AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Onu fazla makyaj yapmayan kadinlari harcarken düşüncektiniz
Size filli boyalar yaranir
Çok hakslin
Bu soruyu buraya sorarmış gibi ona mesaj at. "Pardon sevgilim KS'ye yazacaktım yanlış oldu" de. Problem kalmaz.
Ee ayrıl o zaman sanki biz ayrılma desen ayrılmayacaksında
Fikirlere açık oldum
Sorun sende degil bende de ayrilmak istiyorum de mesaj at bu kadar oldu bitti sorun ne derse baska biri var dersin
Güzellik gelip geçicidir kardeşim bu sana ders olsun bir daha da kimsenin dış görünüşüne bakıpta ona ümit verme.
Kadında da hata yok mu burada? Bu olay daha önce benim de başıma geldi. Netten tanıştık afet gibiydi resimleri. Buluştuk ki aman Allahım. Hiç resimdeki kadın değil
Bu kadar fark ediyorsa iki profil arasındaki fark bence dürüst ol yeter. Hem onunda bazı şeyleri anlamasına yardımcı olmuş olursun.
Ayrılıp ileride makyajsız olarak gördüğün biriyle sevgili olacaksın. S*çtın temizlicen artık yapacak bişey yok
Öf bunu düşünecek zamanı ayıracağına git söyle
Kendimi şu an hazırlıyorum halen uyanığım
Ortalık yerde bir abaza ile tak diye fotoğrafını paylaşabildiğin bir kızı sevdiğini de sanmıyorum. düzgünce ayrıl zaten sevmiyorsun yorma kızı
Evet kızı sevmiyorum
ayrıl kıza yazık en azından kurtulur bu tip düşünceli birinden
Ne varmış düşüncemde
yani sırf dış görünüşle sevgili olunmaz dış görünüşten daha önemli şeylerde var
bunu akıl edemeyen düşüncede tipli biri demek istemiştim
yani sadece dış görünüşe bakan
Diş görünüş benim için önemlidir.
dış görünüş herkes için önemli ama sadece o önemli olmamalı bana göre
başka önemli şeylerde var çünkü
siz sadece dış görünüşmüş gibi gözüküyor gönderide o yüzden demiştim
Ben bu yüzden boşananı biliyorum. Adam kadınla sarışın olduğu için evlenmiş. Evlendikten sonra da olmadığını anlamış.
Dirwk söyleyeceksin begenmedigin biriyle olmak zorunda degilsin
Öyle yapacağım burada paylaşmak istedim ne diyecekler merak ettim
Ne yapacağım diyenlere çok gülüyorum ya🤣 süpersiniz
Kaldım öyle
Şekilci olunca tercihler sonuç kaçınılmaz😅
Doğru
Siz böyle şekilci devam ettikçe, aynen devam kandırmaca işte karşılıklı😅 bize de düşen Ne yapacağım naralarina gülmek kalıyor
Dostum ben şekilci değilim kendisi öyle kandırdı beni senin burada triperini çekemm
Herkesin kendisine göre kuralları var buna saydı duy ve uzaklaş laf mı çoktun sen aaayuy canımmm 😔
Arz talep konu anlayana 🤣 şimdi ağla
Paushdjsjsdi kişi kendinden bilir işi ağlayan sensin ne oldu sende mi sepet oldun yoksa ,😂😂
Sepet olmam ben ederim😅 sen rahat ol şekilci boyalı değilim nasıl olsa. Doğrudur kişi kendinden bilirmiş işi. Ne yapacağım diye ağlayan kim belli🤣
Bence sen çok rahat sepet olmuşsun kendini tatmin etmen için söyleme paşam 😂 ne oldu hani kural falan yoktu boyalı değilim falan istediği zaman sepet koyduğunu söylüyorsun açık ol böyle benim gibi 😎
Ya kimseyi aldığım yok ki sepet koyayım ben senin lafına göre söyledim, ama gerekirse de koyan taraf olurum dert etme, sen ağlamaya devam şekilciligin ile bunu daha çooookkkkkk yaparsin zaten emin ol
Bence ilk kendinizi makyajsız gösterin kızlar sonradan böyle olmasın 😂 adam haklı.
haklı mı gerçekten bu kadar önemli mi yüzünün güzelliği
Evet haklıyım yüz önemli benim için
seçemediği dış görünüşü için seveceksen sevme zâten boş ver kıza yazık ayrıl gitşin
İlk buluşmada lütfen makyajsız gelin kızlar
He ya
Ayrılmak isteyen ne yapmalı hmmm gtünü boş ver. Ayrıl mk
Ayıp olacak sanki ne demem lazım neyi bahane edeceğim
Ayrılmak istediğini söyle sadece manyak mısın
Manyağım poğaça var simit var
Hap var ot var sana ne lazım
Ot lazım
Vay awk rspusu demek çirkimiş te seni kandırmış. Ne yapsan hakkindir. Haketmiş sonuçta.. 😏
Terbiyesiz karekterisz kız nedne kufur edion snaki aldatmismi suç bu erkekde dış görünüş xiin sevgili olmks sevmemiski
@gizemnxx Sazan..
Ya trol soru 😂
Senin sazan pic
@gizemnxx Benim sazanım pic miymiş 😱
Kes oc pic
Kızı hiç sevmemişsin ki. Ayrıl kurtar senin gibi birini hak etmiyor.
bana eski flörtümü hatırlattın bana sen çirkinsin senle evlenmem ben güzel kız kız istiyorum demişti halbuki hiç çirkin değilim
şimdi evlenmiş evlendiği kız çirkin kara kıllı bir kızla
Kendimi dolandırılmış gibi hissediyorum diyerek ayrıl. Bir daha makyaj yapmasın.
Makyajsız olunca başkası olmuyor yine o sonuçta.. Nesi bu kadar rahatsız olmana sebep oldu?
Şu anda makyajsız hali çirkinse bile, dış görünüşe odaklanma. Önemli olan onun yanında huzurlu ve mutlu hissetmektir. Eğer öyle hissetmiyorsan bitir gitsin hemen. Ne kendini yor ne de onu. Kırmadan incitmeden ayrılman dileğiyle
Bitirmek üzereyim şu an yavaş yavaş
Nasıl bitirdin
Kendisine eskisi kadar kendisini sevmediğimi söyledim. Duygularımda azalma olduğunu söyledim o da neden böyle yapıyorsun niçin birden böyle oldu dedi ben açıklamam için istersen ara konuşalım dedim konuştuk ve ayrıldım
Konuşma bittikten sonra art arda bana ağlama sesleri attı WhatsApp üzerinden
Ben duruma maalesef çok üzüldüm ancak onunla gerçekten olamam dış görünüş değil aslında bazı sebepler de var buraya yansıtmak istemedim
Ayrıldıktan sonra da ağlama sesleri atmak cidden ilginç geldi, umarım hakkında hayırlısı olur.
Sağ olun 🙏
Yani boya badana mı yapıyordu? Güzelliği için sevmişsin belli zaten.
En başta güzelliğine mi aşık oldun da makyajsiz halini görünce ayrilion
Ha sen makyajı için seviyordun yani durma ayrıl daha ne yapican
Beğenmediysen ayrıl sevsen güzel gelirdi soğumazdın , sevgi de eksik olabilir
Paşama bak sen 🤣🤣🤣 kendisi Kıvanç Tatlıtuğ sanki. Bazı kokuşmuş hanzoya benzeyen adamların barbie yakalama hırsları yok mu enfes bir komedi
Vallahi kardeşim sana öncesinin sonrasını atarım şok'a girersin
Ayrıca evet Kıvanç Tatlıtuğ o kişi benim
Ayriliyorsan ayrıl bari o kadarına cesaretin olsun. Sevgilim lafında öyle her duduklestigin kıza için kullanma sevgi öyle makyajsız gördüm haydi topuk değil. Sen sevgiliysen bizimkiler ne. Ha bu arada Kivancin her hangi bi parçasından bahs etmiyorum kendisinden bahsediyorum.
Bide kızın resimlerini paylaşıyor milletle. keşke dolarda düşseydi bu kadar... bence acilen hemen bu gece ayrıl bir kız daha erkeklerden soğumasın
Yok paylaşım yapmadım
Vazgeçtim
bi an önce ayrıl. her ne olursa olsun kızın senin gibi biriyle ömrünü geçirmemesi gerek. mümkünse de kimseyi sevmeye çalışma. Yakışmaz üstüne senin sevmek sevilmek... inşallah da sonsuza dek yalnız kalırsın.
Demek ki sevmemişsin. Gerçekten sevsen her haliyle beğenirdin. Kıza zaten yazık olmuş nasıl ayrılacağını niye düşünüyorsun ki? Direkt söyle ben ayrılmak istiyorum diye. Net olursan kız da yoluna bakar.
Ne boş bir sorudur bu ya. Sen sırf güzelliğinizin birlikte misin onunla dış görünüş hoşuna gidiyorsa al eve bi güZel heykel kal onunla. Aynısını o kız yapsa yemediği küfür kalmamıştı yazık
Aynısını kız yapamaz çünkü ben makyaj yapmıyorum
Ayrıl o zaman kanka seni tutan kim
Gizlice ayrılma var mı
Gizlice nasıl
Böyle yok olacaksın birden
Hayir tabikide oyle ayrilma, Ama ayril, Ya yavas yavas yap Belki kiz kendisi ayrilir ya da direkt bizden olmaz de
Offf görüşleri ve yorumları okudum keyfim kaçtı. Çok seviyesiz insan var bu sitede.
başka sefere sıra sana dönecektir kardeşim emin olabilirsin dünya sırayla
Kusura bakmayın ama sizin retinanıza sıçayım da dünyayı b0k görün artık ya
Haha 😃makyaj güzeli çıktı desene öyle kabul edicen artk baştan hortumla yıkayaydn yaa🤣
inşallah doğru kararı vermişsindir. ne diyelimki.
soruya ayrı görüşlere ayrı kahkaha attım eğlendirici devam :D
mantıklı ciddi sorulada bu yüzden gelmiyorsunuz. nerse saçma trol sorular var hep bu sorulara geliyorsunuz. Sonra Tc neden gelişmiyor dolar neden çıkıyor. önce bu kafayı değiştir. Bu kafada bilim yok akıl yok ve ahlak yok... Komik değil sen eğer buna kahkaha attıysan %48 lik bir IQ değerin var demektir. Yani zekan geri
Yurdum insanı kızlı erkekli sayko...
@Solitaire2 siz şaka falan mısınız hem mesajdan hem buradan bu saçma ve ipe sapa gelmeyen yazıları yazmışsiniz. bu kadar mı işiniz gücünüz yok bana boş insan diyorsunuz? ayrıca IQ bir sitedeki görüş attığımız yorumlara göre belirlense eminim %48 e ulaşamazsınız. bu önyargı ve pis cahil kafanızdan ve kalbinizden kurtulmanız dileği ile.
Zaten ben fazla makyaj yapan kızları hep sevmiyorum saygı duyarım ama
sen kız yerine makyajlamı sevgili oldun ne alaka yani
Bunu cok takma çünkü kızların yarısından fazlası makyajsız çirkin zaten
Sen sanki cok yakisiklisin
@simgee_yuuna çok yakışıklı olmamam çirkinlere güzel diyeceğim anlamına gelmez
Yok be. o kadar da değildir. Merak ettim şimdi. Resim yok mu?
Ne kadar çirkinsiniz ama fiziksel değil.
Bir kadını dış görünüşü için sevmek, bi heykeli sevmekten farksız
Aynen
buraya çok sey yazardım ama sansurlenceği için yazamıyorum.
Bi şekilde ayrıl biran önce kıza daha fazla yazık olmasın
Bir bahane bul ayrıl ya da bahame bulma direkt söyle.
Ben homoseksuelim de
Kız o derece mi makyaj yapıyorda iki farklı insan çıkıyor makyajsız haliyle 😀
Aman dikkat yer falan seni kız belki çok aşık sana aşk acısı çektirmekten hiç mi vicdanın sızlamıcak
Makyajı bahane ederek değilde başka bi şekilde ayrıl
Direkt söyle sen benim yanıma hep başka biri olarak gelmişsin ayrılmak istiyorum dolandırıcısın de.
dolandırıcımı yok aşkm kız pablo escobar
Ayrılmak istiyorum de kanka atom parçalatmaz herhalde sana tamam der biter
Kendini kandırılmış mi hissettin🤣çok kötü değilse ayrılma. Aradaki farka bağlı..😝
filtresiz beyaz ışıkta kötü çıkabilir ya. seni kandırmamış kötü çıktığı resmi de atmış. bazen güzel biri de berbat görünebilir.
bence takılma o kadar. zamana bırak. su akar yolunu bulur derler
Saçmalama ya makyajlı hali güzelse makyajsızda iyidir ama makyajlı bişeye benzemiyorsa makyajsız zaten ne bekliyorsun ki bu erkekler slak
Önemli olan içinin güzelliği ya. Belli bir yaştan sonra herkes çirkin olmayacak mı zaten? Sana yinede onun huyunun güzelliğiyle yaşamak kalacak
Niye ruhlar aleminde mi yaşıyoruz amwq.
Daha gençken çirkin olan kızla niye vakit kaybetsin ki?
@Sessizliğindehşeti ohaa ya çok kırıcısınız... İğrenç bir fikir. Allah onu öyle yaratmış kime göre çirkin neye göre çirkin
Daha once akil edemedinmi makyajsiz foto falan
Gerçek yüzünü gördüğünü soyle ayrıl 😂 dünyada eşine estetik ve makyajdan dolayı tazminat davası açan insanlar bile var. Dış görünüşüne göre mi seviyorsun diyenlere aldırma. Önlerine gelen yemeğin bile önce görüntüsüne sonra tadına bakıyorlar
Pardonda sen sevgilinle görünüsü icin mi birliktesin😡
Evet
Suna bak bide evet diyor! Sana hayatta basarilar ve insallah kiz senden hizli bi sekilde kurtulur
inşallah hızlı bir şekilde kurtulur bende onu istiyorum
Amin tüm dualarim onun icin
İnsanları dış görünüşüne göre yargılamamak gerekir belli ki ona karşı hiçbir şey hissetmiyorsun onun ne hissedeceğini de düşünmüyorsun bu yüzden sen kızı daha fazla üzmeden ondan uzaklaş kendine daha iyilerini bulsun
ayrıl ama makyajsız olduğu için söyleme ona bir olayı veya huyunu önüne sür öyle ayrıl ayrılcaksan bari adam akıllı ayrıl.
TikTok:Snowbite58
hayırlı olsun bu arada:)😃
Beni dolandırdın de ayrıl bir daha biz kızla sevgili olmadan once yüzünü yıkat
Mecbur öyle yapacağım
Vay be demek ki sadece dış görünüş önemli senin için neyse trajikomik
E tabi ki önemli
tamam önemli de sırf çok bakımlı diye her şeyine katlanır mısın? Bi kızın