Güzel olduğunu Söylemekten çekinir misiniz? Yoksa dilediğinizce fikrinizi söyler misiniz? 🎀

Güzel olduğunu Söylemekten çekinir misiniz? Yoksa dilediğinizce fikrinizi söyler misiniz? 🎀

Söylerim, içimden geçeni. Bazen bir insanın güzel olduğunu söylemek, o insana anlık bile olsa iyi hissettirir. Dün alışveriş yaparken kasiyer olan bi erkeğe giydiği gömleğin ne kadar çok yakıştığını harika göründüğünü söyledim. Ben söylemeden önce yüzü asık idi. 30 sn bile olsa şaşırdı ve gülerek teşekkür etti.
Burada söylerim de dışarıda söylemem. Nedeni ise; burada söylediğim zaman makara yaptığım zaten bilinir ama dışarıda desen, sonra derdini anlatamazsın 😂 Falanlar filanlar olur 😀 Gerek yok, boşuna başa bela almaya gerek yok 😊👍 Güzel olan güzel olduğunu aşağı yukarı bilir zaten
Aylar önce birine güzelsin demiştim yüzüne karşı 😂
😂😂 Aşkım senden güzel değildi emin ol
Kurban olurum
Evet ben güzele güzel, yakışıklıya yakışıklı derim. Hakkını veririm. Keşke her kız güzele güzel diyebilse 😌
Kesinlikle ❤️
Rica ederim kuzum🌹😊
Cevap
38Cevap
Gerçekten güzelse fikrimi belirtirim tabii ki
Güzel kadınlara güzel derim ama egoist değilse. özellikle beyaz tenli kızlar daha çekici geliyor bana
Erkeklere söylerim. Kadınlara pek bakan biri değilim genelde. Ama karakterini de seversem ve bana karşı sıcakkanlı davranıyorsa, bir de samimi şekilde içimden gelirse söylerim güzel bulduğumu veya güzel bulduğum yönünü.
Herkes söylediği için farkındalardır, alışmışlardır artık.
Ayrıca bu kız Malatyalı sanırım. Bir site de görmüştüm sahte değilse.
Doğrudur hiç dikkat etmedim
söylerim tabi neden çekineyim resimdeki senmisin?
Fake desem inanırmısın 😂
inanırım... peki sence güzelmisin?
Allah’a şükür normal
Mesela sen o kadar da güzel değilsin. Senden daha güzelleri de var.
Soruyu iltifat almak için sormadım
Bu çok normal tabii ki de daha güzelleri var😇
Fikrimi söyleyim dediydim 🤭
Teşekkürler 😳
Ben direkt olarak söylerim kesinlikle çekinmem
Sorarsa söylerim. Onun dışında güzel bir kadın zaten iltifata alışkın olduğu için, bunu söylemekten ziyade ona verdiğim değeri hissettirmeyi seçerim.
Çirkine bile güzelsin diyorum öz güveni olsun diye eşit davranıyorum ama harbi insanlık dışı güzelse önünde saygı duruşuna geçerim.😊
genelde bunu farkında olup, kimsenin yüzüne bakmaya lutfetmedikleri için söylemem. Ama huyu da güzelse söylerim.
Söylemem eğer kişilik karakter yönündende güzel değilse, isterse dünya güzeli olsun itici geliyor
Söylerim. Eğer güzelse ne kadar güzel olduğunu söylerim. Ama hem güzel hem slaksa o bu sözümle şımarır orası ayrı:)
Güzel olana usulünce söylerim tabiki.. İnsanlara kendini iyi hissettirmek güzel bir şeydir..
aga ben sağlam yakışıklıyım hatta bugün yolda tanimadigim çok seksi gaci açıldı bana ilk defa görüyodum
Söylüyorum, hep duymaya alışık olduklarından sanırım gülümsüyorlar :)
Erkeklere söylemem ama kızlarda güzele güzel derim.
Dış güzellik veya yakisiklilik önemli değil. Söylemem yanımdan Angelina Jolie filan geçse bile.
İçimden geleni söylerim egolarını çok kasmayacak şekilde
Çok bol keseden dağıtırım, herkese iltifat ederim :) Söylemekten de çekinmem :)
Güzelse Allah sahibine bağışlasın.. Her doğru her yerde ve her zaman söylenmez..
Hiç çekinmem her fırsatta da söylerim. Şımarıyorsa da şımarsın hakkıdır :)
Kadın mutlu olsun diye çok güzelsin , çok tatlısın derim
hemcinsimede söylerim karşı cinsede çekinmem
Önemsendiğim zaman belirtirim
Her guzele guzelsin demem ki
Ne kadar güzel karısınız HAMfendi derim 😂
Hayir derim yakisiklisin guzelsin diye
Söylerim çok da güzel Yok zaten sitede
Güzel güzel yakışıklıya yakışıklı derim
Söylemem, yanlış anlaşılmak istemem
Ben açık sözlüyüm güzelse çirkinse derim
Fikrimi rahatça söylerim
sapık derler diye söyleyemiyorum
Ben direk söylerim. Ne zararı var ki söylemenin.
Evet
Hayir
Söylerim
Benim olmadıkça
Tanıyorsam evet, tanımıyorsam hayır.
Direk söylerim
Söylerim evet
söylemem
O kızı kim
soylerim
Tanışıklık varsa derim tabi ki
Söylerim