estetiğinde kolay ulaşılabilir olmasından da kaynaklanıyor biraz. herkes fındık burun dolgun dudak. dişler yapılı tırnaklar bile gerçek değil artık. bazen kendimi kıyaslayıp çirkin hissediyorum. hele bir sürü işlem yaptırıp doğal güzelmiş gibi davrananlarda insanı yoruyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılİnsanın yüz hatlarında ekstrem bozukluk varsa estetik şarttır. Çünkü onu makyaj ve bakımla düzeltemezsiniz.
Birisi yorumlarda demiş ki altyapı falan lazım yoksa estetik fayda ermez burun falan fındık gibi olmuyor demiş. Haaayır alakası yok. Dünyanın en çirkin erkeklerinden biri estetik operasyon sonucu evrim geçirdi ve 9/10 bir yüze ulaştı.
O kadar başarılı operasyonlar var ki ameliyatsız lazer yöntemiyle bile çok başarılı burun estetiği yapılıyor, badem göz estetiği yapılıyor, çene estetiği yapılıyor ve gayet de güzelleşebiliyorlar.
Güzellik, yüzün altın orana yakın olmasıdır. Bu yönüyle nesneldir. ÇOK GÜZELLİK DEĞİL AZ GÜZELLİK GÖRECELİDİR. Esasında güzellik değil beğeni görecelidir.
İnsanlar yüz hatlarına olarak 9/10-10/10 arasındaysa toplumun en az yüzde 90'u tarafından güzel bulunur. Çünkü beyin ve göz, 9 ve üzerinde güzelliği doğru puanlar. 9'un altına inildikçe yanılma payı artmaya başlar. 4-5-6 gibi orta skalada yer alan yüzleri zihin doğru puanlayamaz ve bu insanların güzelliği hakkında toplumda ortak bir kanaat oluşmaz.
Ortalama tipler doğru saç ve sakal şekli, doğru makyajla da 1-2 tık güzel hale getirilebilir. Herkesin güzel bulduğu bir insanın zaten bakıma, makyaja, estetiğe ihtiyacı yoktur. O zaten yatağından kalktığı gibi de güzeldir.
Herkesin güzel olması normal midir? Neden anormal olsun. Güzellik yüzün altın orana yakın olması ya da estetikle altın orana yakın hale getirilmesidir. Neden anormal olsun? Yapay da olsa çok sayıda insanın güzelleşmesi rekabet getirir. Çünkü yeryüzünde güzel kadın sayısı yakışıklı erkek sayısının en az 10 katı şu anda.
Bu durum insani ilişkilerde tekelleşmeyi önler, rekabeti doğurur. Rekabetin olmadığı yerde insanların mücadele ruhu körelir.
Bu tip bir rekabet, kadınların hatta insanın kendi doğasına aykırı saçma sapan kadın dayanışması feminiter ideolojilerin ve cinsiyetçi örgütsel kadın hareketlerinin de önüne geçer. İki kadının arasında da, iki erkeğin arasında da rekabet olmalıdır. Rekabetten kastım düşmanlık değildir. İnsanın potansiyelini keşfedip harekete geçiren itici güçtür rekabet.
Senin hemcinsin annen değilse kız kardeşin değilse, kızın değilse, teyzen, halan değilse o hemcinsin senin ancak stratejik müttefikin olabilir onun haricinde rakibindir.
Ayrıca herkes estetikle güzelleşince tek tip falan olmuyor. Yüz hatları orantılı oluyor. Her yüz şekline oturacak burun çene ve göz yapısı farklıdır çünkü.
Konuyla ilgili yazacaklarım bundan ibarettir.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBende kendimi yetersiz, bakimsiz, cirkin hissediyordum ama dusuncelerim mi degisti piyasa cok mu yapaylasti bilmiyorum ama artik pek boyle dusunmuyorum.
Etraftaki kizlar o kadar yapay, boya badana icinde, estetikten ve ciplakliktan o kadar kotu gorunuyorlar ki kendimi sevmeme neden oldular. Ben normalde kendimi cirkin bulurum, birkac yil aynaya bakmadigimi bilirim. Belki kendimle de baristim bilmiyorum. Büyüdükçe fizikseli degil de içi doldurmanin önemli oldugunu kavradim belki de. Ne oldu bilmiyorum ama artik o kadar cirkin bulmuyorum kendimi.
