Kadın ve erkeğin yapısı arasında ciddi fark zaten var kadının kas yapısı da erkekten farklı çok daha esnek neden içinden insan çıkıyor bu da etken olabilir mi acaba arkadaşım?
Sadece bu kadar basit olduğunu düşünmen ilginç cidden çocuk kalçada mı büyüyor? Kadının kocaman karnı esnek kas yapısından dolayı olabiliyor olabilir mi ki? İçinde bebek büyüyecek ya esnemek lazım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Veee bu tespitinle yılın bilim adamı seçildin.. Oscar goes to...
Bilim insanı* lütfen toplumsal cinsiyet eşitliğine özen gösterelim :d
Eyvallahhhhhhh
Volta atalım gel
O degilde sisko kadinlarin bile egosu var mk hepsinde binbir ego
Şişko kadınların egosu balon gibidir çabuk söner
Pquahhshxhhd haklisin
Yap oranı yüksek bir fizyolojiye sahip oldukları için olabilir mi acaba ya?
Yağ oranı erkek vücudundan ortalama %5 daha yüksek ama %500 fark ediyor.
Kadın ve erkeğin yapısı arasında ciddi fark zaten var kadının kas yapısı da erkekten farklı çok daha esnek neden içinden insan çıkıyor bu da etken olabilir mi acaba arkadaşım?
Tabii ki yağlanma bu durumda iki cinsiyette de çok farklı görünür baştan sona farklıyız çünkü
Kalça yapısı doğum yapmaya müsait olduğundan insan çıkıyor bence
Sadece bu kadar basit olduğunu düşünmen ilginç cidden çocuk kalçada mı büyüyor? Kadının kocaman karnı esnek kas yapısından dolayı olabiliyor olabilir mi ki? İçinde bebek büyüyecek ya esnemek lazım.
Erkek zihniyetinizle oturun düşünün aman araştırmayın.
Kadının 30cm bellisi de var 30metre bellisi de
Zayıf kadın zayıf erkekten seksidir şişko kadın şişko erkekten şişkodur. Şaşmaz tespit sfilsf
Ya kadınlar yağlıdır mı dedim kardeşim ben kilo alma durumunda olanı konuşuyoruz derdin ne?
Erkekler dana antrikot gibidir yağlı olması tadını arttırır. Kadınlar kuzu pirzola gibidir çok yağlı olursa alevde yanar gider.
Boş muhabbet.
Boş vaktin yoksa neden bu sitede takılıyon ki
Muhabbet boş dedim vaktim yok demedim haklı çıkmaya çalışırken saptırayım olayı diyorsun saçmaladıkça saçmalıyorsun farkında mısın?
Cinsiyetlerin hangi et türüne benzediğini mi konuşcam seninle Allah aşkına
Aaa sevgilimle öpüştüm hamile miyim sorularını bana tercih edersin yani ağağağa
Evet dalga geçmek için ederim daha eğlenceli
Ehveni şer ne demek acaba :/
Google bunun için var
KizlarSoruyor ne için var peki fkdkdkkdd
İstediğimde muhatap olup istediğimle dalga geçmek istediğime de yardımcı olmak için. Senin için neden var onunla ilgilenmiyorum
Benle muhatap mı oluyon dalga mı geçiyon yardımcı mı oluyon seç bakalım
Seçmeme gerek yok ben ne yaptığımın bilincindeyim senin de olmanı beklerim neticede seninle muhatapım.
Teşekkür ederim ama ikimizden ben konuşmaktan pişman olmadım :D
Adına sevindim
İki adım var hangisine sevindin?
Yağ oranı daha fazla çünkü
Aynen keşke hamurişi kültürümüz olmasa
Kilolular bunu beğendi 🙃
Beğendim kiloluyum