:P
Makyajlı kadın mı? Doğal kadın mı?
:P
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek kadınla evlenirken onu her haliyle kabul etmeli aynı şekilde kadında öyle. Çünkü sonra onu tipsiz bir halde yani beklenen düzeyin altında görünce huzursuzluk azalıyor. Beğenmiyor işte. Olabiliyor böyle şeyler. Çünkü herkes aşık olamaz! Aşk yürekte başlar onun için tipe önem verilmez! Bizim milletimizin çoğu cinsellik ve gelenek vs. için evleniyor. Onun için dediğim gibi herkes doğal haliyle birlikte olmalı doğal haliyle sevmeli.
Makyaja karşı değilim ama sonradan evlendikten sonra felan makyaj yapmaya başlarsa ya da düğün veya nişanda yaparsa daha da kendisine çeker partnerini daha iyi geçinirler ve aralarında sevgi bağı oluşur yani.
İnsan tiyatrocu değildir, makyaj : tiyatrocu gibi başka bir karaktere bürünüp sunumu bitene dek o modda kalır..
Sonrasında kendi olur, makyajda sokaktayken veya bir misafirliğe düğün veya geziye giderken yapılır, eve gelinince temizlenir.
Doğallığı değilde makyajlı hali ön planda olan bayan, sevgilisiyleyken hep bu halde olur , hatta düğün gecesi gerdek anına dek sonrası siler ve esas yüzü çıkar meydana ve eşide şaşorabilir yoğun makyajsa?
En güzeli doğal ve kendi olan bayan, evlilik sonrası, evinde ve nikahlı eşin için sadece makyaj yap, ama dışarı gidince başkaları için makyajlı çıkma. eşler bir birine özeldir.
Ya bunlar dogal kadın dogal kadın dıyorlarda sıfır makyajlı kadınada cogu dönüp bakmaz. Hafif makyaj olacak kadında
Asfalt atmak hahaha bence en iyi buydu xD
www.google.com.tr/search
Tabiki doğal :)
Bana da makyaj yakışmıyor
Cevap
212Cevap
Kadın dediğin bir sudan çıkınca , bir de uykudan uyanınca güzelse , gerçekten güzeldir derler :) O yüzden her zaman doğallıktan yanayım. Bir sürme bir rimel yeterli. Hatta kirpiği çok olanlar için rimel bile gerekli değil. Bakımlı olduktan sonra zaten makyaja ihtiyaç kalmaz. Ayrıca sivilcelerinizi makyajla kapatmaya çalıştıkça cildinizi harcıyorsunuz kızlar o boyalar gözeneklerinizi doldurup bir tane olan sivilceyi bin yapıyor. bir de söylemeden geçemiycem nolur şu ruju dudağınızı büyük göstermek için bütün çenenize sürmeyin çok komik görünüyor :D
Makyajı doğal kadın. Abartılmadığı, aşırıya kaçılmadığı takdirde makyajlı kadın da güzeldir, doğal (makyajsız) kadın* da güzeldir. Elbette palyaço olarak bir gösteri işinde iş bulmadıysa, çalışmıyorsa.
* Makyajsız Kadın'dan, makyaj yapmayan kadın anladım ve sorunuzu ona göre sorunuzu cevapladım. Elbette kadın (ya da erkek) yataktan çıktığı gibi sokağa fırlamayacak; yüzünü yıkayıp, üzerini değiştirip, saçını tarayacak.
Tabiki de doğal kadın
gönül gözüyle gören ve küçük mutluluklardan büyük mutluluklara ilerleyen pay çıakran insan için farketmeyendir. mesele iç güzellik ya da dış güzellik kapışması değil, mutluluğun güzel bir yüzde, hoş bir gülüşte saklı olmasıdır. küçük bir bebeğin nasıl ki ilk gülüşü ile kocaman bir tebessüm olmanıza vesile işte bir kadında o saf masum hali ile tebessümü ile en güzel halini sunmuş olur
3 sey rumel ruj hafif pudra yeterli fontodotenli abartılı kas ve yüz makyajlı kızdan uzak dururum cunku makyajı yapan kızın yuzune guvenı yoktur kendini güzel bulmuyordur özgüven eksiktir erkeginin karsına doğal cıkan kız hafif bir makyaj yapan kız zaten guzeldir ve kendinin guzel oldugunu saklıyacak bir şeyinin olmadıgını dusunur Görüşüm Budur Saygılar...
Günlük için doğal kalmak ya da çok hafif bir makyaj tercih ederim. Haftasonları veya bir yemeğe/eğlenceye falan gidince biraz daha gösterişli makyaj severim.
doğal kadın tabi ki
ıslak mendille silince altından vampir çıkanı kim napsın
haha :D
dogal kadin olmali...
makyajla ozguven kazanan... poposu makyajla kalkan kadinlardan aman aman dunya cok cekiyor. akillarini makyajla tazeleyen kadinlar bile var.
makyajlilardan uzak durmak lazim bakimin yuzu boyamakla oldugunu dusunuyorlar.
hain domdom nerede.
Makyajlı kadının cildinin altında başka biri yatar, bir kadın makyaj ile istediği her kişiye benzeyebilir, doğal kadın sadece kendisidir ve makyaj yapanlar aslında doğal kadının o doğal güzelliğine özendikleri için makyaj yaparlar
Doğal kadın - Çok güzel ve masumsun, yüzün nasıl bu kadar bebek gibi?
Makyajlı kadın - Çok güzel ve seksisin, boyaları nereden aldın?
ben makyaj yapınca çirkinleşenlerdenim... bundan dolayı makyaj anlayışım ruj ve aylaynırdan ibaret
aylaynır diyişe bak ya şapşik :D
ahahahah :D
erkeklere anlam verebilen var mı? dün makyajsız kadın hakkında ne düşünüyosunuz sorusuna ''bakımsız oluyolar'' yanıtını vermişlerdi bugünde doğal demişler :D ikisinin ayrımına varamadılar heralde.
tabiikide doğal kadın sabah uyandığında kimse badanası silinmiş birini görmek istemez
doğal güzel kadın her zaman çekicidir ve makyaja ihtiyac duymaz. allıkla duş almış tiki kızlar kendisine duyulan ilginin ertesi sabah son bulacağının farkında değildir.
İşte bu bir gerçek.
Doğal kadın durumuna katılmıyorum. Bir defa şu var ki doğal beslenmiyoruz ki doğal kalalım. Her şey hormonlu olarak servis ediliyor bizlere. Kadın evet makyajlı olmalı ama sirk cambazına dönmesinler, doğal görünecekse ben de giderim bir erkek ile beraber olurum. Kadın niye var ki,, kadın erkeği elin de tutmak için güzel görünecek. Ama yelkenler fora da demeyecek. Bakım iyidir, güzel koku iyidir. güzel giyinmek iyidir.
ne doğal ne makyajlı :) senın pp deki hatun daha iyi bnce
haha :D
:) :P
makyaji da hani yapmayi bilen var bilmeyen var:) eger guzelse bakimli olsun yeter ayarinda yapilabilir. Cirkin sivilceli cilt problemi olanlar yapsin uygun goz makyaji da bazen tipsiz bir kizi gideri olur hale getirmiyor degil yani:)
her zaman doğallık tercihimdir. doğal ama bakımlı. makyajı sevmiyorum ama cildim için gerekli bakımı da yaparım
helal
Başta boya badana çekilmiş gibi olmayacak sade öz olacak yoksa asfalt döşer gibi fondoteni göm, 2 kat ruj çek falan bana gelmez
Çok basit. Her şeyin yeri ve zamanı var. Güzel gözükmek için çaba harcandığında çok estetik bir görüntü olabiliyor. Kadıköyde ayıya giderken yaptığın makyajla, doğallığınla, 360 a gidilince ki makyajın aynı olursa olmaz.
makyajsız kadın insanın içini açıyorsa zaten güzel kadındır. ama bence çok hafif makyajlı kadın her zaman için en ideal kadındır. bir parlatıcı ve göz kalemi gibi. ayrıca parfüm çok ağır olmamalıdır sarılınca nefessiz kalıp öksürebiliyoruz sonra:)
Ben bayan halimle asiri makyaj dan igreniyorum
Su resimdekinin suratini yarim saatte temizleyemezler o boyayi
Herseyin dogai iyisidir hafif gunluk makyaj tercihim
hayatımı sıfır makyajla geçiriyorum desem.
kendinden pembe yanak ve dudağım var
sevmesemde iş görüyor :)
ay ne hoş
hoş değil ya gelen geçen yanak sıkmak istiyor çocuksuluk katıyor diye :S
allık gibi durur işte boşver :D
maddi açıdan kardayım haha :D
Elbette dogal ama cogu kizda sivilce var bunlari onlara soyleyin bence cevreden cekindikleri icin bir ton makyaj koyuyorlar ,
fondoten falan daha çok çıkarır zaten
Kesinlikle ama kesinlikle doğal kadın ama ufak tefek göslerinde sürme felan olabilir abartı olmamk şartı ile. Bence kadınlar ve kızlar doğal çok daha hoş görünüyorlar kendilerine yazık ediyolar
Makyaj anlayisina gore degisir hafif likit ya da eyeliner surup cikmissa ya da surme cekmisse gozune bir sey diyemem ama dogal guzellik kolay kolay da bulunmaz ben dogaldan yanayim
doğal kız güzelligi diye birşey var :) gecen bir kız arkadasıma dedım makyajsız daha güzelsin cevremdeki herkez makyaj yapmamaya basladı , kesinlikle makyajlı kadın.
ya bir sürme biraz rimel gerek yok fazlasına bazısı doğal ken angelina makyaj yapınca insan olduğuna şüpheli ama oda Allah vergisi herkes öyle değil
az olsun öz olsun kendine baksın abartmasın aşırı makyaj yaşlandırır
Makyajlı kadın kendisine olan özgüveni olmadığından dolayı makyaj maskesinin arkasına saklanır. Bunu psikoloklar tespit etmiş ben değil bu Yüzden doğal olmak en iyisidir Karşımdakine kendin ile Barışık Olduğunu gösterir :))
doğallığıyla güzelse zaten yaptığı arada bir makyajla güzelleşir. ama sürekli makyajlı birisi bir an doğal geziyim desin olmaz tersine dikkat çeker çünkü genelde yakışmaz. o yüzden her zaman doğal
adam işin matematiğini çözmüş :D
kolay olmadı :D
Geçin bu doğal ayaklarını. Kadın dediğin her daim temkinli olacak, o kadar. Boya tenekesi gibi her bulduğunu da sürmeyecek tabi.
ya her şeyi geçtim de bir ton makyaj yapıp ay ben çok güzelim diye ortada dolaşanlar yok mu ben onlara sinir oluyorum ya
Adet yerini bulsun diye makyaj yapan ve ihtiyaç duymadığını istemsiz bir ifadeyle gösteren doğal bayanlar ;)
Makyajlı kadına erkek aşık olmaz, wow süper güzel der ama asla aşık olamaz, doğal kadın erkeği kendine aşık eden kadındır unutmayınız.!
kız bakımlıysa fazla makyaja gerek yok hatta hiç yapmasın mümkünse
hmm mantıklı
Dogal kadin tabi ki. Ben makyajli kadin gordugumde ben onun boyali halinden hoslanmis oluyorum. Yeni nesil o kadar cok makyaj yapiyor ki artik dogal hallerinden eser kalmamis. Ama her halukarda dogal kadin tercihimdir.
Makyaj kadina inanılmaz güzellik çekicilik ve de yatak odasina ayri bir güzellik katiyor. Kadınlar makyaji sevdiği için yapmali sokaktaki insanlar için degil
her zaman söylemişimdir ''Erkeği gösteren takım, bayanı gösteren bakımdır''o yüzden hafif bir makyaj olacak. İbrahim ustanın bizim evi boyadığı gibi suratına boya badana yapmayacak
Doğal kadın. Erkeklerinde doğal kadın sevdiğini düşünüyorum. Düşünsene makyajla taş gibi hatun, makyaj çıkınca, takma kirpikler çıkınca, postişler çıkınca adamın yanında bambaşka bir kadın olucak :d
Erkek olarak dogal makyaj diyorum cünki insan yüzünü ne kadar boyarsa boyasın aklındakini degiştiremez ne varsa onu yapar yüzü gülsede içindeki nefret o gülüşü cirkinleştirir bu abartılı makyajla oldukca iticidir.
Doğal insan nadir var artık makyajlı alayı makyajda güzel oluyor silinince kaç bir süre sonra zararlı oluyor
naturel seksi kadın sıkkı olsaydı kesinlikle onu seçerdm. ddd
Şu resimdeki bayanın makyajı ortalama 2 saatten aşağı değildir... böyle bir makyaj yapmış birine tabiki evet denilir. ama doğal olan herşey makbuldür.
Bence hafif makyaj olmalı abartmamalı güzel görünecem diye kendini mahveden kadınlar çok
Hafif makyaj veya doğal boya kutusu gibi olmayacaklar
Hafif makyajli kadın idealdir. Çünkü bazilari makyajsiz cok guzel olabilirken bazilari cok solgun olabiliryor. Tam tersi durumlarda sık olmaktadir.
hafif makyaj iyidir, ben evli olsaydım eşimin hafif makyaj yapmasını isterdim
DOGALLIK herzaman 10000adım öndedir ama biraz da makyaj yapmak gerekir, makyajsiz da fazla sade oluyoruz :D
Doğalken güzelse makyaj tabiki gereksiz, bide sevdiğim se gene gereksiz.
Bende doğallıktan yanayım ama arada makyaj da yaparım
Benim sevdigim kiz bana her haliyle dunyanin en guzel kizi gibi gozukuyo
harbi duygusaladam :D
Biz ask adamiyiz yapicak bisey yok. Keske boyle olmasam ama
şairlerin aldatıldığı dünyada seni harcarlar duygusaladam :D
Biliyorum ama yapacak bisey yok degismeyen bisey bu. Degistirmeye calisiyorum ama. Herkes bu tiple boyle olmamla dalga geciyo. Bende bu tip varken pic olmam lazimdi da hic bana gore degil
hani tipin :D
Mesaj attim
Makyajı kötülemiyorum ama ilişkilerimde makyajsız görmeyi daha çok istemişimdir. Özel durumlarda yapsın ama tabi.
Temiz kadın Bıyıksız tüysüz olsun gerisi önemli degil
Makkaj güzel abartıya kaçmadıkça aslında sevdigin insanın kendine zarar vermedigi surece kendini nasıl iyi hissediyorsa ama doğaldan yanayım mesela uzun tırnak kötü...
Doğal hali güzel olan kadının biraz makyajlısından istiyorum
Biraz eyeliner kapalı renk bir ruj hafif gözler ön plana cikartilcak abartmadan uvv <33
Bence yerine göre bayan nerde makyaj yapacağını bilecek gerisi teferruat :-)
Makyajsız, bakımsız duruyor yani çok sade bir makyajın gerekli olduğunu düşünüyorum.
Makyajsız kadın olmaz o kadar çok makyajlı görüyoruz ki makyajsızlar bana erkek gibi geliyor domalsa bakmam o kadar yani
Bir hanimefendi dogal guzelligini makyajla tamamlamali :). Biraz suslenmek goz cikarmaz ama fondotene kafa atmasin
Ortası bence. Makyaj yapsan makyaj güzeli yapmasan bakımsız derler oyuzden ortası bence hafif makyaj.
doğallık en guzelı ama hafif bir makyaj kadını cok daha çekici yapar
ve tanrı kadını yaratır ve derki
neyse buda makyaj yapar...
Sade abartısız beni etkiliyor çok aşırı makyajdan tiksinirim yüzündeki boydan yanağını opsen hissetmeyecek şekilde boyayanlar var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar