Kısa erkeklere kanka gözüyle bakıyorum hep, uzun erkekler daha çok çekici geliyor bana. Kişisel tercih değil midir bu?

Kısa erkeklere kanka gözüyle bakıyorum hep, uzun erkekler daha çok çekici geliyor bana. Kişisel tercih değil midir bu?

Uzun erkekleri çekici bulman gayet normal bir şey. Burada sana saldıran erkekler de senin uzun istemene değil kendileri kısa oldukları için kendilerine kızıyorlar. Ama sen de abartma lütfen. Kısa erkekleri ezmemen lazım. Tercihini uygun dille söylersen daha makul karsilanirsin.
Erkeek kısa diye ömür boyu yalnız mı kalması gerekiyor peki kısa dediğiniz erkeklerin de hakkı var ayrıca bu elde değil vazgeçin şu yargılamadan sizin kilonuza laf gelse hemen çıldıriyorsunuz
@Xhdhdhdyeyeyye ben kısa erkekler yalnız kalsın demedim. Sırf boyu kısa diye evde kalan erkek de görmedim.
Sana 185 olur. Sonuçta kimse dengini bulamıyor ülkede. Kısalar uzunları alıyor, uzunlar da kısalara kalıyor. Erkeklerin çoğu da kısa seviyor. Uzun kadını her erkek yanında taşıyamaz zaten
Bana doğru gelmiyor. Kısa insanların da beğenilmesi, sevilmesi,. sevgili bulması ve evlenmesi lazım. Herkes böyle yaparsa önemli bir topluluk ruh eşini bulamaz. Bu arada ben 183 cm' im.
Bak söylediğin şey doğru ama erkeklerde sevdiğimiz şeyleri biz seçmiyoruz ki
@uyeismikullandimda Herkes en iyisini ister ama kendimizi sınırlamalıyız. En iyisini isteme hakkımız başkasını hor görme boyutunda olmamalı.
Tabii ki de ben de bir süre boyunca boyum yüzünden zorbalığa uğradım kesinlikle çok yanlış bir şey
@uyeismikullandimda Buna yanlış diyen de kısa erkekleri itici bulduğunu söyleyen kıza ben de öyleyim diyor. Ayrıca bu kadar iradesizseniz size obje denince ağlamayın. Bu isteklerinizi frenleyin. Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar.
Onlarda evlenir ama uzun boylu erkek gıbı erkek😂
@littleghost Peki o zaman iri gtlü memeli olmayanlar ve güzel olmayanlar kız değil 😂
O senin düşüncen ama onlarinda kafalarindan daha buyuk oluyor bence minyon😂
La manyakmsn memesiz karimi olur nasil insan bu bebeyi neyle emzircel
Abi olay nereye gidiyor buyuk kucuk dersinde go tsuz memesiz kari ne
Iyi sen bıyıklı saralmis disli karilarla evlen oldumu canim
Hakkın tabi

Edit: Mizahi amaçlıdır kısa falan değilim jdçdfmf
Cevap
71Cevap
Davul bile dengi dengine madem sen de yok millette de uzun boy beklemeyeceksin
Hakkın var tıpkı uzun erkeklerin seni itici bulmaya hakkı olduğu gibi
Ya bazıları ne kadar ergence görüş yazmışlar cüce diyen olmuş uzun erkek benim diyen olmuş o kadar saçma şeyler yazılmışki görende kendileri Bradley Pitt, Selena Gomez sanıyorlar heralde arkadaşlar öz güven patlaması yaşıyor 😂neyse asıl soruya gelirsek halkın var tabikide
people.com/.../?amp=true
burada ulaşırsınız
"Güzellik fizik önemsiz" diyen kızların ne uzun boylu ne de yakışıklı erkek istemeye hakkı yoktur. Bildiğin ikiyüzlülük çirkeflik
Mehmet Aslantuğ, Dicaprio, Jason Statham, Vin Diesel gibi erkekler de hobbit istemiyorlar. Manken gibi kadınlarla birlikteler
Valla ben de öyle 154 üm 180 istiyorum :( bana da çekici gelmiyor aşağısı 175 altı felan kanka gibi görüyorum
Ben küçüklüğümde beri böyleyim hep uzun boy sevdim kendim de uzamak istedim olmadı bu konuda biraz takıntım var
170 ler de 170 kız bakıyor bir de böyle durum var
Sanane yaaa size ne
Cirkin kizlat uzun boylu erkek buluyo bu da adil degi. O zamn
Yorumumun altından çekilin usulca neyi sevip sevmeyecegimi size sormayacagim
Yav he he
Aynaya bakman gerekiyor abazalar gtunu kaldirmis senin çok belli
Bakıyorum ve beğeniyorum kendimi sen begenmeyebilirsi umurumda değil herkes herkek beğenmek zorunda da değil
Ağlayarak günlügüne yaz okey ahahahaha
Engel cok konuştun
Sende cok erkek orspsn belli kiz kirgin naif cana yakin kalkan gıbı erkek istiyor kimsenin gorusune hakaret etme hakkina sahip degilsn kizi satasma
O iptal etmiş kanka hesabı muhtemelen yüz vermediğim birisi önceden
ya da yalniz bir abazan vicdan azbai çekiyor baskici cahillerde kaldığı hapise kendini kirlettigine
Abla insan istekleri sınırsızdır ama hayaller hayatlar vardır bizde isteriz uzun boylu sarışın at gibi kalbi temiz ama olmuyor dimi :))) madem tercih bu bizimde tercihimiz bunlar olurdu dimi :))
Bende öyleyim uzun erkek mukemmeldir gucludur kalkandir seni taşiyacak bide ilgi temas bağımlısı olacak oh mis
Dedi kisa erkege gitti
@bahtsizjokeer kendini avutma aga öyle diyen kısaya gitmez
Kime gider 182 normal yuzum var gidiyorlar hep kisalara
😂😂😂
Sana geliyorim ac bana dermisim🤣
Valla bende öyleyim dhxjgh. Benim boy 1,60 ama boyu 1,80+ severim djxhdjfgs
Bende 164 üm ve 170-175 arası insanları daha çekici görüyorum. Fazla uzun olmasın yüzünü görebileyim.
Evet kişisel tercih, uzun biri de seni beğenebilir. Kısa illa kısa ile birlikte olacak değil, veya uzun da uzun ile
Evet senin tercihin ve buna hakkın var uzun kızlar bana göre normal ama kısa boylular benim için hayat ağacı gibi.
Kısa kısayı sevsin uzun uzunu diye bir kural yok ki.. Seni beğenen uzun boylu biri olursa kime ne.. Keyifli günler..
Bir uzun boyly biri olarak cinsinizin bana duyduğu ilginin farkındayım
layık olmaya çalışıyoruz 😎
Kişisel tercihtir fakat uzun boylu erkekler genelde kişisel tercihini uzun boylu kızlardan kullanıyor.
aynn canım yha. s
Bu orta boyluda yakisikli ya
Var bence tercih sonuçta ben de orta boyluyum ama uzun isterim
a aa hadsiz köpek cüce hem boyun kısa hende milleti kisa diye sevmeee ayıp ayıpp
Hakkın yok demeyelim de "Önce kendine bak. "diyebiliriz.
İtici bulman doğru değil o zaman bende 192 yim 175 altını itici bulayım?
Var mı? Buna sanırım, yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmemiş denir.
Sende iticisin. Bende kısa kızlara öyle bakıyorum cüce yerden bitmeler.
Kısa boylu olup da uzun erkek istemeyen kız gören olmamış
Çekici gelebilir uzun erkekler ancak insanları aşağılıyorsan boy yüzünden bilemem
Hakkın var. Bunlarda koca götllü kocaa memeeli kız istemiyor mu?
güzel kardeşim
Hadi lan oradan koca gt meme isteyen falan yok mabanızdan argüman uydurmayın
Sadece yakışiklı erkeklere bakıp konuşmayın erkekler dengini istiyor uzun isteyen kiz da güzel olcaj
Yoo istemiyom mk boy 182 beni yine istemiyonuz
Denk bilin azcik boş muhabbet de yapmayın m4mesi gtü dümdüz kızlar gayet sevgili buluyor
@bahtsizjokeer bunlar bizi kendi gibi sanıp böyle bktan savunma mekanizması yspıyor
O güzellik algısinı siz çikardınız en yüksek erkeklere ulaşnak için rekabete gire gire herşeyi bu hale getirdiniz hedonist yaratıklsr
Aynen mk her seye de bir bahaneleri var ben kisiliksizim karaktersizim diyecegine bize atiyor sucu
@bahtsizjokeer Bir de güzelik algısi dedi la aahahaha o algıyı çikaranlar da kendiler yakışiklı diye delire delire bu hale getirdiler bizi suçluyorlar
Zorla kullandırmıyor erkekler size onları rahatsızsanız makyaj falan yapmayın denginize gidin sorun kalmaz
Hahah guzel kiza mi bakiyoz hayirdir beraber mi yuruyoruz?
Sana ziktir asıl denk bilemeyen gedonist işe yaramaz cinsin versiyonu yakışıjkı erkegin gtunu kaldırıp kaldırip ağlarsınız anca
Dedi ilkel doğasını bastırmadan aciz cinsiyet
Bak yine genelliyor beyinsiz yaratik biz taptiginiz pcler gibi degiliz anllayin artik mk biz yukseklere bakmayiz sizin gibi
Abi birakim savasi bu disi erkek dogasinda vardir hepimiz yakisikli baklavali erkek tas gibi hatun kari gordugumuzde agzimiz sulaniyor baka baka kaliyoruz hepimizde cinsel çekilme arzular var 😂
Kendi adina konus lan herkes de yok oyle bir sey guzel kiza bakmak vs sorun degil takinti edip onu istemek sorun cucuk boyunuzla sulu boya yuzunuzle mukemmel erkek istemeniz sorun
Eger cok itiraz edersen bende sunu diyim erkeklerin dogasinda da cokca kizlarla beraber olmak var aldatmak var itiraz etmez misin?
Ben sana aldatan ser3fsiz erkek yerine koymadm hepimizin begendigi etkilendigi var yakisikli erkek guzel. kiz gorsek gözlerimiz ona bakar hepimiz doğası bu
Sen ne hakaret edip laf sokuyn soruyu duzgun oku da dogru alginla gel bunda kotu bisi yok sana şerefsizsn demedm
Dogamizda var diyerek bunu normallestiremezsiniz o zaman bende guzel kiz istim beni alsin? Olmuyor o is oyle ben ciksam guzel kizla hic yakismadi soyle boyle atar tutarsiniz o halde herkes dengine gitmeli ortalama kisiler ortalama kisilerle cikmali 150 gidip 185 190 istemesin bi zahmet yav off biktirdiniz yeminle
Sen malxxmsn acaba bu herkesin doğası ve her şey nolmal bu kafayı birak 1.50 de ister ne var bunda sana noluyor niye kendini hakli cikarmaya calisan aldatmis kardeşim pu erkek gıbı atar yapiyon ve takıntı da bisi yok zararsizsa birini sevmek istemek bagli olmak bisi olmaz ben uzun seviyom bu seni huc alakadar etmez ve herkes guzel yakisikli sadece bakim ne istersen iste kimse sana boy tip laf etmemis sevgilisi tarafindan terk edilmis erkek tek sen değilsn terk etti diye her kiz terk eden ka sar olmuyor herkesin hayalinde kiz erkek tip arzusu olmasi onu bisi yapmaz bosuna laf yapiyon insanin dusuncesi arzusu snei hic alakadar etmez ben kalkıpta sen adam degilsn diyip yorumlamadm senin gibi anlamaz bencile yorum yapmak kabahat herkesin doğası bu guzel kiz yakisikli erkek gördüğün de agzimiz sulanır bakakaliriz diye gercek ironisine söyledm senin gibi fesatligi geri kafaligi algilayan laf sokmayı konusmayi bilmez bide gulme emojisi atmisim hala guluyom cok komiksin hepimiz guzel yakisikliyi bakariz diye sana serefsiz kardeşim pu demisim gibi bana atarlanip kavga etmen caban cok komik 😂🤣
Uff defol surdan ergen ya her cumlenden ergenlik akiyor
Ergen 18 yaş alti bahane ariyon
Beyin olarak ergensin buyuyunce anlarsin belki neyse sus
Cahil kafasizsn yasamaya bilmiyon bos bos konusuyn aklini fazla yeme boş ver herkes çocuktur birak yasa ruhunu özgür birak
Ya bi sg artik yazma diyorum zorla kasiniyon he
Amac yorum yapmak😉
@bahtsizjokeer sorunun ne senin?
Değindiğin noktalar doğru ancak eksik. Bir insanın bir insanı "ma*l" yerine koyup bedeninden bir şeyler talep etmesi yanlış. Ben neden yalnızım? sebebi tam olarak bu işte, düz gögüs düz kalça çirkin surat
Şimdi söyle bana kim bakar bana?
İnsanlar, insanları nesneleştiriyor; ya kimse gelip bu kimdir, nedir neyin nesidir demiyor. En baştan o yüzden dedim, bu kızın uzun boylu istemeye hakkı var diye çünkü herkes herkesten bir şeyler talep ediyor; ortada ma*l alışverişi yapılıyor. Birisi senin boyun için yanına gelip gidecekse hiç gelip gitmesin ondan bir cacık olmaz. Gerçek sevgi; kusur gören gözü güzelleştirir, güzel bakmak lazım. Gerçi sizi bilmiyorum, ben artık saldım her şeyi, kimse umrumda değil aşkta, sevgi de, sevilmekte. En baştan beridir takındığım üslup benim üslubum değildi, ilk yorumu sinirliyken atmıştım.
Sana da bakan eden var bu ulkede hicbir kiz yalniz kalmaz vallahi billahi de sen secmiyorsundur yakisikli istiyorsundur
Bu yorumumdan bunu mu çıkardın?
Ben insanların tiplerine bakmam, kalbe bakmayı öğrendim şükürler olsun. Ben çok zorbalık gördüm o yüzden varsın olmasın, artık umrumda değil. Siz genelleme yapmayın yine de, dar bir çerçeveden bakmayın etrafınıza bu dünyada hâlâ, kişiliğe, kalbe önem veren insanlar var.
Nerde aw hepsi kotu kotu bakiyor yakisikli degilim diye nerde onlar NERDEEEE
Hayat mi kalmis her gun evin icinde yalniz yasamak ne kadar aci biliyon mu sen hicbir kiz dengini istemiyor erkekler en azindan haddini bilir peki ya kizlar? Bu ozellilerim en azindan cirkin kiz icin yetmeliydi ama yine sapim yine sapim yalnizlik cok zor benden dusukler birini buluyor ben bulamiyorum bunu haketmiyorum bu sizin sucunuz
Hiçbir kız? Düzgünce sohbet edeyim dedim, için o kadar nefretle dolmuş ki; etseydim ben ederdim çocukluğum bile erkeklerin zorbalıkları, aşağılamalarıyla geçti. Tipe cinsiyet fark etmeksizin herkes önem veriyor. Yaşın kaç bilmiyorum, ne kadar negatif enerjiden tiksinsem de Allah gönlüne göre versin, yalnızlık zor.
Evet isteseydin bulurdun sende ayni onlar gibisin egolusun kibirlisin kendine bakmadan yakisikli uzun istersin kari milleti hep ayni zaten aw erkekler neden delirsin yoksa egondan dolayi da kestirip atiyorsun hala kendini ustun goruyorsun
Kendinize uygun o kadar cok kisi var ki gidip yuzde
30lugu istemekten digerlerini gormuyorsunuz bile sonra kimse istemiyor diye aglayin siz denginizi insan yerine koymuyorsunuz hep gozunuz yukseklerde
Anlamak mı istemiyorsun? Yoksa her düzgünce konuşmadan sonra sende ters reaksiyon mu gösteriyor? Sevgilim olmadı, kimse gelip konuşmaya bile çalışmadı
5,6 ay bir yerde çalıştım bir allahın kulu sıfatıma bakmadı. İşyerinde o kadar yakışıklı erkek vardı ki, bir gün onlara vayy ne yakışıklılar keşke sevgilim olsaydı gözüyle bakmadım, oldum olası sevmiyorum yüzü güzel insanları (bu da yanlış bir şey içlerini bilemeyiz). Hatta bir örnek vereyim: işyerinde bir oğlan vardı tahmini boyu 170,171 karakteri çok hoşuma gitti aynı benim gibiydi ve müziğe yeteneği vardı en çok dikkatimi o çekti. Yani yumuşak olmazsan, için hep böyle nefret dolu olursa ne kendin mutlu olursun ne de önüne gelen fırsatları değerlendirebilirsin. Daha bugün kurstaydım; çok güzel kızların yanında ortalamanın baya altında erkekler vardı; bu kızların hepsi paraya mı bakıyor? Tabii ki hayır, mutlaka farklı şeyler gördükleri için beraberler. Dediğim gibi kusur, güzel gören gözde kusur olmaktan çıkar.
Onlar kucukler icin gecerli benim yas gecti kim ister beni sanada hala inanmiyorum en azindan sanaldan yurumuslerdir bizde o da yok
Sen derin yalniz kalmadin artik kafayi yemek uzeriyim biktim gencligim bitti kiz olsam deger gorurdum erkek olmak lanet bir sey
Sanaldan yürüyen çok %90 cinsellik için yazıyor. Birkaç kere resim atmıştım, gördükten sonra yazmadılar; kırıldığım için birdaha kimseyle tanışmak için yazışmadım. Derin bir yalnızlık çekmedim ailemle yaşıyorum ancak gelecek neler getirir inan bilmiyorum. İnan bilmiyorum, şu an duygusal moddayım son yazdığın mesaja çok üzüldüm keşke elimden bir şey gelse, dua ederim sadece. Tabii kabul olursa..
Off off skm boyle dunyanin adaletini ya avazim ciktigi kadar bagirmak istiyorum artik
Kabul edemiyon nazar degdi bana basima olay geldi aw bu kadar mi sanssiz olunur boyle aileninde boyle kaderinde boyle doktorunda boyle fakirliginde ayri ayri... yapim gercekten bi insan bu kadar sanssiz olamaz
Tesekkurler yazmakla gecmiyor off boyle degildim ben neyse iyi geceler daha da yazmam hakkini helal et
Helal olsun. Son olarak bilmiyorum benim gibi dini bütün olmayan birisinin bunları söylemesi garip olsa da: Allah yalnızlarla konuşur, birçok evliya yalnızlığıyla başbaşayken bulmuş mevlasını. Hayat gerçekten çok kısa, inşallah karşına birisi çıkar, çıkmazsa da bu senin imtihanın olmuş olur; ahiretini yakma kardeş. Şu an dünyada, dövülen, istismar edilen daha birçok kötü olayla baş etmek zorunda kalan onbinlerce insan var, bu dünyaya mutlu olmaya değil kul olmaya geldik her ne kadar bunun farkında olmasakta, Allah kendi aşkını senin kalbinde hissettirsin Allaha emanet🌹
İsteyebilirsiniz tabi. Sonra erkekler dış görünüşe önem veriyor oluyor ama bana ne değil mi?
Kısa seven uzunlarla beraber olun ve bizden uzak durun
Hakkınız yok tabikide, çünkü davul tokmak, tencere kapak neysen o fazlasını isteyemezsin beybisi
İnsan kendinde olmayana göz koyar uzun istemen normaldir
Elbette var bide çok konuşup kendini isbatlamaya çalışır gibi cıvıl cıvıl hareketliyse
Kısa boylu kızları bende itici bulurum boyum kısa ama
Kosa kizlar uzin erkek sever. Uzin erkekler de genelde kisa kiz sever. Gayet dogal bisey bu.
Çok güzel ve anlaşabileceğim karakterde değilse 160 kıza da bakmam
Ben de öyleyim ve gayet normal bir şey. Karşındakiyle sen aynı olmak zorunda değilsiniz sonuçta. Ayrıca karşı cinste beğenilen özelliklerin kişinin kendi özellikleriyle bir alakası olması gerektiği düşünmüyorum
Denk bilin azcık sizin bu hedonist zevkleriniz yüzünden milyonlarca erkek yalnız kalmak zorunda mı
@Xhdhdhdyeyeyye onlar da biraz ilgi çekici davransınlar beni alakadar etmez
Adamları ellerinde olmayan şeyle yargılayın sonra onlar ilgi çekici davransınlar beni ilgilendirmez. Yalnızlığa terk ettiğiniz erkeklerden biri sizi rahatsız ederse de şikayet etmeyin o zaman
@Xhdhdhdyeyeyye ne saçmalıyorsun ya erkeklerde güzel kızları sevmesin o zaman. Ayrıca benim kişisel tercihim seni ne ilgilendiriyor. Ben kısa erkeklerden nefret ediyorum demedim sadece uzun erkekleri daha çekici buluyorum. Sen kimsin de "yalnızlığa terk ettiğin erkekler seni rahatsız ederse şikayet etme o zaman" diyorsun? İğrenç bir beyin yapın var. Yazdıklarını okudukça midem bulanıyor
Çirkin kızlar gayet de sevgili buluyor ama kısa çirkin erkekler sap geziyor erkeğe laf edeceğinize kendinize bakın o güzel isteyenler yakışıklı uzun diye gtü kaldırılan erkekler kaldırmasaydınız onların gtünü
Uzun istemek senin tercihinse yalnızlığa terk edilmiş bir erkeğin de sizi rahatsız etmesi de onların tercihi
@Xhdhdhdyeyeyye Ben seçimlerinde kimseyi rahatsız etmiyorum, günlük yaşamında ciddi bir sıkıntıya yol açmıyorum. Bu arada güzel bir kızın yanında çirkin bir erkek görebilirsiniz ama yakışıklı bir erkeğin yanında hiç bir zaman çirkin bir kız göremezsiniz. Erkeklerin çoğunluğu çirkin zaten, birazcık kendilerine özen göstersinler cilt bakım ürünü vs kullansınlar erkek dediğin yüzüne krem vs sürmezle olmuyor bu işle. Ayrıca rahatsız etmekten kastınız taciz etmek sanırım. Gerçekten sizin gibi bir insanla konuşmak vaktimi boşa harcamama sebep oldu. Benim için karakter her zaman daha önemlidir. Kısa boylu bir erkekle olmam demedim zaten, sadece uzun boylu erkekler benim tipim. Mesela şu an hoşlandığım kişinin boyu ideal boyun çok altında. Hani mesela bazı erkekler sarı saçlı seviyor kız seviyor ya. Bu kadar sert çıkışmanız gerçekten rahatsız ediciydi sanırım sizin de bir boy probleminiz var. Şunu bilin boyunuz kısa da olsa uzun da olsa şu karakterin yüzünden b*k bile bakmaz sana
Ya bırak hoşlandiği çocuk idealin altıymış ahahahah itici buluyorum diyen kıza destek yorumu atan sen değil miydin ben sana tepki verince hemen geri vites.
Bakım diyorsun da yapsak ne olacak karşımızda bizi boy gibi elde olmayan özellikle yargılayan karşı cinsiyet var
@Xhdhdhdyeyeyye ben itici buluyorum sözünü haklı bulmadım, kısa olmasına rağmen uzun erkek seçmesinin yanlış bir şey olmadığını söyledim. Geri vites falan da yapmıyorum sözlerine dikkat et ilk başta ne dediysem şu an da aynısını söylüyorum
Basta ben de öyleyim uzun boy istiyorum sonra 1.50 erkekten hoşlanıyorum atıyorsun bari ölçülü at 1.50 erkek yok
Bundan sanane kiz kimsenin gorunusune laf etmedm bana gore uzun boylu olan erkek gibi erkek kisa boylu da Allah vergisi sirin oluyor her erkek kiz yakisikli guzeldir sadece bakim sizde ben erkegim diyip orman kılı bakimsiz pisirik herifler oluyonuz kadın ilgi sevgi güç cazibe ister her kadin oyledir net
@littleghost kısa erkek bakım yapsa ne olacak isteyen mi var kısa erkeği
Simdi benim babam minyon tipli adam ama erkek te degil kisa boylu neyse işte ama bazi iki minyon ciftler minik sincap gibi şirin oluyorlar
@littleghost Birberkeğin kısa diye ne yalnız olması gerekiyor ne de erkekliğinin sorgulanması gerekiyor. Bir erkek asla yalnız kalamaz bekar erkek toplumsal sorun, sonra siz katlanırsınız sonuçlarına. Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar diye boşa dememişler.
Kalmayn arkadas bulun kendi boyunuzda 1.50 ysen 1.40 i 48 i bulursun te Allahim kizcagiz senin erkekligine laf etmemis kendi ustine alinmana gerek yok
@littleghost Babana condom vermek lazımdı zamanında kendi babana erkek değil diyecek kadar hedonist bir pisliksin. Neyse umarım erkek değil dediğin biri senden intikam almaz ok
@littleghost 150 kız 190 adam ararken nasıl bulacaklar 175 erkek istenmiyor 150 mi bulacak
Ben kendi babama laf etmedm ornek verdim olabilir diye görüşümu söyledm bosuna laf çatısıyon
Benim dusuncem snei ilgilendirmez kimsenin dusuncesine laf edemezsn uzun boy erkektir agrina gidiyorsa cikarsn sayfadan
@littleghost Simdi benim babam minyon tipli adam ama erkek te degil kisa boylu adama erkek değil diyorsun nasıl laf etmemiş oluyorsun
Bana gore kısa boylu erkek erkek değildir ama kisa ciftler bazen cok sirin oluyor dedm onlarinda olabilir herkesin dusuncesi kendine dedim şunu duzgun oku sana kimse boyuna seyine hakaret etmedi ne münasebet yaw
@littleghost ay sonunda beni anlayan birisi teşekkür ederim
@Xhdhdhdyeyeyye Hormon eksikliği olduğu için boyu 1.50, bir de kısa erkekleri yargılama diyorsun bu durumda yargılayan ben olmuyorum
@littleghost Kısa erkeğe erkek değil diyorsan yarın bir gün kısa erkek sana zarar verirse ağlamayacaksın o zaman
O 150 çocukla foto at o zaman doğru söylüyorsan
@Xhdhdhdyeyeyye "Bir erkek asla yalnız kalamaz" ? Biz niye yalnızız da sorun çıkarmıyoruz o zaman? Ben de bekarım gidip erkekleri taciz mi ediyorum? Ayrıca hangi erkek yalnız bu devirde Allah aşkına bulmak isteyen buluyor bir şekilde hatta o da yetmiyor ikincisini de buluyorlar. Belli senin bu konuyla ilgili bir hassasiyetin var ama sen yalnız olsan bile sebebi kızların uzun erkek sevmesi değil ş****siz erkek sevmemesidir
Bu boyu ve kuvvet gerek güç
1.50 adam 1.90 la kavga edem3z boy kol guctur
@littleghost 150 adam zaten normal değil ama 175 180 biri 190 ı alabilir güç tek boyla olmuyor hedonist yaratık
O bulanlar sadece yakışıklı uzun olanlar tipsiz kısalar gayet de bulamıyor evet erkek yalnız kalamaz erkek için birini bulmak çok önemlidir aksi taktirde suça bile sürüklenir
@Xhdhdhdyeyeyye Boyum şu an 167 benim ortaokulda 152'ydi. ben ortaokul dönemimde tam 3 yıl boyunca boyu dev gibi olan dört erkek tarafından zorbalığa uğradım sırf boyum kısa diye... Cüce, yer fıstığı vs. pek çok laf duydum. Şimdi büyüdüm, zaman değişti sonuçta geçer dedim. Hala iş arkadaşlarım tarafından şakaya vurarak dalga geçen sözler duyuyorum. Bu tür dönemlerde kız arkadaşlarım hem yardımcı oldu. Şimdi sen geçmişsin erkeklerin kızları kısa olsa da sevdiğini söylüyorsun
Kisa boylulari savunurken 1.50 yi hakaret ediyn bazi insanlar da boy hastalığı oluyor cuce kaliyor sen niye hasta kisiyi hakaret ediyon
Bide bizi ahlak ogrtiyon herkes uzun boy kisa boy sevicek diye bisi yok
Hedonist ne alaka sende cinler var belli
Ve yok artik 1.60 adamin 1.85 boy kadin evlencek degil cocugu gibi kalir
@littleghost Bana bunu diyen de kısa erkek erkek değil demişti ahahah
Canim sende bosuna ugrasmssn minyon olmak cok gusel bisi herkes herkeze ediyor aleme ak bos
herkes kendi dusuncesini söylemiş senin gibi hasta kisiyi hakaret etmemis sen boy hastalığı olan kisiye hakaret ettn
Insanlarn dusuncelerine saldırı yapamazsn ve erkek degol dememis biri burada sevmiyom demis ne boşuna sey yapiyon sanane
@littleghost Erkek değil diyen sensin la sana dedim neyin kafasini yaşıyon
Git boy abdesti al sende cin musallati var ben sana herkesin düşünceleri farklı anlatma amac dedim kufur hakaret olsa neyse ama senin haddine değil bsn sevmiyom kisa ama bazi minyon ciftlsr cok sirin yakisiyorlar
@littleghost 185 kız 160 erkekle olsun diyen mi var zaten sjshshhsh 150 tipsiz kiz uzun istemesin hafi boyu neyse ama güzel de değil demek istedigim o
Cirkim diye bisi yok ama neyse saygi duyuyorum senin düşüncen
@littleghost Ayrıxa müslümansan dış gorünüse göre yargılamaman gerketiğini bilmen gerek gerçi sizin cinsiyetin müslümanlığı anca bu kadar olur
Dine nereye getirdn bak din insanlarn kalbine bagli şu geri kafali ayrimcilik dinci ahlak abideligi eski kafaya birakin herkes özgürdur ona gore erkek degildir ona gore memesi kucuk kari değildir kimse kimsenij yuzune bunu dememis soran kisiyi gorusunu bildirmis milletin gorusunden sanane ben uzun seviyom sen boya göre ciftleri tatli buluyon ya bos yapma awk sanane onun görüşü kimsenin gorusunu laf edemezsn sormus soylemisiz bakma gec sende cok sacma ben boya gore tatli buluyom dersin tamam Allahim ne uzatiyn ya artik sus
Hakkın var. Bacak kadar boyu var, türlü türlü huyu var. Onların
aynen öyle zaten. kimse sana niye öyle niye böyle diye hesap soramaz. doğru bildiğin yolsa devam.
Erkekler koca popo koca meme istiyorsa sen de boy istersin normal :)
Koca poplu memeli olmayan kızların yaninda erkek oluyor bu boş savunmayı bırakın
Kısa kadınları seven bir erkekle tabiki sıkıntısız olur.
Haklısın uzun erkeğe ihtiyacın var. Böyle sandalyeden falan inmene yardımcı olur yoksa düşersin
kişisel seçimlere kimse karışamaz zevk senin. bende çok yakışıklı sayılmam ama güzel hatun seviyorum kim ne karışır
kanka benim de memem kocaman ama büyük memeli erkekleri itici buluyorum sorun yok yani
Bende uzun boyluyum (1.92yim) ve kısa kızları istiyorum. Buna hakkım yokmu?😁
Ne olursa olsun kalkıp benim görüşümün altına küfür ve hakaret yazamazsın
@Maya9606 kapalısın yazamıyorum
Lan konusmayin bildirim geliyor aw
150 boyla 185 istiyorsundur kesin. hatta 190 falan :D
Aynen ya 180 de yetmez 185 oldu artik kriterleri sjdjnd
gayet var. teni esmer olan erkeklerin esmer kızları beğenmemesi gibi bi şey bu da.
Erkekler de nefes alsa yeter diyor zaten, çokta takma.
Senin boy kaç, uzun erkek olmanın sınırı kafanda ne?
Uzunlarıda itici buluyosunuz boyum 1.90 çok uzunsun diyolar
Hakkın yok 180 boy 65 kg uzun bacaklı hanımlara ayıp olur yoksa :)
Herkesin kendi zevki ister uzun boyunlu olsun ister kısa
Hakkın var bence onlar nasil zayif fizikli istiyosa yargilama hakkin var
Boş yapma l an onu sadece yakışıklılar yapıyor onlarin da az kısmı yapıyor kilolu fiziksiz kızlar gayette sevgili buluyor bu boş savunmalarınızdan gına geldi
@Xhdhdhdyeyeyye Kilolu kızlar sevgili buluyor mu? Sen çok ayrı bir dünyada yaşıyorsun. Şöyle anlatayım sana, biz kızlar en çirkin erkeği bile karakterinden dolayı kabul ederken, siz erkekler yüzümüze bile bakmadan g*tumuze bakıyorsunuz
@uyeismikullandimda ahahahaha komikmiş ne karakteri be uzun erkek istiyorum diyen sen değil misin karakterli kısa erkek çiksa karşina gelir red edersin boş yapıyorsun
@uyeismikullandimda Ayrıca kilo verilebilirken boy uzatılamaz sizin boy isteği çok daha vicdansız insanı elinde olamayan bir şeyle yargılıyorsunuz
@Xhdhdhdyeyeyye ilk olarak asla kimseyi boyu için yargılamam benim de boyum kısa bu yapacağım en son şey paylaştığım sorulara bakarsanız boyumun uzaması için ne yapabileceğim hakkında bir soru sorduğumu görebilirsiniz. Erkeklerin kızlarda sarı saç mavi göz sevmesine benzer bir olay. şu an hoşlandığım birisi var boyu 150. Benim erkeklerde en sevdiğim boy 187. Arada 37 cm var. Hani düşünceyle "Sana kısa bir erkek sana çıkma teklifi etse kabul etmezsin" diyorsunuz anlamadım.
@Xhdhdhdyeyeyye yıllarca boyum yüzünden zorbalık gördüm böyle bir şeyi en son yapacak insanım
@uyeismikullandimda hoşlandigi çocuk 150 miş tamam tamam inadık tamam bir kızın 150 erkekten hoşlanma ihtimali kırmızi kar yağma ihtimaline eşit tepki verdim hemen geri vites
Kriteri olabilir ama herkes dengi dengine ve bekar erkek toplumsal sorun denginin üstunu isteyen kızlara duyurulur
@uyeismikullandimda Ne kadar yargılamadığın kısa erkekleri itici buluyorum diye sorun soran kızın yorumuna ben de öyleyim yorumu yapmandan belli
@Xhdhdhdyeyeyye sana kanıtlamak gibi bir amacım yok zaten kendi işine dön yazdıkların yüzünden zamanımın çoğu gereksiz yere harcanmış oldu ayrıca yorumların da gözümü kanattı
Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar bekar erkek toplumsal sorundur. Milyonlarca erkeği yalnızlığa terk etmeye devam ederseniz sonuçlarına katlanırsınız. Çirkin erkek güzel kız istese denk dersiniz size gelince denk yok dersiniz böyle de ikiyüzlüsünüz
Ayrıca demek ki her erkek zayıf istemiyor ki sevgili bulmuşsun şu boş savunmalarınızın da anlamı yok kendi yorumunu çok güzel çürüttün
Hepimiz guzele yakisikliyi aşık oluruz ve herkes guzel yakisikli sadece bakim zeka ve minyon olmak lütuf bir mukemmeldir
@littleghost Onu yapan sizsiniz çirkin erkekler dengine razı gayet ama çirkin kız kriter destanı yazıyor
Bence sen kendini sevmiyon kendini sevsen başkaları seni sever
@littleghost peki 165 170 çirkin erkek kendini sevse onu seven kız olur mu hem erkekleri elinde olamayan seylerle yargiladigini soyle sonra yok kendini sev
Yaw cirkin diye bisi yok ne sacma laf awk bakimsizlik sizde cok salmayin kendinizi herkes hayalindeki prens prenses ister
@littleghost peki ama boya göre yargı yapıyorsunuz bakımla boy mu uzar?
Ben yapmiyom sadece benim tipim degil olum ztn ben evlenmicem alemciym ben napim
@littleghost kısa erkek erkek değildir bu mu yapmamış halin
Yalnız bunu herkes dusuncesine söylemiş
@littleghost düsünce değil bu yargılama neyse erkek değil dediklerinden zarar görürsen ağlama okey
Aglayan sensin Şu an bak olabilir ve yargi yok yorumlara düşünce hakaret kfuur yok duzgun oku
@littleghost Erkek değil demek hakarettir.
Agam kendi dusuncemin ornegini verdim kisa boylu oro**spu demedm bana gore erkek degil dedm sanane yaw oku geç
Kavga etmeye degermi cahil gülüm
Cirkin diye bisi yok herkes guzel yakisikli sadece bakim
Aynen awk sonra niye bizi bakmiyorlar yapıyorlar 😂
Ne uzun olunca ne değişiyor ki ben bunu anlamiyorum
Kadınların genel sorunu kısa olsa dahi iki metre erkek istiyor 🤣
Yani 150 kizda 190 erkek istemesin ya
1,90 boyum var bende seni itici buluyorum
Hakkın yok. Davul dengi dengine
Senin tercihin. Hakkın yani
1.90 severmisin
Bence yok çünkü sen de kısasın
Dedi eegenusumuz
Güzel bir kızsan hakkın var
Var tabi ki niye olmasın. İkisi ayrı şeyler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?