Bir seylere de zorunda degilim demeye basladim. Bebek, kiz cocugu gibi olmak zorunda degilim. Sivilcemin cikmasi normal ben kadınım ve 1 ay icinde her gun hormonlarimda degisiklik oluyor. Sivilcede cikacak, baska seylerde olacak. Hokka gibi bir burnum yok ama işlevini cok şükür yerine getiriyor.
Makyaj vs yapmiyorum eksik hissediyordum ama iyi ki yapmiyorum. Iki tanidigim kiz arkadasin goz makyajindan dolayi gözleriyle ilgili sıkıntı yasadilar. Gözlerinin arkasinda makyaj kalintilari birikmis. Ikisi de simdi makyaj falan yapmiyor yasadiklari sıkıntıdan dolayi.
Bu kozmetik, bakim urunleri fazla kimyasal. Her gun her gun bu kimyasala maruz kalmak cok sıkıntılı. Eskiler makyaj mi yaparmis? Eskiler krem ustune krem mi surermis? Babannemin, annemin cildi harika. Su carparlar sadece. Babannemin kendi dogal alligi var. Yanaklari al al kadının. Eskiler ne guzelmis, dogal guzelmis.
Simdilerde bu kaliplara uymamaktan dolayi kendimi sevmeye basladim. Benden kucuk kizlar cok olgun duruyor. Bir kizla tanisiyorum 2008 liyim diyor benden buyuk duruyor. Kizlar bu guzellik kaliplarindan dolayi cocukluklarini yasayamiyorlar. Bu cok uzucu aslinda.
Biz kucukken boyle dertlerimiz yoktu. Biz 10-15 yaslarinda kolumuzdaki kılın derdine dusmezdik. Kaliplarin derdine dusmezdik. Okula gider gelirdik, winxli tisortlerimizi giyerdik, oyun oynardik. Winx karakterleri icin kavga ederdik, grup hepsi icin ben cemreyim vs derdik. Dudagimizin inceligi, kolumuzun kılı, bıyığımız, burnumuzun sekli, kiyafetimizin kombini umrumuzda olmazdi.
Simdikiler cok buyuk bir kalipla büyüyor ve uyguluyorlar. Yazik gercekten. Tabi buna sebep olan medyanin yaninda turk erkeklerinin kadinda mukemmeli istemesi ve beklemesi. Kendileri mukemmel degilken bunu beklemeleri bu sorunlari beraberinde getiriyor. 10 yasindaki kiz cocuguyla bıyığın var diye dalga geciyorlar ve o kiz 8-10 yasinda ve belki de daha da erken bu islere girismis oluyor. Kolumda az bir kıl var diye kisa kollu giyemiyor bizden kucuk kizlar.
Burnum kucuk olmak zorunda değil. Bir taraflarim yapili olmak zorunda degil. Rabbim boyle uygun gormus, bunu vermis. Cok guzel, dogal olarakta guzel yaratabilirdi ama böyle uygun görmüş.
Gunumuzde kadina yuklenen hem sosyal hemde kişisel bakim, guzellik gibi algilar cok yoruyor. Bu dunyayi yasayamaya geldik, kendimize zorlastirmaya, kendimize zulum etmeye degil. Kendimize iskence etmeye degil. Vucudumuzda her gordugumuz kılı yolmaya calisip aci cekmeye gelmedik. Saglik disinda bicak altina yatip sanci, agri cekmeye gelmedik. Vucudumuzu bir rahat birakalim bence.
Disardaki kizlar sagolsun kendimi sevmeye basladim. 3-5 kisi kaldik dogal olan. Belki milletin gozune kotu geliyoruz ama bu kadar da elalemci olunmaz. Ben Allah'ın yarattigina saglik disinda mudahale edemem.
Biraz daha boyle giderse bizler guzel bulunur hale gelecegiz. Ve dogal kalmak daha iyi. Moda her zaman değişir. 20-30 yil onceki kaş sekline, sac sekline, kiyafetlere, makyajlara, kadinlarin yuzlerine bakin. Bugunle alakasi var mi? 20-30 yil sonra da bugun ki bu durumlar degisecek, kalmayacak. En iyisi nasil dunyaya geldiysen oyle olmak. Ister begensinler ister begenmesinler.
Allah herkesi biricik yaratmis. Dunyadaki hicbir parmak izi birbirine benzemez. Insanlarda benzemez. Allah bizleri eşsiz yaratmis aslinda. Esimiz benzerimiz yok. Ama insanlar ne yazik ki fabrikadan cikmis gibi ayni olmaya gayret ediyor. Insan kadar nankor baska bir varlik yok gerçekten.
