Herkes güzel olmak için uğraşıyor ama herkes güzel olmak zorunda mıdır ki?

Herkes güzel olmak için uğraşıyor ama herkes güzel olmak zorunda mıdır ki?

Hayır tabii ki de değildir ve kaldıki güzellik zaten göreceli bir şeydir mesela bana çok güzel gelen bir şey başkalarının hiç hoşuna gitmeyebilir ya da insanların moda olarak gördüğü bir şey benim hiç hoşuma gitmeyen bir şey olabilir
Cevap
17Cevap
Hayır tabiki değildir ama herkes güzel olmak ister.
Güzellik yoksa sevilmek de olmuyor
Güzellik algıları yıkılırsa herkes güzel olucak❤
güzellik cidden göreceli bi kavram. herkesin "güzel değil, çirkin" dediği sevgililerim de oldu ama bence güzel kızlardı yani benim hoşuma gidiyolardı baya seviyodum. herkesin kendine has bi güzellik anlayışı var
Tabii ki de değildir, güzel olsa ne olur olmasa ne olur. Önemli olan fikrilerinin güzel olmasıdır, hareketlerinin güzel ve kibar olmasıdır.
Herkesin kendine göre güzelliği var tabiki beğenmediğin yer vardır düzeltmek istersin bu senin karar verebileceğin bir şey kimse sana karışamaz
Eğer prestijli bir mesleği, ya da çok zeki filan değilse evet herkes bir nevi güzel- tatlı - sempatik - çekici olmak zorunda.
Herkes güzel. olacak diye bir şey yok ama. herkes bakımlı olmak zorunda
İstesen de olamazsın genle alakalı çünkü makyaj aktı iş bitti :D
Bizim ki Allah vergisi
Güzel olmaya çalışmadan güzeliz zaten
Bence sigara içerken gözleri kısılan her kadın güzeldir ☺️
Hayır değil. Ama günümüzde bakımlı olmayı zorunlu buluyorum
Herkes güzel olmak zorunda değil dicem ama zaten güzellik göreceli bir kavram kime göre neye göre yaniii ayrıca herkes güzel olmak zorunda değilama herkes bakımlı olmak zorunda
Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır.
Herkes güzel olmak zorunda değil
Çiftleşebilmek için evet...
Dogal olsun yeter ama bakım şart
Bence değil.
güzellik görecelidir
Değildir bence
Hayır bence
Değil.
Tabii ki 😡
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?