Güzellik & Bakım Doğal kadından kastınız nedir? FunnySunny Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Makyajı bakımı çok abartmayan kadın mı? Bu sefer de yapmayınca bakımsız çirkin dersiniz. 😃 Doğal kadından kastınız nedir? Cevapla Makyaj Soruları Nedir Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Makyaj yapmadan güzel olan kızlar 1 0 Yorumla
FrauElvira Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl bir şey söyleyeyim mi çok haklı isyan seninki. doğal kadın deyip duruyorlar ama hepsinin takip listesi bratz bebekleri 2 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bakım her daim şart ama bakımlı olmak makyaj değildir 3 6 Yorumla mymymy85 +1 yıl Senin gibi doğal olmalı 🤗 Yorumla merakettimmişte +1 yıl @mymymy85 nerden biliyon benim doğal olduğumu 🙄 Yorumla mymymy85 +1 yıl Profil resmi değişmiş.Geçmişteki görüş ve yorumlardan yola çıkarak. Dublex ev dahil😄 Yorumla merakettimmişte +1 yıl @mymymy85 iyi stalkersınmış he 😂 Yorumla mymymy85 +1 yıl Yani dürüst olmak gerekirse evet çok özel görmüş tüm bir ara benim için ulaşılamasi güç 🤗 sonra kalemin kulağına eğildim "onun adını yazarsan kırarım seni"🤗 Yorumla merakettimmişte +1 yıl @mymymy85 yazdıklarından tek anladığım kısım ulaşılması güç olduğum, bu benim karakterim herkes ulaşamaz bana iyi ki de böyleyim bence Yorumla
avalokiteshvara Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Bakımlı ama ağır makyaj yapmayan , saç rengi uçuk renkler olmayan. Ben doğal seviyorum deyip çirkin geziyorsa anlamı yok. 1 0 Yorumla
mymymy85 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Abartısız. Hem Davranış olarak hemde giyim tarzı olarak değerlendirmek lazım.Sıcak içten samimi abartısız.Rüküş olamayan. 1 0 Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl İçinden geldiği gibi davranan kadın benim için en doğal kadındır 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Makyaj konusunda kesinlikle abartısız olmalı.. 1 0 Yorumla
__hillsMooNn__ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Estetiksiz, dolgusuz, aşırı makyaj yapmayan, yapmacık davranmayan. 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 586 cevap paylaştı. Konuşma duruş söyledikleri abartılı olmayan fiziki olarak makyaja satılmayan 1 1 Yorumla Demir666 +1 yıl Sarılmayan olacaktı Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Makyaj ı abartmayanDoğal davranan yapay yapmacık tavır sergilemeye n 1 0 Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hareketleri kasıntı ve yapmacık olmasın, doğal olsun. d 1 0 Yorumla
Atarlıı_Şekerpare Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Öz bakımını yapan hafif makyaj yapan ya da yapmayan estetiksiz kimseler. 1 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 585 cevap paylaştı. Günümüzde doğal kadın tanımı, estetikten nasibini almamış kadın oluyor herhalde.. 1 0 Yorumla
Fosmodern Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Makyaj yapmayan kişisel bakımını yapan makyajı fazla abartmayan. Ve kendisi olması doğallık budur 1 0 Yorumla
prestiqe33 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl her kadın doğal olamaz ki doğal güzellik başka bişey 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bakım yapmam doğallığı bozmaz. Ben bakım yaparım ama nadiren makyaj yaparım. 1 0 Yorumla
kodi34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Makyajı abartmayan hatta makyaj yapmayan kadın bence 0 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 406 cevap paylaştı. Doğal kadın kalmadı 20 yaşında başlıyorlar estetiğe 0 0 Yorumla
black2022 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Makyaj yapmayana çirkin demeyiz. Makyaj başlı başına hiçbir işe yaramayan bir şey ayrıca parfüm de makyaj da bakım değildir. 1 0 Yorumla
asdce2446 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Kadınlar neden makyaj yapıyor bir türlü anlamış değilim aslında doğal olsalar daha mantıklı 2 0 Yorumla
MinareCeferova Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Estetiksiz, saçı boyasız doğal makyajlı 1 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Makyaj değil bakım yapsa yeterli 1 0 Yorumla
Senaaaay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bakımlı olunmalı ama fazla makyaj hoş olmuyor 1 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 505 cevap paylaştı. dogal halini bozmayan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Makyaj yapmadan güzel olan kızlar
bir şey söyleyeyim mi çok haklı isyan seninki. doğal kadın deyip duruyorlar ama hepsinin takip listesi bratz bebekleri
bakım her daim şart ama bakımlı olmak makyaj değildir
Senin gibi doğal olmalı 🤗
@mymymy85 nerden biliyon benim doğal olduğumu 🙄
Profil resmi değişmiş.
Geçmişteki görüş ve yorumlardan yola çıkarak. Dublex ev dahil😄
@mymymy85 iyi stalkersınmış he 😂
Yani dürüst olmak gerekirse evet çok özel görmüş tüm bir ara benim için ulaşılamasi güç 🤗 sonra kalemin kulağına eğildim "onun adını yazarsan kırarım seni"🤗
@mymymy85 yazdıklarından tek anladığım kısım ulaşılması güç olduğum, bu benim karakterim herkes ulaşamaz bana iyi ki de böyleyim bence
Bakımlı ama ağır makyaj yapmayan , saç rengi uçuk renkler olmayan. Ben doğal seviyorum deyip çirkin geziyorsa anlamı yok.
Abartısız. Hem Davranış olarak hemde giyim tarzı olarak değerlendirmek lazım.
Sıcak içten samimi abartısız.
Rüküş olamayan.
İçinden geldiği gibi davranan kadın benim için en doğal kadındır
Makyaj konusunda kesinlikle abartısız olmalı..
Estetiksiz, dolgusuz, aşırı makyaj yapmayan, yapmacık davranmayan.
Konuşma duruş söyledikleri abartılı olmayan fiziki olarak makyaja satılmayan
Sarılmayan olacaktı
Makyaj ı abartmayan
Doğal davranan yapay yapmacık tavır sergilemeye n
Hareketleri kasıntı ve yapmacık olmasın, doğal olsun. d
Öz bakımını yapan hafif makyaj yapan ya da yapmayan estetiksiz kimseler.
Günümüzde doğal kadın tanımı, estetikten nasibini almamış kadın oluyor herhalde..
Makyaj yapmayan kişisel bakımını yapan makyajı fazla abartmayan. Ve kendisi olması doğallık budur
her kadın doğal olamaz ki doğal güzellik başka bişey
Bakım yapmam doğallığı bozmaz. Ben bakım yaparım ama nadiren makyaj yaparım.
Makyajı abartmayan hatta makyaj yapmayan kadın bence
Doğal kadın kalmadı 20 yaşında başlıyorlar estetiğe
Makyaj yapmayana çirkin demeyiz.
Makyaj başlı başına hiçbir işe yaramayan bir şey ayrıca parfüm de makyaj da bakım değildir.
Kadınlar neden makyaj yapıyor bir türlü anlamış değilim aslında doğal olsalar daha mantıklı
Estetiksiz, saçı boyasız doğal makyajlı
Makyaj değil bakım yapsa yeterli
Sade doğal olan işte kanka
Bakımlı olunmalı ama fazla makyaj hoş olmuyor
Demem
Yataktan çıktığı gibi olsun
dogal halini bozmayan
Daha güzel
Kastım yok
Yapay olmayan
Makyajı az
Makyaj yapmayan