31 Yorumla- 1 yıl
Benim gibi bir doğalci daha görmek mutlu etti 🥰
- Güzellik & Bakım konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılBen güzel kadınlar görmekten memnunum. Eskiden ortamda çekici olan bir ben olurdum, şimdi herkes ince belli misal. Buna takacağıma bununla yaşamayı öğrendim bir noktada.
Sosyal medya etkisi görülüyor evet. Kemerli burun kalmadı ortada ki bu benim gözüme hitap ediyor. Çekici insanlar görmekten memnunum. Sen niye değilsin bunu bir düşün.
Kaslı erkekler takviye kullanıyor ve bakarsan bir noktada birbirlerine benziyorlar ama bu onlara kötü demeyi gerektirmiyor. Çekememezliği bırak, kendinle barış ve böyle şeylere takılma.00 Yorumla
1 yılAsla üzülme gerçekten özgüvenin tam olsun bak yeminle söylüyorum.
Bende o dolgun dudaklı kalçası estetikli silikon memeli burnu estetikliler bir süre sonra tersine dönünce karşısında erkek bulamayacak sağlığına dikkat et ruj veya parlatıcı kullanma spor yap emin ol seni seven öyle sevsin
Temiz kok dişlerine bak saçlarına bak ben senin gibi bir kız bulsam ona dünyayı sererim harbi diyorum.
Son olarak sen dik dur ve net ol asla saçma sapan o duygulara kapılma asla her zaman bana yazabilirsin soru sormak konuşmak istersen içini dökebilirsin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
34Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 1 yılNormal bence de zaten güzel olan yok pek
00 Yorumla Yani artık herkesin aşşırı güzel olmasından dolayı güzellik kavramı normal geliyo yani eskiden güzel bi kız gördüğümde sosyal medyafayken oha falan yapardım ama şimdi katşıma çıkınca sadece videodaki içerik neyse ona bakıp videoyu kaydırıyorum normal geliyo çünkü artık hepsi çok güzel. Bu arada bu kötü bir şey değil tabikide kadınlarımızın kendi güzelliklerin farkına varıp kendilerine bakması ve bunu ortaya çıkarması gayet hoş bence. Kendilerini sevmeleri kendilerine bakım yapmaları hoş. Ama güzellik bazen çok emek gerektiren bir şey estetik vs. ve onların aşşırı güzel olması güzellik algılarınıda çok daha alışılmışın dışına çıkarıyor ve bu durum maalesef ki bazı kadınlarımızın kendini yetersiz görmesine sebebiyet veriyor. Benim için öyle büyük bi güzellik algısı yok ama dış görünüşümü beğeniyorım genel güzellik algısına uymamasına rağmen. Çünkü herkes farklı anneden babadan, farklı genlerden geldi bu nedenle herkesin aynı güzelliğe sahip olmasını söyleyemeyiz herkesin kendine has bir güzelliği vardır. Kiminiz sarışındır kiminiz esmer kiminiz kumral vs. sadece herkesin aynı olmaması gerektiğini bilin ve kendinizi sevin💞
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 911 cevap paylaştı.
1 yılFındık burun dolgun dudak güzellik değil bence. Karakteristik burun seviyorum ben.. herkes aynı tip burna sahip olmak zorunda değil. Dolgun dudak da asla sevmem. Yandan bakınca ördek görmüş gibi oluyorum 😄 diş okey de tırnak yaptıranları anlamıyorum. Zaten kendi tirnagimiz var daha ne tirnagiymis ya... Kendini hiç o tiplerle kıyaslama bence. Bir gün kendi gözlerini çıkaracaklar 🤣🤣🤣 artık doğal güzellik tanımı değişti 😅 işlem yaptırıp hafif makyaj doğal güzellik sayılıyor herhalde 😂😂😂
10 Yorumla
1 yılEstetik yaptırmak, sürekli bakım yapmak, vücudunda hiç tüy olmaması, formda olmak... Dürüst olalım artık çoğu insan bunu kendisi için yapmıyor, değer ve ilgi görmek için yapıyor. Bir kadının bakım yapması psikolojik olarak da kendisine çok iyi gelen bir şey. Şahsen ben de çok severim ama sektörde reklamlarla, güzellik programlarıyla vs. çok güzel algımızı yıkadılar. Dün yakın arkadaşımla bunu konuştuk. Ben glow-up geçirdim ve iş sektörü, sosyal hayat vs. birçok yerde kapılar çok kolay açıldı bana. Ama bu ikiyüzlülük midemi bulandırıyor artık. Yaptığımız hiçbir şeyi kendimiz için mutlu olarak yapmıyoruz artık bence. Sosyal medya uygulamalarını tamamen bıraktım wp dışında ama bir dönem Instagramda sürekli karşıma bu dediğin tek tip kadınlar çıkıyordu, hatta aynı tip gay erkekler. Hepiniz birer ürünsünüz ve sunuluyorsunuz. Tavsiyem bu insanlara sadece acımaktır. İnşallah herkes bir gün gerçekten istediği kadar özgür olur. Dünya herkesi her haliyle kabul eder.
20 YorumlaÇok güzel bir kadına bakıyorsun böyle, sonra sohbet ediyorsun ve iletişim kuruyorsun. Kitap yok, bilgi yok, sanat yok, hobi yok, kültür yok, giyim tarzı yok, yemek kültürü yok, ev düzeni yok, farkındalık yok, gezi ve hayal yok. Bu tür insanlara denk gelirsen direkt kaçmaya bak, Allah bir yerden yüz vermiş diğer yerden yüz almış. Biyolojik olarak üremiş canlı popülasyona dahil olmuş sayısal bir varlık grubunda hücre tipi.
83 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHerkes daha bakımlı evet ama herkes güzel değil. Sadece sosyal medyada bir şekilde güzeller insanlar ön planda. Zaten güzel oldukları için de öne geçebiliyolar. Yoksa elbette güzel olmayan da çok fazla insan var. ya da güzel olup sosyal medyayla işi olmayan çok insanda var. Bide saydığın işlemleri yaptıran insanlar daha gösterişli oluyo ama hepsi güzel olmuyo. Güzellik daha farklı bişey. Benim de burnum estetik. Hem sağlık problemim vardı. Dış görüntüsüde kötüydü yaptırdım. Ama dudak dolgusundan nefret ederim. Uzun protez tırnaklardan nefret ederim. Makyaj yapmam misal
00 Yorumla
1 yılFabrikasyon ürünü oldular. Herkes birisine benziyor artık ve güzellik algısı sabit bir şey de değil. 5-10 sene sonra güzellik algısı değiştiği zaman doğal güzeller daha kıymetli olacak. Gerçi ben şu an da doğal olanların daha kıymetli olduğunu düşünüyorum. Fabrikasyon olunca bir özellikleri kalmıyor
10 Yorumla
1 yılBence normal değil.
Herkes aynı , dudak burun güzellik algısı bu değil doğal güzellik en önce gelmeli genetik değişmez düşünün evlendiniz çocuğunuz oldu ve estetiksiz haline benziyor bu iki cins içinde geçerli estetik gerçekten seni kötü etkiliyordur ve sağlığına bile zarardır msla burun nefes alamıyosyndur gibi okey ama artık bi çılgınlık olması saçma.. sen de kendini kötü hissetme doğallık her zaman iyidir.00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 453 cevap paylaştı. İnsanların dış görünüşünde olumlu yönde gelişme olabilir ama tek bir konuşmasına bakıyor o tüm güzelliğinin bir hiç olması. Çok güzel insanlar tanıyorum, konuştukları an, ya da biraz zaman geçirdikten sonra tüm güzelliği yok oluyor.
31 Yorumla- 1 yıl
evet kesinlikle katılıyorum
Bir gün çirkinliğin moda olacağını biliyordum 😄 onların hepsi birbirinin aynısı yapay Barbieler bence eşsiz yaratılışının tadını çıkart ve hiç de öyle hissetme. 🤍
30 Yorumla
1 yılNereden çıkarttın herkesin güzel olduğunu. Kadınlar her hali güzel ama bazısı az güzel iken bazısı baktırıyor. Tek fark bu. Fazla takılma buna. Biraz bakım ve tarz değişikliği ile her kadın çok güzel görünebilir.
00 YorumlaNe olursa olsun makyajsız dolgusuz estetiksiz güzel birini tercih ederim bana göre makyajsız olanlar makyajlı olanlardan daha güzel
30 Yorumla
1 yılYani düşünüyorum isim vermeyim tabii yinede sadece dolgu veya sadece burun estetiğinden bir şey olmaz ama dudak dolgusu burun estetiği İpek kirpikler micro kaşlar bunların hepsini bir arada yaparlarsa cok yapay duruyorlar cocukları kendilerine benzemiyor 😆
10 YorumlaModası geçecek bu güzellik algılarının da sonra popo dolgularını söktüren kardashianlar gibi ortada kalacaklar xd
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 766 cevap paylaştı. Amaan doğal olmayan hersey bir zaman sonra yorar. Burnum kırık şahsen kırık olmasa yaptırmam bile. Doğallık kalmadı herkes Adnan Oktar kedicikleri gibi
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı.
1 yılGüzellik algısını estetik olarak düşünmek yanlış. Nezaket anlayışına özen göstermiyorsa ne kadar estetik yaparsa yapsın ve pahalı ürünler kullanırsa kullansın gözümde hiç.
00 Yorumla
1 yılKendine özen gösteren her kadın güzel görünür. Estetiğe karşı değilim ama ben yaptırmam. Yaşlanmak daha doğrusu güzel yaşlanmak isterim. Seri üretim gibi herkese benzemek istemem açıkçası. Bu sana iyi hissettirecek diye demiyorum ama doğal güzeller her zaman daha güzeldir.
00 Yorumla
1 yılKapitalistler amacina ulasti, once bi genel gecer bi guzellik algisi yarattilar sosyal medya sayesinde sonra gelsin paralar...
10 Yorumla
1 yılHerkes torna tezgahından çıkmış gibi. İtalya haritasına benziyor kızların burnu, domuz 🐷 gibi aynı. Bu çok iğrenç
10 YorumlaEvet artık neredeyse herkes birbirinin ikizi gibi, erkeklerde ise aynı şekil tıraş vs
Bi biz kaldık:)10 YorumlaGüzellik denilen şeyin göreceli olduğunu düşünüyorum. Ha daha çok bakımlı olunuyor artık o da normal
10 Yorumla
1 yılGerçekten gına geldi dolgun dudaktan. Bülrnt ersoy gibi dolsşıyor millet dışarda. Ölçülü de yaptırmıyorlar. Zsten çoğu kişi fakrikasyon gibi 😆
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 703 cevap paylaştı.
1 yılÖyle ama hepsi tek tip birbirinin kopyası gibi
20 Yorumla Hepsi güzel değil bence sadece öyle olduklarını sanıyolar ve japonyaya benzemeye başladık hepsi birbirine benziyo aynı fabrikadan çıkmış gibiler 😁
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 708 cevap paylaştı.
1 yılGüzel falan değiller dolgulu dudaklarla maymuna benziyorlar, doğal olmadıkları için insan dışı varlık gibi gözüküyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendı tercıhlerı netıcede , bana guzel gelmıyolar. Asırı kasıntı artık cogu kısı. Kımse sacından makyajından odun vermıyo dogal durmuyo. Guzel gıyınıp vıdeo resım cektırmek tek amacları. Yapaylık cok goze batıyo.
00 Yorumla
1 yılBi süre sonra doğallık revaçta olacak bence. O yüzden gerek yok estetiğe çok gerekli değilse.
00 Yorumla
1 yılbence en iyisini yapıyolar düşünsene karın çirkin bi gidiyon hastaneye güzel dudalar gergin yüz hatları küçük burun 3 tane meme daha ne isteyim aq
09 Yorumla- 1 yıl
canım sncjsksk
- 1 yıl
Ge. rizekalı smxmsks
- 1 yıl
@lavinya08 ahah estetiksiz insanlara bok atıp kendi tipine bakmayan insanlara sinir oluyorum.
- 1 yıl
Senin gibi erkekler evlenmesin mümkünse
- 1 yıl
@lavinya08 çok haklısın
- 1 yıl
estetiksizlere değil çirkin insanlara bok atıyorum tipim halim vaktim gayet yerinde sin kendinize bakın
Bende takmaya başladım param olsa bir sürü estetik yaptıracağım kendime
01 Yorumla
Soran1 yılestetik yaptırmak istediğimden değil de insan kıyaslıyor
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Estetik vs. Değil de herkes bakımlı olursa fit görünürse o insan her türlü güzel görünür zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılyahu saga sola baka baka herkes oldu manken okadar gereksiz para harcaniyirki makyaj malzemesine estetige hic birini yaptirmadim ne gerek var Allahin yarattigina mudahale etmek bizemi dustu
10 YorumlaHerkes birbirine benziyo🤢 o dudaklar zaten aklı başında olan yaptırmaz
10 Yorumla
1 yılhenüz hiçbi yerim de estetik yok orta karar güzelliğim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNeden bu yapaylik bana güzel gelmiyor acaba, senin güzellik algına🤣 midem bulanıyor boya küpü ya da her yeri oynanmış birde üstüne çıplaklık mide bulantısı oysa
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 320 cevap paylaştı.
1 yılHerkes çok güzel değil, herkes birbirinin aynısı bence.
00 Yorumla
1 yılEstetik yaptıran herkes güzel oluyor demek doğru değil
00 Yorumla
1 yılEstetik gerektirecek bir yüzüm yok çok şükür. Kendimden mutluyum. ✨
00 Yorumla
1 yılDoğal degilse güzellik de para etmez doğal olsun kendi olsun
00 YorumlaÇoğu güzel değil ki doğalken güzel olmayanı estetik kurtarmıyor
00 Yorumla
1 yılDolgun dudaklardan tiksinen sadece ben değilimdir umarım
00 Yorumla
1 yılEstetik ve bakımdan herkes birbirine benziyor normal böyle düşünmen
00 Yorumla
1 yılBazı işlemler normaldir. Çok kavisli burun varsa yaptırırsın da fazlasına gerek yoktur
00 YorumlaHerkes estetik doğal güzellerin kıymeti kalmadı valla vjvjcuffu
00 Yorumla
1 yılHaklisin bende cirkin hissediyorum bazen onlari gorunce
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 528 cevap paylaştı.
1 yılEstetik olsa bile güzel olmayan birsürü insan var bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEstetik de herkese olmuyor alt yapı lazım kıskanma dudak dolgusu bile dudağın asıl şekli aşırı değişime uğramadan yapılıyor çünkü diğer türlü pek de mümkün değil yapmak burun ameliyatı da aynı şekilde başlangıç burnuna göre yapılıyor herkesin burnu da fındık gibi olmuyor ayrıca ooo yani bu naısl kıskançlık böyle
06 Yorumla- 1 yıl
Ah kıyamam estetiksin galiba baya zoruna gitmiş
Cevap sahibi1 yıl@SinirStresKüpü yoo tam tersi vallahi param yok zaten galiba senin de yok paran
Cevap sahibi1 yıl@SinirStresKüpü ayrıca soruyu soran sensin gayet kimin kıskandığı kafaya taktığı belli oluyor 😂😂
- 1 yıl
Akckrkwkdk benimde param yok doğru ama soruyu ben sormadım canım
- 1 yıl
Haklı savunma yapınca kıskanmış olmuyoruz :)
- 1 yıl
Size göre karıncayı bile kıskanıyoruz
- Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılGüzellik dediğin gibi kolaylaştı bu da kriterleri çok yüksek kadınlar oluşturdu bence
00 Yorumla
1 yılEstetikle güzelleşmek mümkün ama bu onların güzelliği değil yapay bir şey, bir kadın hafif makyaj ile güzelse bence ona güzel denebilir ama estetikle güzelleşene güzel demem.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılParan varsa sen de yaptırırsın:) kolay ulaşılabilir falan değil. Parası olana kolay.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılCirkin kizlar estetik yapinca cok guzel oluyorlar. Guzel kizlar da tam tersi baya bozuyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet bi yurt arkadşim vardi kizin her yeri estetikli mkk södkdkd estetiksizim diye geziyor
00 Yorumla
1 yılSanayi tip estetikler can sıkar oldu ☺️
Yaygın güzellik algısı ise artık teknolojinin hızına yetişmek imkansız ve siz kadinlar bu hizi güzellik algıları üzerinde çok iyi kullanıyorsunuz.00 Yorumlaartık herkes güzel olmuyor herkes kolay sıradanlaşabiliyor
00 YorumlaValla güzel olamıyorlar estetik bile yaptırsalar gerçekten güzel olan zaten estetik yaptırmaz
20 Yorumlaevet herkesin dışı bi şekilde dalga dümen güzelleşiyo ama karakterler de ters orantılı olarak vasatlaşmaya başladı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYine bi soru sayesinde gözlerim kanadı allahım soruya bak herkesin güzel olması normal mi demiş yok anormal
01 Yorumla
Soran1 yılözür dilerim :(
Herkes aynı oluyor fabrika ürünü gibi alışamadım ben daha
00 YorumlaHerkes ayni tip ayiramiyorum hele turbanlilar kopya gibi
00 Yorumla
1 yılDediklerini her biri doğru aksini iddia eden estetik salonundna çıkmıyordur adkks
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sende yaptırırsın yaşın küçük daha bi 23-25 ol
10 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem