Kendim 1.55 im ama 1.70-1.75 erkeklere hep kanka gözüyle bakıyorum bana teklif etmelerine fırsat bile vermiyorum en kısa sevgilim 1.82 di kızlar siz de böyle misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 1.61 falanım 1.67 boyundaki biriyle de sevdim ve sevgili oldum sevince hiçbir şeye bakmıyorum ama nolduuuu kazığı yedim her zaman. O yüzden boşversene sizin gibi kızlar en iyisini yapıyor. Ben diyordum ben 1.61 boyundayım erkek çok uzun olmasın sırıtmayalım. 1.75-1.80 yeter kalbi güzel olsun sadık olsun noooldu hiçbir değer görmedim.
07 Yorumla
Soran+1 yılbu erkolara boy kriteri az bile
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle maymun gibilerdi maymun. Bakımsız sıska. Neler neler oturdum sevdim bide ne kadar safım.
Soran+1 yıl1.80 diyoruz da bu bile insaflı onlara en az 1.90 diyeceksin zaten hepsi aynı bk bari çekici olanı üzsün
- +1 yıl
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Ayrıca muhtemelen 1.67 erkeği 1.80 bulunca kendin aldatmişsindir.
Soran+1 yıl@türk5561 puhhahahahha max incel zeka
Cevap sahibi+1 yılHiçte aldatmadım ama keşke aldatsaydım
Cevap sahibi+1 yılBundan sonra bende sadık değilim boşveeeer erkeğe sadık kalmayacaksın. Gördüm neler oldu
En İyi Cevaplar
Ben de 175ten uzunsa sevgili gözüyle bakamıyorum napacaz 🤔🤔 160ım ben de bizim kısalığımızın derdi sizi mi gerdi arkadaş🤔 boydan alan başka bir şeye illa ki veriyor bir kere.. hepimiz çok tatlıyız ölüyorsunuz kıskançlıktan 😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılknk kısa kızlara bir şey demedim ki ben
- +1 yıl
Erkekler de uzun boylu hatunlara ölüyor bitiyor ya hani ondan söyledim 😂 yani çok saçma bir şey. İnsanları ellerinde olmayan, genleriyle doğrudan ilgili sebeplerle vurmayı bırakın artık. Ben neden daha uzun bi babam olmamasının şanssızlığını kendi suçummuş gibi görüp birkaç düşüncesizin hedef oku haline geleyim ki? Kimse genlerinin suçlusu değildir, çünkü kimse genlerini seçemez 🤷🏻♀️
Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Evet kısa kızlarda böyle bir huy var genelde. Benim boyum ortalama ama ben de çok uzun erkek sevmem mesela işin garip tarafı 😂 O ne kız öyle zürafa gibi
05 Yorumla
Soran+1 yılhuyla ilgisi yok erkeğin kısası itici 180 altı sırıtıyor hadi 178 e kadar kurtarabilir de 175 170 ler erkek gibi durmuyor bile
Soran+1 yılboyun kaç
Soran+1 yıl1.85 altı kurtarmaz aşko seni :d
Gizli Üye(25-29)+1 yılLafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
04 Yorumla
Soran+1 yılKanka ne ağlamışsın ya sevgilim 1.93 biraz da buna ağla
Cevap sahibi+1 yılAğlamadım gerçekleri söyledim.
Cevap sahibi+1 yıl@_Breeze_ _Breeze_ abartmıyorum. Gayet alakalı. Madem erkek uzun olacak sizi koruyup kollayacak, o zaman biz erkekler ataerkilliği savununca bize kızmayacaksınız.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal değil. insan kendine göre bakmalı bence
10 Yorumla 1.70 -1.75 ten hoşlanamıyorsan sen egolu birisin demektir bence kendini kusursuz ulaşılmaz görüyorsun şimdi 1.85 biri 1.55 hakkında çocuğum kardeşim gibi hissederim bence 1.70 kız olmalı dese hoşuna gider mi?
21 Yorumla
Soran+1 yılKendi tercihi derim gidip ağlamam ama uzun erkekler genelde kısa kız seviyor :d
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn azından dürüstsünüz. Çoğu hemcinsiniz biz kısa erkeklerden tiksindiklerini dürüstçe kabullenemeyip bizi aşağılayarak bize olan nefretlerini gizlemeye çalışıyorlar maalesef...
16 Yorumla
Soran+1 yılO kızlara ben de sinir oluyorum ya twitterda ve bu sitede kısa erkekleri de seviyoruz diye açıklama yapıyorlar sonra kısa erkekler umutlanıp umutlanıp kızları rahatsız ediyor her kız açıkça söylemeli kısa erkekleri sevmediğimizi. Benim en kısa sevgilim 1.82 di onun da altı bir erkekle sevgili olamam şahsen.
- +1 yıl
Teşekkürler. Biz black pilcilerin sizin gibi bizden nefret ettiğini alenen söyleyen hanımefendilere çok ihtiyacımız var. Sağolun varolun.
Soran+1 yılBlackpillciler boy konusunda haklılar ama kadın düşmanı oldukları için sinirliyim onlara
- +1 yıl
Yok kadınlar herşeyin en iyisine en güzeline layıktılar biz kısa boylu olduğumuz için de bizden nefret etmek haklarıdır. Sadece haddimizi bilip kimseyle muhatap olmadığımızda bizi aşağılamasınlar yeterli.
Soran+1 yılDiğer inceller senin gibi değil ama twda kadınlara hakaret ediyorlar sürekli
- +1 yıl
Ben hanımefendilerin bizden nefret etme sebeplerini sorgularım ama hiçbir kadına sözlü ya da fiziksel şiddeti onaylamam. Çok acıtıcı ve incitici de olsa asla sevilmediğimi ve asla sevilmeyeceğimi kabullendim. Maalesef ergenler bu gitgelleri yaşayıp zalimleşebiliyorlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEğer gerçekten birine aşık olursan o kanka ayağına aldığın boyu hiç önemsememiş olacaksın. Hayırlı birini bul o kadar takılma derim. 🌷
13 Yorumla
Soran+1 yılKısa boylu erkeğe aşık olmuyorum zaten
- +1 yıl
Hiçbir zaman büyük konuşmamalısın.
Soran+1 yılKanka büyük konuşma değil bu görsel olarak beğendiğin insanlara sevgili gözüyle bakarsın insan doğası böyle
+1 yılNormalde böyle soruları es geçiyorum ama hasta yatağımdaki ağır işsizliğimden bu sefer dayanamıcam.
yani gençler nedir sizin sorununuz? resmen her erkeğin üstüne atlayacak çaresizliktesiniz. yok boyu kısa erkek iticiliği, yok ayağı büyük poposu bilmem ne. paylaşımı yapan kişi muhtemelen kısa boylu biri tarafından aldatıldı. ondan dolayı hırs yapmış.😅00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok doğru düşünce ben 1.84 boya sahibim benden kısa erkekler ile yürümem bile kisa erkekler tehlikelidir, sinsidir uzunlardan korkma...
10 YorumlaBen sevmiyorum tavuk gibi kızları ne yapım 155 kiz 175 kis buluyormuş s.. git surdan bir tane akıllınız yok. ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılbrn de uzun erkeklerden hoslaniyorum ama ask böyle bir sey degil sen de o da secemiosun
03 Yorumla
Soran+1 yılAşko uzun erkeklerden hoşlanıyorsan kısa erkeğe aşık olmazsın zaten rahat ol
- +1 yıl
görünüse asik olunmaz hoslanilir askim biz karaktere asik oluyoruz seni bilmem ama
Soran+1 yılTamam da görünüşünü beğendiğinin karakterine aşık olursun 1.70 ama karakterli bir erkeğe sevgili gözüyle bakmazsın uzun erkek seviyorsan arkadaş olursun sadece
Peki sebebi var mı bunun yani korumacimi hissediyonuz yani halbuki 170 bile senin için iyi boy sayilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılhadi yükseklik korkun yok Allah korkusu olmalı
iddia oranı gibi boyun var hala 175 i beğenmiyorsun : )00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende 1.80 diyince modum düşüyor. Cünkü topuklularla daha uzunum. Bebek yüzlüleride sevmiyorum erkek benden ön plana çıkmayacak 🤣
03 Yorumla
Soran+1 yılsen 1.90 de o zaman :d
Cevap sahibi+1 yılAma şu da var kısalar daha ateşli ve daha zeki oluyor assddgffgg
Soran+1 yılYok ya kısalar libido killer
Gizli Üye(18-24)+1 yılObez bir erkek, elinde cips yerken ben Adriana Lima gibi istiyorum dese ne dersin ne düşünürsün? Hasssziktir lan ordan bı kendine bak dengesiz dersin. İşte şuanda o obez erkeğin konumundasın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence en büyük problem sende ya da soru Troll diyelim
00 Yorumla Çok uzun boylular sana bakmaz zaten ben 187 yım 65 üstü bakiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoyum 1.68 ve en uzun sevgilim 176 falandı ahaha öyle takıntılarım yok
10 Yorumla
+1 yılOlabilir
Kilolu bir erkek de fit kadın beğenebilir. İnsan kendine benzeyenleri çekici bulmak zorunda değil ki.20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek tabi uzun olacak. Prensesler artık biz ki koruyacağız onları.
04 Yorumla
Soran+1 yıl1.70 erkolar ağlar şimdi :d
Cevap sahibi+1 yılAglasinlar emzik verelim:Dd
Soran+1 yılÇok sevilmek istiyorlarsa gitsinler boy ameliyatı olsunlar valla
Cevap sahibi+1 yılKısalar daha kibirli oluyor
+1 yılya bende 164 üm benden kisa olmasin yeter kizlarin cogu kendilerinden kisa olmasin istiyor zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılbenden uzun olması bana yetmiyor ya illa 1.80 üstü olmalı benim için
+1 yılzevk meselesi hoşlanabilirsiniz bunda bir sakınca olmaz
00 Yorumla
+1 yılNormal. Karşındakinden beklediğin şeyin sende olması şart değil. Önemli olan ikinizin de birbirinize okey olması. Kısa seven pek çok uzun erkek var.
01 Yorumla- +1 yıl
@Buralarasığamıyorum
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Uzun kızlar uzun erkeklerle kısa kızlar kısa erkeklerle olsun kardeşim sıralamayı bozmayın
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir sıralama yok canım kısa kızlar kısa erkeklerle olmak zorunda falan değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şu kızların boy fantazisini birde erkeklerin ayak fantazisini anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılHaklısın bende 1,55 im sevgilim en az 1.80 olmalı
213 Yorumla
Soran+1 yılOff sonunda benle aynı fikirde biri sabahtan beri linç yedim ya
- +1 yıl
@Hayatbazençokgarip
Soran+1 yıl@türk5561 ya sen nasıl bir eziksin ya herkese aynı şeyi yazıp duruyorsun
- +1 yıl
Yoooo kadın erkek eşittir tezini asla savunmam erkekler zaten güçlüdür.
Feminist asla değilim erkek erkek gibi olmalı yanında süt kedisi gibi olmalı kadın 🥰 - +1 yıl
@Hayatbazençokgarip
Ben diyene kadar feministtin ama ben bunu yazınca feminist değilim diyerek kıvıyorsun değil mi? Evet feministsin ama tatlı su feministti
Soran+1 yıl@türk5561 off ağlama kısa erkek böyle ağlayarak kadınların seni sevmesini sağlayamazsın
- +1 yıl
Ağlamıyorum gerçekleri söylüyorum. Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Soran+1 yıl@türk5561 uza da konuş bra
- +1 yıl
Uzadım zaten Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Soran+1 yıl@türk5561 git boy ameliyatı ol 1.80 i geç
- +1 yıl
Valla sinir oldum o kadar bakım yap dikkat et güzel ol bir zahmet uzun erkek isteyelim birazda karizma olsun yakışıklı olsun bizi kucağında taşısın çok şey istemiyoruz olsun o kadar
Soran+1 yıl@hayatbazencokgarip Aynen ya bu kısa erkoların ağıdı bir bitmiyor madem sevilmek istiyorlar gitsinler boy ameliyatı olsunlar
Zaten senden uzun yani tuhafsın
03 Yorumla
Soran+1 yılBenden uzun mu diye bakmıyorum bir erkeğe göre uzun mu diye bakıyorum ben
Soran+1 yıl170 e erkek denmez zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalırsın bak haberin olsun 😬
02 Yorumla
Soran+1 yıl1.93 kocam var merak etme :d
- +1 yıl
Haydaaa
Bacım ne bileyim niye böyle soru sordun ki elalemin kısa boylu erkeğinden sana ne😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bu havaya bak ya 😀😀😀 175 mi kısa
08 Yorumla
Soran+1 yılsen de 1.75sin sanırım hahaha
Soran+1 yılEski sevgilim 1.82 di o bile kısa geliyordu bana 1.75 erkek cücedir şuanki sevgilim de 1.93
Soran+1 yılAğlama cüce hiçbir kız senle sevgili olmayacak
Soran+1 yılO boyla anca kanka oluruz senle
Kadınlar güçlü erkek sever. Normaldir
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen uzun kalin seviyon anliyorum seni 😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ay g*tüm yaaa shahshsjsj
00 Yorumla
+1 yılBu derecede deli değilim hayır
00 Yorumla
+1 yılErkek dediğin 180 ve üzeri olur
10 Yorumla
+1 yılHayır ben boyuma uygun severim uzun istemem
00 YorumlaBenden kısa olmadigi sürece sıkıntı yok.
00 Yorumla
+1 yılBence uzun erkek her konuda sorun olur sana
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynı durum valla ben 1.80 altı ile cıkmam
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıliyiymis boyun
Soran+1 yıl3 sevgilim oldu biri 182 biri 189 şuanki sevgilim 193 ona alışınca 180 erkekler bile kısa geliyor bana
- +1 yıl
184um ohee ohe
- +1 yıl
Ahahh
- +1 yıl
Gizli Üye(18-24)+1 yıl180 seni napsın bacım puahahahhahaahah 155 ne yaa
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen o yüzden 1.93 buldum ben de :d
Cevap sahibi+1 yılhahahahah aşkım cüce gibi durursun yanlarında çok komik oluyor az dengini bul 170 175 falan ideal
Soran+1 yılUzun erkek bulamayan uzun kızsın çok belli noldu sana kalmadı mı kıyamam :d
Cevap sahibi+1 yıl162 boyum uzun değilim sevgilimde 179 180 . uyumluyuz grünüş olarak çocuğu gibi gezmiyorum yanında
Soran+1 yılYok sevgilin olsa gelip bana kudurmazdın sen uzun erkek bulamamış uzun kızsın çok belli
Cevap sahibi+1 yılay eziğe bak kabullenemiyorda. aşkom madem bir şey paylaşıyorsun eleştiriye açık ol
Soran+1 yılsevdiğin 1.90 erkoyu 1.55 kıza kaptırdın di mi
Cevap sahibi+1 yılAy varoş seni daha kabullenemiyor ergen 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana bakanın kafasına sıçayım lfjflf
04 Yorumla
Soran+1 yılAğlama lütfen ağlama
Cevap sahibi+1 yılYer cücesi lhlhlh
Soran+1 yılok 170
Cevap sahibi+1 yıl86 mk lhlhl
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük ama çok etkilisin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl155 e 182 de komik durur karşıdan bakınca ssjsjs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlın bunu buradan alın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl171 boyundayım böyle değilim, boy takıntım yok
00 Yorumla
+1 yılTakıntı haline getirmişsin
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesi.
12 Yorumla- +1 yıl
Ama bence komik xdgdyd
Soran+1 yılkısa erkekleri diyorsan evet bence de çok komik duruyorlar djjdkdkd
Komikmiş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılOlması gereken
00 Yorumla Olabilir
00 YorumlaAdam olsun karakterli olsun.
00 Yorumla
+1 yılTamam
00 Yorumla
+1 yılOlur öyle seyler
00 Yorumla
+1 yılNormal tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.75 yeter sana
01 Yorumla