin bakım tariflerini senin üstünde deneyip seni kobay olarak kullanıyor. 🤣🤣
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Biraz abartmış olabilir eşin ))
Bence onunla güzelce konuş.. fakat komple yapmasın diye kırma onu dikkat!!
Maske Yapma sıklığı azalsın 4 kere yerina bir kere yapsın mesela.00 Yorumla
+1 yılO kadın seni sevip sana değer vermese bunların hicbirini yapmaz.. Ha sana çok geliyorsa da düzgün bir şekilde söyleyebilirsn eşine istemediğini ya da daha az istediğini... İletişim herşeydir...
00 Yorumla
+1 yılilerde ne kadar yikasanda bakım yapmadığın zaman mantar gibi hastalıklar oluşabiliyor. Bu yüzden yapıyordur yapsın işte ne güzel sevinmen lazım. Teşekkür et eşine.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
17Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeni seviyor senin kendine yapman gereken şey o sana yapıyor ama rahat batıyor süründürmek lazım
64 Yorumla- +1 yıl
@Oopsss tamam ayaklarının bakıma ihtiyacı yok tamam ayakların güzel anladık (!)
- +1 yıl
@Oopsss Kızlara kalsa penisine bile sürsün diyecekler, abartıyorlar. Onlara kalırsan her gün her yerine vücut losyonu sürersin. Ben de hiç sevmiyorum sürmeyi ama bazıları için olmazsa olmaz.
Bence normal değil. Biz erkekler böylesi şeylerden hoşlanmayız. Dişini fırçala, duşunu al ve kıl tırnak gibi şeyleri kes. Gerisi kadınların ıvır zıvırları. Ayrıca oyuncak gibi kullandırtma kendini. Bu ne böyle herkes değer veriyor diyor. Böyle değer verilmesin.
02 Yorumla
Soran+1 yılben de bunun bi değer olduğunu düşünmüyorum. bi yere kadar tamam beraber bi şeyler yaptık ama keyif almıyorum yani, bakım değil bana göre en azından erkekler için. kadınlar ayağını yumuşatsın, biz yumuşatınca nolcak sanki
En yakınin da olsa insan bir şeyleri aslında kendisi için yapıyor, yani eşinin sana bakım yapması kendi mutluluğu yani menfaati için dostum. Yorumlarda normal karşılayanlar olmuş. Yapılan eyleme hadi bir nebze normal diyebiliriz (nispeten) fakat abartı yönü eşinin senin üzerinden mutlu olması. Umarım yanlış anlamazsın beni.
00 Yorumla
+1 yılSana bakım yapıp, değer veriyor. Buldukça bunuyorsunuz, bu senin hoşuna gitmesi lazım.
20 Yorumla
+1 yılBu kadar bakımlı olmak zorunda değilsin. Erkeklerin saç, sakal taramaları ve tırnak kesmeleri yetiyor zaten. Çok kurursa yüzüne ve eline nemlendirici sürersin. Eşine sürme, istemiyorum diyebilirsin güzel bir dille.
00 Yorumla
+1 yıl😂 ayy siz de bedava bakım bulmussunuz konusuyorsunuz. Keyfini cikarin işte daha ne. Ayrıca ne güzel işte eşinizin sizi düşündugunu onemsedigini gosterir bu. Boyle davranmayin ilerde cok ararsınız yoksa benden demesi
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 947 cevap paylaştı.
+1 yılamaaann size de yaranılmıyor. kadın napsın yaaa kim bilir topukların nasıldı ki dedi yumuşasın kocamın topukları... ay iyilik de yaramıyor hayret bişey
10 Yorumla Seninle ilgileniyor sana özen gösteriyor senin şu dediğine bak ne kadar üzücü sakın karına deme çok üzülür
10 Yorumla
+1 yılEvli olup olmanla alakası yok. Belki bakım yapmaya seviyordur sana. Ne güzel işte bazı eşler yüzüne bile bakmaz. Seninki ilgileniyor bundan şikayetçisin hoşuna gitmedi gereken yerde.
00 Yorumla
+1 yılHerkes m@l m@l şeyler yazmış
Seni seviyor senle uğraşmak istiyor
Hani insanın canı sıkılır en yakınındakine en sevdiğine sarar ya sürekli onunla oyalanmak ister öyle bir şey olabilir
Bu kadar sık yapma rahatsız oluyorum diyebilirsin konuşun bunu00 YorumlaSende istemediğini söylee şakacıktaaann, sana maske yapmak istediğindee tut öpp kucağına sok😂 1 saat bırakma sıkılsada bırakma ama istemediği şeyi yapmak nasıl bir şey öğrensin
00 YorumlaSen o kadını hak etmiyorsun zavallı kadın senin gibi bir tiple olması bile ayrı ayrı bir mucize
14 Yorumla
Soran+1 yılHer gün sen ayağına maske yap kardeşim o zaman, bunu bi hak ediş olarak görmeniz ne kadar da acınası kıyamam hiç mi sevilmediniz hayatınızda
Soran+1 yılher allahın günü ayağıma içi yapış yapış bi çorap giymek istemiyorum. bu beni dağ ayısı mı yapıyor güzel kardeşim?
- +1 yıl
Ayağının çok ihtiyacı varsa demek her gün yapıyor. Artık ayakların ne kadar bakımsızsa
+1 yılEşinin sana arzu duymasını istiyorsan bakımına dikkat etmen lazım ama ayak konusu bana biraz abartılı geldi
00 YorumlaSeni seviyor işte ilgi gösteriyor emin ol yapmasaydı çok ilgisiz derdin😒 hep bir şikayet içerisindesiniz
00 YorumlaDaha ne istiyorsun sana önem veriyor iyice s@laklaştınız
01 Yorumla
Soran+1 yılhadsiz
+1 yılBende erkek kuzenlerime yapiyorum😂 onlarda benden şikayetçi 🌚
Ne güzel bakım yapiyoruz işte teşekkür edeceğinize 😏
00 YorumlaKeşke bana da böyle bakım yapacak biri olsa, tek başıma yapmaya üşeniyorum valla..🤣🤣🤣
00 YorumlaBakım yapmasa da ilgilenmiyor dersiniz
İşte erkek milleti...👉🙄04 Yorumla
Soran+1 yılbana bakım yapmadığında niye ilgilenmiyor diyeyim
Soran+1 yılyüzüme maske yapıştırmadığında benle ilgilenmiyor diyecek kadar hırbo değilim
+1 yılBenim de böyle bir eşim olsa mutlu olurum. Tabi abartmadan. Müsait olduğum zamanlar haftada 1 - 2 gün bakım yeter. Hergün olmaz.
00 Yorumlane güzel işte sevinmen lazım ayaklarına bile bakım yapıyor kızcağaz.. ay bu erkeklere yaranılmıyor sjsjsj
00 Yorumla
+1 yılÇok sev bu kadını sarıl öp mutlu et. Küçük hediyeler al. Sevsigini hissettir. Biz yapamadık sen bulmussun yap
00 YorumlaNe güzel işte eşin seni şımartıyor daha ne istiyon :)
10 YorumlaAyağın da yumuşacık olmayıversin, ne olacak? Eşin abartıyor bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Görüşümü iki kız eksilemiş 🙄 Eksilenecek nesi var bu yorumun, merak ediyorum. Bir de; "Sana bakım yapıyor, seninle ilgileniyor, seni seviyor. Daha ne istiyorsun?" diye yorum yazanları da anlamış değilim. Bir erkeğe ilginizi ve sevginizi ona maske yaparak göstermek çok tuhaf geliyor bana. Erkek arkadaşına makyaj yapan versiyonları var bir de bunların, o daha da tuhaf. Bunları yaparak tatlı bir çift gibi görüneceğinizi mi zannediyorsunuz?
Güzel bir giriş konuşma başlat bu durumu indirmeyi paylaş
Onun bilmesi onemli00 YorumlaBakımlı istiyor seni ne güzel işte daha ne istiyorsun. İyilikte yaramıyor sana.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de aşırı bakım yapmayı seviyorum annemi de zorla ikna ederek ona da yapıyorum. Bakım yapmak insanı değerli hissettirir ve rahatlatır. Bence güzel şeyler yapıyorsunuz.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılKadının canı sıkılıyor sana sarıyor gibi geldi bana hgfds
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kendine bakmazsan eşin sana nasıl baksın?
02 Yorumla
Soran+1 yılayaklarıma maske yapmak bana göre bakım değil çünkü önem verdiğim bi alan değil yani ne bileyim
Cevap sahibi+1 yılDemek ki onun için önemliymiş. Bana göre de vücudun her yeri önemli.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana daha beterini yapıyordu emin ol bu tarz ilişkilerin. Ayrılığı da hızlı olur 🙂
00 Yorumla
+1 yılYa işte bakım yapıyor bu çok eğlenceli ya bende olsam her gün 2 kere yapardım sabah bakımı ayrı akşam ayri
10 Yorumla
+1 yılbelki canı sıkılıyordur ve sana da yapmak istiyordur, kendinden başkalarına bakım yapmak kadınlar için güzel bir aktivite gibi
00 Yorumla
+1 yılSeninki biraz sorun aramak gibi sana kötü bir şey yapmamış ki ilgilenmiş ne güzel
10 Yorumla
+1 yılkadın sana değer vermese o kokmuş kocaman ayaklarına maske yapmaz
00 YorumlaHerkes sevidigi için demiş ama takıntı haline gelmiş olabilir.😬
01 Yorumla
+1 yılAy menun olacağına şikayet ediyorsun. Keşke benimde böyle bir eşim/sevgilim olsa =))
00 YorumlaNe guzel işte ilgileniyor seninle o da eşlik etsin sana birlikte yapın maskeleri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim hayalim eşime de bakım yapmak ona kıymet veririm böyle
052 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Kafkas001 sanki zorla şapdk adamı. Kocama bakımlar yaparım istediği yemekleri yaparım masajları yaparım bunlar da benim hayalim. İstiyom
Cevap sahibi+1 yıl@Kafkas001 sizinle hiç mi ilgilenn olmadı ya niye istemiyosunux
Cevap sahibi+1 yıl@Kafkas001 adamın yüzüne kremle masaj yaparken kemdimi mi düşüncem
Cevap sahibi+1 yıl@Kafkas001 e tamam o zaman ne konuşuyoz boş yani
Cevap sahibi+1 yıl@Kafkas001 ben yorumlarını anladım ama dediğim şu birbirine uyum sağlamak evlilikten beklemtisini gerçekleştirmeye çalışmak evlilği güçlendirir o yüzden adamlar böyle olmamalı
- +1 yıl
Anlıyorum seni, evliliği güçlendiren şeyler elbet vardır ve önemlidir. Fakat asıl nokta; karşıdaki ne bekliyor. Sonuçta sacma bir şey de olsa beklediği ve istediği şey gerçekleşince mutlu olur doğal olarak. Uyum dediğimiz şey de orta yol, saygı ve sevgiden doğan anlaşmadır. Ya da benzer kafa yapısı. Beklentiler kimi zaman karşıya uymaz
Cevap sahibi+1 yıl@Kafkas001 adam bazen benm ona dokunmamı istemiyorsa çoğu zaman zaten evlenmeye gerek yok
Cevap sahibi+1 yıl@Kafkas001 olur tabi bunkar da
Cevap sahibi+1 yıl@Kafkas001 ben oturur ağlarım heralde 😅
Cevap sahibi+1 yıl@Kafkas001 üzmesin be çok bişey istediğimiz de yok. Benm seçtiğim adam bunları yapar szi bilemem de. Beni seven biri bu ufak istekleri yapar
Cevap sahibi+1 yıl@Kafkas001 evlenmeden konuşurum yani
Cevap sahibi+1 yıl@Kafkas001 amin
Cevap sahibi+1 yıl@Kafkas001 zaten kulak memesi kıvamına geldi mi adam yapar bence😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Kafkas001 yoo rızasını alıyorum. Ben istesem yapar zaten
Cevap sahibi+1 yıl@Kafkas001 sen önce öyle seven biri ol sana da nasip olur. Böyöe ufak şeyleri dert etme. Sevdiğinin ufak şsteklerini de yapmıyosa o insan sevmiyodur bence. Mesela canı bişey şster hemen yapayım. Başka bişey istesin hemen koşayım. Ufak istekler. Elimden kahve içmek mi istemiş kibarca söylesin elimle içireyim yani. Sevme kapasitesi düşüklerden olmayın bnce
Cevap sahibi+1 yıl@Kafkas001 bahaettiğimiz konu krem sürmekti ne adama masajdı
Cevap sahibi+1 yıl@Kafkas001 değil. Sevgilimin ayağına da bakım yaparım nolcak. O da bana yapsın
Cevap sahibi+1 yıl@Kafkas001 çünkğ sevgilimin ayağı
Cevap sahibi+1 yıl@Kafkas001 ayağını elletmeyen adam 😂😂😂 iyi tamam ellemeyek
Cevap sahibi+1 yıl@Kafkas001 ahahhaba neye dayanıksız olcak be daha kaya gibi olur
Cevap sahibi+1 yıl@Kafkas001 sen duruma göre bakarsın artk
Cevap sahibi+1 yıl@Kafkas001 aynn
Soran+1 yıl@Kafkas001 tüm yorumları okuyamadım ama benim fikrim de bu yönde kardeşim. ben de futbolu seviyorum diye halı sahaya götürmüyorum mesela. maske yapmayı seviyorsa kendine yapabilir beni alet etmesi bana da pek kıymet gibi gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılO da gelsin seninle halınsaha fantezisi yapsanız hoşuna gider mesela
Cevap sahibi+1 yıl@Kafkas001 hayal gücüne kalmış
Cevap sahibi+1 yıl@Kafkas001 siz bu kafayla fantezi yapamaZsınjz
Cevap sahibi+1 yıl@Kafkas001 peki
+1 yılSesli güldümmm
00 Yorumla
+1 yılEvlenince salın artık knk
00 Yorumla
+1 yılAğırlık kaldırıp şişmen lazım
01 Yorumla- +1 yıl
Feminenligi reddet
Maskülenliği savun
Aynı şeyi bana kız kardeşim yapıyor.
00 Yorumla
+1 yılGerekiyor ne güzel işte öpte başına koy
00 Yorumla
+1 yılYok gerekmiyor
00 YorumlaKeşke benimde yapanım olsa
00 YorumlaAhahah sevdiğindendir bir şey olmaz kardsim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsin y... rak istiyo demekki
02 Yorumla- +1 yıl
hahahaha
Cevap sahibi+1 yılAhshsjjsjs
Gizli Üye(25-29)+1 yılHahaha çok tatlısınız maşAllah
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılEvcilik oynayacak oyuncağını bulmuş
00 Yorumla
+1 yılAyakların kokuodur 🤢
13 Yorumla
Soran+1 yıleve geldiğimde yaptığım ilk şey ayak yıkamaktır
- +1 yıl
Eşinin agzına sok ayaklarını
Soran+1 yılahahah :D
Seninle ilgilenmesi seni neden rahatsız ediyor.
20 Yorumla
+1 yılNe güzel işte
10 YorumlaBelki yaşlandın onun gözünde
00 Yorumla
+1 yıllolll
00 Yorumla
+1 yılöküz işte
00 Yorumla
+1 yılbunu onunla konuşmalısın.
00 Yorumla
+1 yıltuhaf
00 Yorumla
+1 yılEvet o nasıl istiyorsa öyle yap
00 Yorumla
+1 yılYapman ilazım
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Eşim sürekli bana maske yapıyor, ayaklarıma bile bir şeyler geçiriyor yumuşatsın diye. Evliyim diye bu kadar bakım mı gerekiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler